הפיכת מתכון לטבעוני

elin86

New member
הפיכת מתכון לטבעוני


קבלתי מתכון מחברה..
אשמח לייעוץ..
מדובר בעוגיות חלבה.. המתכון כולל חלבה, פתי בר, מייפל ושמנת מתוקה..מערבבים הכל ומגלגלים בקוקוס
במה ניתן להחליף את השמנת המתוקה מהניסיון שלכן? חלב/קרם קוקוס? חלב סויה? שמנת צמחית אין לי כרגע. אשמח לאופציות נוספות אם יש
 

ladybug6

New member
שמנת צמחית מן הסתם תניב תוצאה הכי

קרובה למקור..
אפשר גם להמיר בקרם קוקוס אבל זה יתן טעם קוקוסי חזק לעוגיות, קחי בחשבון.
חלב סויה נראה לי דליל מדי ולא מספיק שמן, אבל אני לא מכירה את המתכון אז לוידעת
 

elin86

New member
עשיתי לפי המתכון שמצאתי

יצא ממש טעים..
במקום סילאן השתמשתי במייפל.. יצא קצת נוזלי אבל הכנסתי למקרר שיתקשה קצת
 
אם בין כך

יש קוקוס במצכון אז אין בעיה להשתמש בקרם קוקוס או בשומן קוקוס בכמות קטנה מכמות השמנת, בערך שליש והשאר מים או חלב סויה
 
למעלה