הפייטרית שלי,עדכון

עופריקו

New member
הפייטרית שלי,עדכון

עזבתי אתכם כאשר ביתי נמצאת בטיפול נמרץ,מונשמת ממכונה וסכנה מרחפת באוויר.אז ביום שבת החל שינוי לטובה במצבה אמנם שינוי קטן אבל כל שינוי הוא סימן טוב אבל עדיין הייתה מונשמת עם הרבה חמצן.וביום שבת בערב עוד שינוי קצת יותר גדול..והתיקווה גדלה וגדלה ביום ראשון בבוקר כמות החמצן שהיא צרכה ירדה עוד, הרופאים החלו להתיעץ האם לנתק את ההנשמה ובעודם מתלבטים החליטה הקטנטונת להקל עליהם את ההחלטה .היא הושיטה יד לפה וניתקה את מכשיר ההנשמה מהפה ,הרופאים ראו אותה והחליטו לתת לה את הקרדיט .היום כל היום היא נשארה רק עם אוהל חמצן.הקטנה שלי מקשיבה לאביה כי אתמול אמרתי לה שתתגבר כבר ואנחנו רוצים אותה איתנו. הקטנה הזאת פייטרית אמיתית והיא היא רוצה להיות איתנו ואנחנו איתה. היום אנו מחכים לשיפור נוסף ומחכים כבר ליום שנוכל להרים אותה בידיים ולקחת אותה איתנו לביתנו . רוצה בהזדמנות זאת להודות לכל מי שתומך ותמך ועל כל התגובות החמות שלכם מודה לכם מאוד שלכם עופר שהחיוך צתחיל לחזור אליו

אילה.

New member
אוףףףףף עופריקו

לא יכולה יותר עם הדמעות... סתאאאם, בטח יכולה... שיהיו רק כאלה דמעות, של התרגשות... מלווה אתכם עם המון תפילה :) אילה לה לה

לי28

New member
איתךךךך

שולחת.. ברכה שולחת תפילה שולחת רפואה שלמה ונשיקה גדולה... שמחתי לראות כי היא נלחמת.. מאמינה שהיא חזקה כמו אביה, שהיא חזקה כמו אמא שלה שסחבה אותה 9 חודשים ונלחמה עבורה על כל רגע בחיים. שלך לי

אמיר.

New member
בעז``ה - רק בריאות ועושר.

מתפלל עבורכם שהכל יסתדר על הצד היותר טוב. אמיר. (בעל נסיון)

t@gel

New member
עופר היקר

כל כך הרבה אתה נותן מעצמך וכשמגיע הרגע בו אני רוצה לתת לך, אני לא מוצאת את המילה הנכונה... רוצה לאחל יותר ונחת ובריאות אבל אין לי את הכוח להומר את המילים רק יכולה לגלות לך בסוד למרות ההתחשבנות הגדולה שלי עם אלוהים.. אני מאמינה בו בכל לבי מאמינה שהוא אוהב את ילדיו ודואג להם מאחלת לכם שיגיע כבר הרגע לתצלום המשפחתי הראשון שלכם... שלך בידידות...תגל

lmerav

New member
מיליון ברכות

והלוואי שתרגיש טוב כבר אני מחכה לשמוע דברים טובים על הפעוטה שלך !!! מירב

נקיטה...

New member
עופריקו...

תמשיך לעדכן זה חשוב לי כל כך, ובטוחה שלכולם. שמחה לשמוע את החדשות... אמרתי לך שיהיה בסדר... המון טוב. ענת

עופריקו יקירי

אני כל כך שמחה שהפייטרית הקטנה שלך אכן מחליטה לתת שיעורים לרופאים ופותרת להם את כל הדילמות שלהם.... אין לך מושג כמה אני שמחה אחרי כל שיחת טלפון שלנו שבו אתה מודיע לי על ההתקדמות של הקטנה.... דע לך שבעלי ואני איתך לאורך כל הדרך ושמחים על כל התקדמות הכי קטנה שלכם יחד כמשפחה... אני מחכה בקוצר רוח לשיחת הטלפון שבו תודיע לי שהגעתם הביתה כולכם יחד ואתם מתחילים את חייכם כמשפחה... חזק ואמץ עופריקו ליהי

למעלה