קבלתי מתכון מחברה..
אשמח לייעוץ..
מדובר בעוגיות חלבה.. המתכון כולל חלבה, פתי בר, מייפל ושמנת מתוקה..מערבבים הכל ומגלגלים בקוקוס
במה ניתן להחליף את השמנת המתוקה מהניסיון שלכן? חלב/קרם קוקוס? חלב סויה? שמנת צמחית אין לי כרגע. אשמח לאופציות נוספות אם יש
קרובה למקור..
אפשר גם להמיר בקרם קוקוס אבל זה יתן טעם קוקוסי חזק לעוגיות, קחי בחשבון.
חלב סויה נראה לי דליל מדי ולא מספיק שמן, אבל אני לא מכירה את המתכון אז לוידעת