הפטתיות הורגת!

Yardennn

New member
הפטתיות הורגת!

אתם יותר מדיי פטתיים! החרדים צריכים להבין שמחוץ לבועה שהם חיים בה ישנם חיים ולא נכנס לזה עכשיו עד כמה הם מקולקלים- או לא. מה שאמרת בקשר לבחורה זה בדיוק כמו שתצדיק את החרדים שיידו אבנים במכוניות שנסעו בשבת בכביש בר אילן, יש יותר חילול ה' מזה?! קודם תלמד להיות בנאדם תלמד להתנהג גם דרך ארץ קדמה לתורה, ועוד אח"כ יתפלאו למה שונאים אותם כל כך, התורה וכל הגדולה הזו מסביב מתגמדים ל-0 כשהגישה שלהם והיחס כלפי חילונים הופכים להיות אלימים. צריך שיבוא מישהו מתוך החברה החרדית ויבקר אותה מקרוב!! ואז יראו כמה (ותסלחו לי על הביטוי) החרא צף שם!

Yardennn

New member
תודה :))

אה.. ותודה על קבלת הפנים :))) ולמי ששאל אז אני מזחרחיסטית ומטה ככה ככה כזה באמצע... ואני שלמה עם עצמי ועם מה שאני, והכי חשוב להיות בנאדם קודם! ולא משנה באיזה רמת דת אתה או אם אתה יהודי או נוצרי, תאמינו לי שבגן עדן יושבים גם אלה שלא שמרו שבת אבל היה להם לב טוב!

yoyo10

New member
למה גזעני../images/Emo35.gif

זה בא מ"הפועל מזרחי" אם אני לא טועה

Vdrums

New member
ההצהרות האלה של מזרחי או לא מזרחי

הדברים האלה צריכים להעלם כבר. זה נחלת העבר.

masorti

New member
זה לא קשור לעדות המזרח...

תנועת המפד"ל היתה במקור תנועת "המזרחי" (כמו שמפלגת העבודה היתה בעיקר מפא"י). לכן, יש המכנים את הכיפות הסרוגות בשם "מזרחיסטים". דרך אגב, מענין שאלה המשתמשים בכינוי זה הם בד"כ בעצמם מעדות המזרח. אבל הכינוי לא מציין יהודים ספרדים/תימנים אלא מפד"לניקים.

למעלה