הפטריה שהכנתי שולחת לכם תמונה של הפיטריה שהכנתי ותודה לכל העוזרים שיעצו לי בדרך.
E Etti Tal New member 10/12/07 #1 הפטריה שהכנתי שולחת לכם תמונה של הפיטריה שהכנתי ותודה לכל העוזרים שיעצו לי בדרך.
E Etti Tal New member 11/12/07 #3 דבי באמת אהבת ... לעומת הדברים המדהימים שאת מכינה קטן עלייך.... דבי יש לי צמודה בגן שיש לה הורה שמביא לה אין סוף ספוגים אני כל הזמן חושבת עלייך אילו היית קרובה הייתי שולחת לך המון.
דבי באמת אהבת ... לעומת הדברים המדהימים שאת מכינה קטן עלייך.... דבי יש לי צמודה בגן שיש לה הורה שמביא לה אין סוף ספוגים אני כל הזמן חושבת עלייך אילו היית קרובה הייתי שולחת לך המון.
ד דבי זריהם New member 11/12/07 #4 לאור מבול שאלותייך לגביי הפיטרייה יצאה לך פיטרייה דיי יפה. לפי התמונה לא סיימת אותה...נכון?
ד דבי זריהם New member 11/12/07 #5 אתי....איך בדיוק מסתתרים כל החיות שבסיפור... ומה עם חלון לעכברון? או לארנבון? דבוש בהקשר לספוגים ....אבי רפד בפנסיה..... תודה בכל אופן על חשיבתך.
אתי....איך בדיוק מסתתרים כל החיות שבסיפור... ומה עם חלון לעכברון? או לארנבון? דבוש בהקשר לספוגים ....אבי רפד בפנסיה..... תודה בכל אופן על חשיבתך.