הפיינל 3

L U Z I A

New member
הפיינל 3../images/Emo106.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif

אז אני לא פעילה בזמן האחרון מעומס יתר- מבחנים, עבודות שיעורי בית, מה לא
|טובזהבטחלאמענייןאתכםבמיוחד|
בכל אופן, החלטתי להראות שכן אכפת לי מהפורום
ולתרום לפעילותו (השוטפת לאחרונה, יש לומר
) אז קדימה
אתם מוזמנים לשתף אותנו בכל העניינים, הדיבורים, הריכולים, הדעות- מי לא צריכה להיות שם? מי הייתה צריכה להיות במקומה? או אולי זו שלישייה מושלמת? מרוצים? מדוכאים? שמחים? מבואסים? הכל לכאן
וכמובן
מיהן שלושת הפיינליסטיות שלכן
(יש לדרג אותן על פי עדיפות
) זרמו

JULI4561

New member
אממ אני ממש רוצה שניק תזכה :]

ניקול מקום שני וברי מקום שלישי

TimeToDance

New member
מממ..

יש לי חתושה שברי תזכה למרות שאני לא בעדה. ניקול מצתלמת יפה וזה אבל יש לה אישיות מעצבנת, ולניק יש שפתיים מוזרות... אבל בכל מקרה אני רוצה את ניק לטופ מודל

קים,קים,וקים../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אני אוהבת את הבחורונת הזאת כל כך
הצל"ש התחילו שידורים חוזרים של טופ מודל 5 מההתחלה בערוץ 3 כל יום בשעה 20:05...למי שבא לה לראות מההתחלה
אני רואה כל יום מעכשיו,לפחות יש לי איפה לראות את קים
וכמובן בMTVU...מגניב שלקחו אותה להיות מנחה שם

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ניק המלכה ../images/Emo47.gif

הייתי רוצה פיינל של ניק ליסה וזהו!חח

randu

New member
בניגוד לכולם,אני קצת אחפור:

*אהמ אהמ* אז ככה, דעתיי על השלישייה היא- ניק וניקול צריכות להיות שם.. ניק מצטלמת מדהים,היא נראית *ואולי היחידה שככה* כמו דוגמנית,ישר ממבט ראשון.. ניקול חמודה,גם היא מצטלמת לא רע בכלל,והאישיות שלה..מה אני אגיד? היא קצת משעממת אחרי הכל..אבל עדיין..היא קצת מיוחדת כזו,והיא נראית ממש טוב.. אז כן,אני מרוצה מהבחירה של שתייהן.. אבל..הייתי רוצה שליסה תהייה בגמר יחד איתן,או קים.. אבל קים לא מצטלמת מי יודע מה,אז נרד מהעניין.
הייתי רוצה את ליסה כי היא מיוחדת,היא מצחיקה,אותה יזכרו..בדיוק כמו את בריטני.. והיא גם מוסיפה משהו מצחיק וזה וזה וזה.. אז-שליישית הגמר שלי,לפי הסדר היא:
-ניק.
-ניקול.
-ליסה.

Plaztyk

New member
אוהו אוהו

ליסה. : יש לה אופי. יש לה יופי. פוטוגנית בטירוף. לא משעממת לרגע. מגיע לה לדעתי. ג'יילה. :אני אפילו לא יודעת למה אבל אני מתה על הילדה הזאת[= ניק. : מלכה לא.?

אז ככה-

ניקול לא צריכה להיות שם, נכון שהיא נורא נוראה יפה ויש לה תמונות יפות, אבל היא נראית בדיוק אותו הדבר בכל התמונות שלה! ניק חייבת להיות שם, וגם חייבת לזכות כי היא מדהימה! קים לדעתי גם חייבת להיות שם, אבל אולי אני לא סובייקטיבית כי אני מאוהבת בה נואשות. וברי מצידי יכולה להיות שם, כשמצלמים אותה "לייב" היא לא ממש יפה בעיניי, אבל יש לה תמונות מאוד מאוד מוצלחות! אז מה איכפת לי, שיבושם לה:) הדירוג שלי: ניק, קים וברי. שלומות, פרינצי.

../images/Emo129.gif

ניק
היא מדהימה. היא כל מה שטופ מודל צריכה להיות. מעניינת, מיוחדת, פוטוגנית, מתוחכמת וכו'. ליסה
כמה שהיא מטורפת, ככה היא טופ מודל. היא לא הכי יפה, אבל התמונות שלה מאוד מעניינות ומגוונות. זהו. כל השאר לא חשובות.

שלי==>../images/Emo152.gif

3- ניקול. תמונות חזקות. משעממת אש באופי אבל זה פחות חשוב לדעתי. לא נתתי לה יותר גבוה כי למרות שיש פנים יפות וחלקות יש לה הבעה שמציקה לי. ובכלל.. לא יותר מדי התלהבתי אבל כנראה שטירה שיכנעה אותי. (היא מתה עליה..!) 2---> קורין. למרות שהיא היתה די גברית לדעתי יש לה פוטנציאל מטורף להיות טופ מודל גוף+פנים. התמונה האחרונה שלה שהעיפו אותה איתה היממה אותי.. 1--> ניק. מהפרק הראשון זיהיתי תפוטנציאל. מ ה מ ממת.. גוף מדהים צבעים נדירים (עינים עור.. ) רק כשהיא עם אפרו אני לא סובל אותה. אבל עם שפתים כאלה ופנים כאלה אין שום דבר שיעמוד אותה. גם יפייפיה וגם אדג'ית.. אחת החזקות אבר

NP16

New member
מה הקשר שרה? ותראו איך כולם אוהבים

את ניק.. אין, ניק מושלמת.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif מי שתנצח היא בעצם

ניקול, למרות שהייתי מעדיף שזו תהיה קים ^^

L U Z I A

New member
זה עושה הרגשה טובה../images/Emo15.gif

לפתוח ספויילרים אחרי שהם כבר לא משמעותיים לך

למעלה