מבין אותך, גם לי קשה למחוק, אבא שלי למשל היה איתי בטלפון עוד כמה שנים לאחר פטירתו.תזכורת יום הולדת של קרוב משפחה שנפטר לפני כמה שנים. שזה כמעט כמו דרישת שלום מאותו אדם. תזכורת להיותו. מרגש לכמה דקות. לא מסוגלת למחוק אנשים שנפטרו מרשימות אנשי הקשר. אתם?
לא מוחק.תזכורת יום הולדת של קרוב משפחה שנפטר לפני כמה שנים. שזה כמעט כמו דרישת שלום מאותו אדם. תזכורת להיותו. מרגש לכמה דקות. לא מסוגלת למחוק אנשים שנפטרו מרשימות אנשי הקשר. אתם?
במילים אחרות הפייס אבוכּ יוצר לנו חיי נצח.יש לי חברה ז״ל, ששולחת תזכורות ליום הולדתה
עם פרוץ הפייסבוק היא העבירה את החיים שלה לשם, והיו לה מלא חברים ועוקבים
לפני. שנה נכנסתי רגע לדף, לראות תמונות, ונדהמתי שמלא אנשים ברכו אותה, והיה די ברור שאין להם מושג שאולי אני קוראת, אבל היא כבר בטח לא.
אני מתגעגעת
אם אדם יודע שמותו קרוב, הוא יכול להפוך את החשבון פייסבוק שלו למין דף זכרון, צוואה וכל אשר ירצה להשאיר אחריו. לאור מעט השטויות שיש לי בפייס, בחשבון האמיתי, מקוה לא למות בקרוב.במילים אחרות הפייס אבוכּ יוצר לנו חיי נצח.
מצטרף לתקוותך.אם אדם יודע שמותו קרוב, הוא יכול להפוך את החשבון פייסבוק שלו למין דף זכרון, צוואה וכל אשר ירצה להשאיר אחריו. לאור מעט השטויות שיש לי בפייס, בחשבון האמיתי, מקוה לא למות בקרוב.
מאמינה שאמצא מישהי מפורום אקטואליה או חורזים וכותבים.מצטרף לתקוותך.
בכל מקרה אם משום מה תחליטי בכ"ז ללכת על זה אל תשכחי לדאוג למחליפה (בפורום).
מכירה כמה סוגים,אם אדם יודע שמותו קרוב, הוא יכול להפוך את החשבון פייסבוק שלו למין דף זכרון, צוואה וכל אשר ירצה להשאיר אחריו. לאור מעט השטויות שיש לי בפייס, בחשבון האמיתי, מקוה לא למות בקרוב.
ועוד פחות מזה אחרי.לדעתי ברוב המקרים אנשים לא בדיוק מתעסקים בחשבון הפייסבוק שלהם בזמנם האחרון כאן עלי אדמות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.