הפייסבוק הקפיץ לי

דקל נור*

Well-known member
תזכורת יום הולדת של קרוב משפחה שנפטר לפני כמה שנים. שזה כמעט כמו דרישת שלום מאותו אדם. תזכורת להיותו. מרגש לכמה דקות. לא מסוגלת למחוק אנשים שנפטרו מרשימות אנשי הקשר. אתם?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תזכורת יום הולדת של קרוב משפחה שנפטר לפני כמה שנים. שזה כמעט כמו דרישת שלום מאותו אדם. תזכורת להיותו. מרגש לכמה דקות. לא מסוגלת למחוק אנשים שנפטרו מרשימות אנשי הקשר. אתם?
מבין אותך, גם לי קשה למחוק, אבא שלי למשל היה איתי בטלפון עוד כמה שנים לאחר פטירתו.

בגוגל תמונות אני מוסיף לאנשים את התואר ז"ל ויש שם כבר כמה וכמה כאלה.

אבח"י

Well-known member
לא מוחק.
שא"מ, משורר צעיר שהתאבד בגיל 35 בערך ממשיך לשלוח אליי ד"שים מדי יומולדת.

צליליתה1

Well-known member
יש לי חברה ז״ל, ששולחת תזכורות ליום הולדתה
עם פרוץ הפייסבוק היא העבירה את החיים שלה לשם, והיו לה מלא חברים ועוקבים
לפני. שנה נכנסתי רגע לדף, לראות תמונות, ונדהמתי שמלא אנשים ברכו אותה, והיה די ברור שאין להם מושג שאולי אני קוראת, אבל היא כבר בטח לא.

אני מתגעגעת

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי חברה ז״ל, ששולחת תזכורות ליום הולדתה
עם פרוץ הפייסבוק היא העבירה את החיים שלה לשם, והיו לה מלא חברים ועוקבים
לפני. שנה נכנסתי רגע לדף, לראות תמונות, ונדהמתי שמלא אנשים ברכו אותה, והיה די ברור שאין להם מושג שאולי אני קוראת, אבל היא כבר בטח לא.

אני מתגעגעת
במילים אחרות הפייס אבוכּ יוצר לנו חיי נצח.

דקל נור*

Well-known member
במילים אחרות הפייס אבוכּ יוצר לנו חיי נצח.
אם אדם יודע שמותו קרוב, הוא יכול להפוך את החשבון פייסבוק שלו למין דף זכרון, צוואה וכל אשר ירצה להשאיר אחריו. לאור מעט השטויות שיש לי בפייס, בחשבון האמיתי, מקוה לא למות בקרוב.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם אדם יודע שמותו קרוב, הוא יכול להפוך את החשבון פייסבוק שלו למין דף זכרון, צוואה וכל אשר ירצה להשאיר אחריו. לאור מעט השטויות שיש לי בפייס, בחשבון האמיתי, מקוה לא למות בקרוב.
מצטרף לתקוותך.

בכל מקרה אם משום מה תחליטי בכ"ז ללכת על זה אל תשכחי לדאוג למחליפה (בפורום).

mיטלמן

Well-known member
מכירה כמה סוגים,
כאלה שבני המשפחה חיסלו מיד את חשבון הפייסבוק, יש אחרים שהפכו אותו לדף זיכרון,
ויש לי שתי חברות ותיקות, ותיקות כחברות פייסבוק, אבל גם ותיקות בעולם הבא, עם חשבון פייסבוק, לאחת מהן בן שכל פעם "מדבר" ואומר לפייסבוק מה דעתו על הברכות שאמו מקבלת, הצעתי להם לעשות כך או כך, אמרו תודה וזהו.
לדעתי ברוב המקרים אנשים לא בדיוק מתעסקים בחשבון הפייסבוק שלהם בזמנם האחרון כאן עלי אדמות.

קלייטון.ש

Well-known member
זה קטע מעוות בפייסבוק שקשה להבין למה הם לא מסדרים. הרי טכנית זה לא קשה.
יש אנשים שלא יודעים שחבר פייסבוק נפטר ומשאירים לו ברכות בעקבות התזכורת. זה גם לא עוזר להם לדעת.

למעלה