הפיגוע היום

עדי1234

New member
הפיגוע היום

הידעתם? במשך חודשיים לא היה לנו פיגוע, הייתה הרגשה של חזרה לשיגרה. אבל לא השיגרה של השנתיים האחרונות, אלא השיגרה שלפני כן, זוכרים אותה? הידעתם? בפיגוע היום מתו 15 אנשים חפים מפשע, 40 אנשים פצועים ו10 מהם במצב קשה, ואלו הנתונים לזמן זה. הידעתם? יש אינתיפאדה כבר שנתיים ואנשים לא מפסיקים למות פה, מידי חודש פלוס מינוס יש עוד משפחות שחייהם לא יחזרו להיות כפי שהיא בגלל שאיבדו אח/אחות/אב/אם/ילד/ילדה/קרוב משפחה/חבר קרוב הידעתם? נמאס לחיות במדינה הזאת, שבה לאנשים יותר אכפת מאדמה מאשר מחיים, אולי ננסה להיות טיפה פחות אנוכיים ורוכשניים ונתחשב בחיים, אז יש לנו אדמה שאנחנו לא מוכנים לוותר עליה, אבל מה היא שווה אם היא מוכתבת בדם? יהי זכור ההרוגים ברוך
כואבת ובוכה בשביל המשפחות עדי

בולשיט

לכל החכמים פה שחושבים שזה כל כך פשוט וקל להגיע לפתון אז יש לי חדשות בשבלכם! זה לא! יציאה מהבור שנכנסו אליו תהייה קשה ארוכה ומסובכת,ואנשים כמוך שחושבים שאפשר לסכם את זה ב-2 משפטים פשוט הורסים לי את המצב רוח! אנשים,לכל תקראו קצת ספרים בבקשה.

the king 25983

New member
אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

לא צריך חעשות כלום בנידון
שאנשים ימשיכו להתפוצץ כאן ולמות
זה מה שאת מציעה

עדי1234

New member
אל תכניסי לי מילים לפה

אני לא אמרתי שזה קל להגיע לפיתרון, אני אמרתי מה שאני חושבת, לא כתבתי יותר משני משפטים כי זה פורום על מוניקה סקס ובכלל אני לא רוצה להיכנס לדיונים על המצב, היו לי מספיק כאלה, הסיבה היחידה שכתבתי את זה כי הרגשתי שעם כל הכבוד ללהקה ושזה פורום על מוניקה שצריך לכתוב משהו, בבקשה, רוצה שאני אכתוב יותר ? האייסי שלי הוא:138794018 אל תקפצי לפני שאת מבררת עובדות עדי

או קיי... ../images/Emo168.gif

בז את צודקת עדי.... לא משנה איזה פורום זה צריך להראות גם אכפתיות...

למעלה