הפיכת עוגה חלבית לפרווה

הפיכת עוגה חלבית לפרווה

במתכון יש שמנת חמוצה.
במה אני יכולה להשתמש במקום, כדי שהעוגה תהיה פרווה.
 

bali

New member
מנהל
הייתי שמה שמנת צמחית או קרם קוקוס

(בהנחה שטעם של קוקוס לא יפגע בטעם העוגה עצמה)

קרם קוקוס הוא סמיך כמו שמנת חמוצה ולא תהיה בעיה. לשים לב שהכוונה לקרם קוקוס ולא לחלב קוקוס, שהוא דליל ונוזלי יותר, כמו שמנת מתוקה או שמנת צמחית.
אם הבחירה היא בשמנת צמחית, היא נוזלית יותר משמנת חמוצה, ולכן כדאי להוסיף עוד קצת קמח לבלילה, משהו כמו 2 כפות קמח נוספות.

בהצלחה.
 

חנהפ

Active member
במקום שמנת חמוצה אני משתמשת במעדן אלפרו וניל

הכי קרוב מבחינת סמיכות לשמנת חמוצה
 

bali

New member
מנהל
רעיון טוב. שכחתי מהאופציה של מעדן סויה.

 
עוגה

השתמשתי בשמנת צמחית - כמעט כל המיכל,
יצא מצוין....
בפעם הבאה אנסה מעדן סויה
 
למעלה