הפחתת משקל ב(למולי בלבד)

• פותח הנושא yicn
  • פורסם בתאריך

yicn

New member
הפחתת משקל ב(למולי בלבד)

מולי שלום ידוע לי שעצימות האימון היא הגורם המשפיע על הוצאה קלורית, ידוע לי גם שבהתאם למטרות אנו קובעים את אופן האימון ומה יהיה לפני מה באימון, שאלתי הקודמת היתה האם עצם זה שאני עושה את האימון האירובי בסוף האימון יתן לי את אותה הוצאה קלורית כמו באימון שהמרכיב האירובי הוא בתחילת האימון בהנחה כמובן שעצימות האימון היא אותה עצימותת האם אין היגיון לומר כי עצם עשיית האימון האירובי בסוף האימון תגרום לי להוצאה קלורית גבוהה יותר בגלל שאני עייף באימון הכוח ואז אני יהיה פחות יעיל מכנית וכידוע ככל שהיעילות המכנית קטנה יותר אז ההוצאה הקלורית גבוהה יותר או שמה אתה חושב שאם המטרה זה להוריד במשקל אז עדיף לעשות את האימון האירובי בתחילת האימון.

פרופורציות

שלום רב, תראה, יש כאן ענין תיאורטי מתמטי שדי מפספס את המטרה העיקרית. בסופו של דבר אם המטרה שלך היא להפחית במשקל הרי שתצטרך לצבור כמה שעות של פעילות אירובית במהלך השבוע. זה כמובן במשולב עם תזונה מתאימה שאחרת לא תוכל להשיג את המטרה הרצויה. מאחר שאתה דיברת על פרקי זמן של 15-20 דקות אני חושב שענין הסדר הוא שולי כאן. נכון שכאשר אתה עייף אתה תגיע לדופק מטרה בעומס מכאני נמוך יותר אבל הנקודה היא כיצד להגיע לרמת פעילות כזו שתעזור לך להשיג את המטרה. חשוב להציב את הדברים על פי המטרות. אם המטרה היא אימון כוח הרי שהוא יבוצע בנפרד או לפני אימון הסבולת. אם המטרה העיקרית היא הפחתה במשקל הרי שאתה צריך לייצר לעצמך מספר אימונים אירוביים במהלך השבוע ואליהם להוסיף אימוני כוח. בברכה,

למעלה