הפחתה של 12.5% בבדיקת הסוכר הבאה שלכם!

אבו זקן

New member
הפחתה של 12.5% בבדיקת הסוכר הבאה שלכם!

ההערכה המכסימלית שמצאתי לכמות הדם בגוף היא שבעה ליטר (לאנשים רזים יש כמובן פחות, וזה יחזק את האפקט עוד יותר). כחצי שעה לפני בדיקת סוכר יש לשתות ליטר מים, זה יגדיל את נפח הדם ובהתאם יקטין את ריכוז הסוכר בשמינית. הללויה!

ברור שאני טועה, אבל איפה הטעות שלי? טעות אחת היא, כנראה, שלא כל המים יגיעו לדם, כלומר חלק מהם ייספגו בתאים עוד לפני שכל הכמות נספגה במעי. זה יקטין את האפקט, אין לי מושג בכמה. אבל ברור שיש עוד משהו שאני מפספס, אחרת בהוראות למדידת הסוכר היו מציינים משהו לגבי מאזן הנוזלים בזמן הבדיקה, ולא ידוע לי שעושים זאת.

אם לא אקבל תשובה מניחה את הדעת אאלץ לעשות ניסוי על עצמי, וזאת בלי אישור של ועדת הלסינקי. אם יעמידו אותי לדין זה ירבוץ על מצפונכם (ויעלה את הקרטיזול ועימו את הסוכר שלכם). ראו הוזהרתם!

תומרונתם

New member
מנהל
תן לי לחשוב על זה שניה...

deebeebee

New member
אז במקום לשתות את המים

למה לא תכניס אותם לוריד- עירוי מים

תומרונתם

New member
מנהל
טוב, אז הנה התשובה המלומדת

שוחחתי עם האיש החכם בבית, וזו תשובתו:

נוזל הדם הוא לא מיכל איסוף של מי השתייה שלנו...

נפח הדם הוא בערך חמישה אחוזים מכלל תכולת המים בגוף. רוב המים נמצאים בתאים עצמם ומקצתם בין התאים בנוזל הבן תאי.
ריכוז המלחים בדם נשמר באדיקות עצומה של שברי אחוזים או פחות מזה... סוכר הוא לא המומס היחיד שריכוזו עשוי להשתנות בשתייה מרובה - והוא הפחות חשוב... שינוי בריכוזי המלחים באחוזים בודדים יכול לגרום למוות ממגוון פגיעות באיברים חשובים.
הכליות באמצעות מספר הורמונים (המגיבים ללחץ הדם ושינוי ברכוזי המלחים) הן אלה ששומרות על נפח דם תקין תוך שמירה על ריכוזי המומסים בו.
לכן, במידה ותשתה ליטר מים לא כולם יקלטו מייד, חלקם יופרש במקביל לשלפוחית השתן. זה לא אומר שמייד תרגיש שאתה צריך להטיל אותם... אבל הם כבר יהיו מחוץ למשחק..
צריך רק לזכור שמסוכן לשתות כמויות עצומות של מים ללא סיבה. הגוף תוכנן להיות יעיל יותר בשמירה על משק המים מאשר על הפרשתם.

רק תיקון קטן

אפשר ורצוי לשתות 2 כוסות מים לפני הבדיקה ולא יותר - זה אכן מקטין את רמת הסוכר אבל לא ב-12.5 אחוז.
כאן יש לך טעות ענקית וכבר הסבירו לך.

כמובן שרצוי להתרוקן אם מרגישים צורך להתרוקן לפני הבדיקה. אין צורך לעשות אותה על שלפוחית מלאה.
זה לא הכוונה.

למעלה