הפיכה!

yotamstei

New member
הפיכה!

איך אפשר להפיל את הממשלה הנוראית הזו בדרכים חוקיות? אני לא מסוגל יותר, זה כבר מעבר ל-"לא בשמנו" או "כמה ילדים הרגת היום?"...מעבר להיות הממשלה תקועה, אימפוטנטית וחסרת עמוד שדרה מדיני היא גם משחררת שחיתויות והצהרות גזעניות על ימין ועל שמאל (בעיקר מפי הימין-על השמאל). ההתבטאות האחרונה היתה של ידידנו, שר התחבורה, איווט ליברמן, שאחרי ההצעה הנדיבה שלו לספק אוטובוסים כדי להסיע את הפלסטינאים לים יצא היום כנגד ערביי ישראל. כמובן שראש הממשלה הסתפק בתגובה לאקונית ומגומגמת והנושא נסגר. ועכשיו במלוא הרצינות, איך אפשר לגרום להפלת הממשלה המבזה הזו? ושוב, בדרך חוקית.

DaAngel

New member
../images/Emo4.gif

אם זה יתן לך הרגשה טובה אז... "כל דבר הוא חוקי, אם לא כאן אז במקום אחר בעולם" אמר מישו... וכל הזכויות שמורות לו...

adato

New member
קודם כל תפסיק לשקר

אף אחד עוד לא הציע טרנספר (למרות שכרגע זהו הפיתרון הכי ריאלי) כל פעם שתגידו את ססמת ההסתה והשקר כמה ילדים הרגת היום זה רק יגביר את השנאה כלפיכם באופן די ברור ליברמן הציע לשלוח את הרוצחים הפלסטינים לים אז אלא אם כן אתה אוהב רוצחים או אלא אם כן אתה חושב שכל הפלסטינים רוצחים אני לא מבין מה אתה מגן עליהם

negev

New member
נו באמת ... היתה מפלגה שלמה

שהציעה טרנספר -התחייה - הם פיתלו את ההגדרה כך שבגץ לא יפסול אותם , ליברמן במפורש דורש טרנספר עד שגם שרון חסיד הערבים נזעק להגן על מדינת ישראל .

adato

New member
אם הוא מציע טרנספר

אמורים לפסול אותו לא? איך תסביר? יש לך הסבר לזה?

doresh shalom

New member
בעיקר הפגנות

אבל במצבו הנוכחי של השמאל אני בספק אם יש לנו איזה מנהיג שנוכ להציב כאלטרנטיבה. לא שאני סבור ששרון מתאים לתפקיד אבל כרגע אני לא חושב שיש מועמד שהשמאל יכול "להריץ" לראשות הממשלה, לא מדובר על מועמד ראוי מבחינת אלא מועמד שכלל הציבור יוכל לקבל.

doresh shalom

New member
תיקון שגיאות

שנוכ =שנוכל "לא מדובר על מועמד ראוי מבחינת אלא מועמד שכלל הציבור יוכל לקבל."=לא מדובר על מועמד ראוי, אלא מועמד שכלל הציבור יוכל לקבל.

למעלה