הפיכת הפורום לידידותי למתחילים

רונית3011

New member
הפיכת הפורום לידידותי למתחילים

שלום לכולכם, אני רוצה להעלות בפניכם בעיה שהיתה לי ולעוד הורים. כאשר הורה נכנס בפעם הראשונה לפורום הוא פשוט נתקף בפניקה. אני זוכרת שבפעם הראשונה שנכנסתי לפורום זה נראה לי כאילו שחברות רופאים מנהלת את הפורום ומדברת "רפואית מדוברת", כ"כ הרבה מושגים מפחידים שזה ממש הרתיע אותי מלהמשיך ולקרוא. אזרתי אומץ להכנס לפורום רק חודשיים אחרי וגם אז נבהלתי. כתבתי למנהלת הפורום שתעזור לי היכן מתחילים והיא הפנתה אותי למקום הנכון בדף הבית. היום דיברתי עם אמא שגם היא חשה את אותו הדבר ולכן נרתעה להתחיל בכלל בתהליך הדיאטה. עצתי היא - בראש הדף הראשון בגדול יש להכניס לינק ל "הורים מתחילים" זה צריך להיות בולט במיוחד ושם בשפה פשוטה ובהירה בלי הרבה מינוחים מבלבלים לתת את האני מאמין של הדיאטה ורשימת מטפלים או לחילופין להנחות בדיוק (אבל בדיוק) איפה הקישור הזה מופיע באתר כי זה ממש-ממש לא ברור. חבל שילדים לא עושים את הדיאטה בגלל שההורים שלהם נבהלים מעצם הרעיון. אני אישית יכולה לומר שבהתחלה מאד נרתעתי וחשבתי שיהיה לנו מאד קשה להכנס לדיאטה ועכשיו חצי שנה אח"כ אני יכולה לדווח על שיפור עצום וגם שזה לא כ"כ נורא. יום מצויין לכולנו.

תודה רבה

את בהחלט צודקת. אנחנו מאותגרי זמן בצורה קשה לאחרונה, אבל נשתדל לעשות כדברייך בהקדם.

betty28

New member
גם אני מצטרפת לבקשה...

גם אנחנו חדשים והתחלנו תהליך דיאטה. התחלנו ממש עכשיו, לפני כמה ימים. נשמח לכל אינפורמציה שתוכל לסייע. כמו למשל איך להשיג שיתוף פעולה מכסימלי מהילד בנטילת התוספים ( הוא עושה עצמו כאילו עומד להקיא...).

צרמר

New member
צודקת ואיפה באמת מתחילים (-: ?

היי רונית. בתור הורה שלא בקיא בפורום ונכנס לעיתים רחוקות, מה שתיארת אכן משקף את הרגשתי ואת הימנעותי מהעניין. אז עד שישפרו את העניין איך מתחילים (-: ? תודה. צ'רמר

אמא120

New member
מה בודקות הבדיקות שתן שיער וצואה והאם יעילות

מישהו ניסה מישהו יודע , מה עם עלויות, אנא עיזרו לאלה שלא כל כך מבינים

רונית3011

New member
הבדיקות הללו בעיקר בודקות

מינרלים, המצאות קנדידה וכו'. לגבי עלויות - בדיקות מורכבות צריך לשלוח למעבדה בארה"ב ואז יחד עם המשלוח זה יוצא 800-1000 ש"ח. לגבי יעילות - אין פה ענין של יעילות, בעקבות הבדיקות יודעים אלו תוספים לתת לילד. זה לא שהבדיקות עצמן עוזרות לילד באופן ישיר, אלא מסייעות לנתינה חכמה יותר של תוספים. אני ממליצה בכל מקרה ליווי של תזונאית. אנחנו מטופלים אצל רוני אנטן ומרוצים מאד. חוץ מזה שהיא מסבירה נהדר את כל התהליך, היא בן אדם עם הרבה נשמה ורצון אמיתי לעזור. באה ממקום מאד טוב. ממליצה בחום.

אמא120

New member
האם הבדיקות חד פעמיות או שצריך לחזורעליהן

מידי תקופה מוסוימת?

למעלה