הפיכת BOX לדבר עגלגל יותר

nickname4

New member
הפיכת BOX לדבר עגלגל יותר

היי,קודם כל אני מדבר על 3DS MAX 7 אוקיי,אז אני רוצה לעשות BOX לדבר קצת יותר עגלגל כלומר שהפינות שלו את הם יהיו יותר עגולות ניסיתי לעשות את זה באמצעות SCALE אבל לא הלך לי כל כך טוב (אם בכלל) אז יש דרך כלשהי לעשות את הקופסא בפינות עגולה יותר? (לא בהכרח עם SCALE) הוספתי תמונה למה שאני מתכוון --> תודה!

beshet

New member
תוסיף סגמנטים ליד הפינות

תוסיף סגמנטים ליד הפינות (אפשר עם סלייס פליין) ואז תוסיף mash-smooth

nickname4

New member
מה זה סגמנטים?

כלומר אני יודע איך להוסיף אבל אני לא יודע בדיוק מה זה (זה מוסיף את הנקודות האלה ככה שאם נגיד אני רוצה לעשות MOVE או ROTATE או SCALE לחלק מהאובייקט אז זה כאילו יוצא יותר מדויק כי יש יותר נקודות אז זה עושה את הMOVE כאילו בדיוק במקומות שאני רוצה) וככל שיש יותר סגמנטים,זה יצא עגול יותר? ועוד משהו: יש למישהו מדריך לטקסטור ב3DS MAX (ממש מדריך שמראה איך לשים טקסטורות) ותודה!

linzer

New member
אם מראש אתה רוצה BOX

עם פינות מעוגלות אתה יכול ליצור CHAMFER BOX

nickname4

New member
o_Oתודה! ויש למישהו מדריך לטקסטור?

ולמישהו יש מדריך לטקסטור ב3DS MAX 7?

ילד, לך תלמד מה זה סגמנט ואחרי זה

תתעסק עם טקסטור
. אני לא מבין איזה הורים לא אחראיים שולחים את הילדים שלהם לטקסטר בלי לדעת מה זה סגמנט. לאן התדרדר העולם? |לאן התדרדר העולם|

nickname4

New member
אני יודע טוב מאוד מה זה סגמנט

אבל לא יודע הגדרה מדויקת, אני יודע טוב מאוד מה יקרה אם אני אוסיף סגמנט.

nickname4

New member
שאלה לגבי רינדור!

אוקיי עכשיו אחרי שעשיתי אנימציה ב3DS MAX איך אני מוציא את זה לקובץ וידיאו? מצאתי שם אפשרות של שמירה כAVI DIVX אבל זה לא שמר לי את כל האנימציה (בעצם זה לא שמר כלום) ועוד שאלה: אני רוצה לעשות רינדור "פוליגוני" כלומר - כזה רינדור שלא רואים את הטקסטורות,רואים רק את הFACEים של האובייקטים בצבע אפור (הנה דוגמא) http://www.duber.cz/training/nokia_6670/nokia_wire.jpg אז איך עושים את הרינדור של הFACEים ושל הוידיאו? תודה!

תשמע,

זה נחמד לעזור אבל קצת מרגיז ששואלים שאלות שהתשובה להן נמצאת בתפריט העזרה של MAX

מ10

New member
יש לי רעיון !

בצע Rectangle ב Shapes ובCorner Radius תן מס' 5 בצע על הריבוע או המלבן Extrude ויש לך קופסא מעוגלת

למעלה