הפיכת מודם Alcatel לנתב מקצועי

netice

New member
הפיכת מודם Alcatel לנתב מקצועי../images/Emo97.gif

הרבה ממשתמשי האינטרנט המהיר מחפשים פתרון טוב ואמין לחבר רשת מחשבים לאינטרנט ללא סיבוכים. לשם כך ישנו פתרון שמתאים רק לבעלי Alcatel. באתר הזה יש פירוט מלא איך עושים את זה. רצוני רק להדגיש שההוראות באתר נועדו אך ורק למשתמשים מתקדמים שיודעים מה הם עושים ! תהנו

IBZ

New member
-->

התרגום נחמד,אבל האתר המקורי ברור יותר

spheonx

New member
האם באמת עובד כל הקטע?

כמה שאלות.. ההפיכה של הראוטר ל"פרו" באמת עובדת? מישהו ניסה להחזיר את ההגדרות מ"פרו" להגדרות הקודמות? אם זה באמת עובד, אפשר לפתוח את כל הפורטים למחשב אחד ברשת הפנימית? אגב, לא בדקתי עדיין, אבל האם הכפתור defaults שנמצא באחורי הראוטר מחזיר את ההגדרות להגדרות של בזק או הגדרות אחרות?

JaMeS_b0nD

New member
זה לא הכי חוקי שיש...

ואם הייתי זוכר את הסיסמא שלי לפורום הזה- הייתי מוחק את ההודעה...

1. תסביר לי בדיוק, למה זה לא חוקי ? 2. השאלה השנייה תגיע לאחר שאראה את השאלה הראשונה.

בדקתי את ההסכם שלי עם בזק ולא מצאתי שום בעיה (חוקית) עם ביצוע השינוי לפי ההוראות.

עמרי1

New member
באמת זה עובד, אך יש כמה טעויות

VCI=48 וה- VPI=8 . (התצורה הכתובה באתר לא התקבלה) כמו כן, אני חושב שכדאי שתציין שנדרש כבל מוצלב בעת חיבור המודם לרכזת ו\או מתג. ואם אפשר כדי שידעו קצת את חסרונות ה NAT. האם זה סוף שוק הנתבים הביתיים ? (למשתמשי אלקטל??) ועכשיו סיפור קטן, מרוב התלהבות שההעסק עובד ערכתי בדיקה האם אפשר להחזיר למצב רגיל, החזרתי הכל לברירת מחדל, אך את ה IP של המחשב הגדרתי להיות 10.0.0.138 במקום 10.200.1.1 (ממהירות). אני מנסה להתחבר, לא הולך. חשבתי כבר מה אני אומר לבזק... עד שראיתי את השגיאה הזאת. כרגע חזרתי לשיתוף מבוסס תוכנה בשל החסרונות של ה NAT. בכל אופן, שיטה מעולה. עמרי.

antidot

New member
שאלה קטנה

אני שמתי לב שקיימת תמיכה גם בPAT וגם בNAT. כל שיתןף אינטרנט מבוסס תוכנה מתבסס על שני אלה. אז מה היתרון של התוכנה והחיסרון של המודם ??? Antid0t

netice

New member
../images/Emo97.gif אין שום בעיה עם זה

עמרי אני חושב שציינתי את העובדה שהפתרון נועד למשתמשים מאוד מתקדמים . וברצוני גם להוסיף שיש פתרון לכל דבר . תלמד קצת על נתבים ותדע על מה אני מדבר . כמעט כל רשת מחשבים בימינו עובדת דרך NAT או/ו PAT . בכל נתב ניתן להגדיר ניתוב לכתובת פנימית + מספר port ולכן אין שום בעיה מכוון שהכתובת שלך יכולה לא להשתנות בשיטה הזאת כמעט אף פעם (רק אם אתה מכבה ומדליק את המודם),זה עוד יותר טוב (פשוט אחרי שכתובת מתאפסת , גם הניתוב מתאפס ) . חוץ מזה אין לך מה לדאוג לגבי בזק . יש כפתור מאחורה – "defaults" . השתמש בו במקרה חרום והכל יחזור להיות כפי שהיה קודם
בכל מקרה אם יש למישהו שאלות ניתן לשלוח לי ל [email protected]. אני מקווה שיצא לי קצת לשפר את המראה של הדף בעתיד הקרוב. הצעות יתקבלו בברכה . תודה Netice נ.ב . : ל JaMeS_b0nD – אני מודע למה שאתה אומר אבל מדובר במחדל של בזק ולא נעשה שום נזק למודם , אז ...

למעלה