הפילוט לסדרה החדשה של ג'י ג'י אברמס דלף לרשת

gadgad0

New member
הפילוט לסדרה החדשה של ג'י ג'י אברמס דלף לרשת

שלושה חודשים לפני הבכורה המתוכננת בארה"ב דלף לרשת הפילוט בן השעה לסדרה החדשה Fringe, שיוצר אברמס לרשת פוקס. התכבדו וחפשו במפרץ הפירטים הקרוב למקום מגוריכם...

gadgad0

New member
גם הסדרה החדשה של אלן בול ב-HBO דלפה לרשת

הפרק הראשון של True Blood, הסדרה החדשה של אלן ("עמוק באדמה") בול ב-HBO דלף לרשת הרבה לפני הבכורה (בספטמבר). המעוניינים יכולים למצוא גם אותו צף במפרץ הפירטים...

gadgad0

New member
תעודה במוצ"ש בערוץ 1: ניתן להפוך גיי לסטרייט

סרטו של כתב הטלוויזיה החוזר בתשובה אורי רווח, ’מצעד האהבה’, שיוצג במסגרת תוכניות מחלקת דת ומסורת של ערוץ 1 במוצ"ש, טוען כי אפשר "להתגבר" על נטייה הומוסקסואלית. אם לא היה מדובר בערוץ 1, הייתי טוען שסערה תקשורתית בדרך, אלא שבשידורי מחלקת הדת במוצ"ש בערוץ הראשון צופה ממילא אותו מספר אנשים הנוכחים למשל במשחקי הבית של הפועל עזרא בליגה ג' בכדור מים, ובנוסף לכל - משחקה של נבחרת הולנד ביורו משודר במקביל בערוץ 10, כך שנדמה לי שהעניין יעבור בדממה תקשורתית מוחלטת...

gadgad0

New member
נתוני הגלישה:אתר המסיבות והריכולים ONE בצניחה

וגם תפוז ודהמארקר.

dht160

New member
לא.היא פשוט עלתה באמריקה

אם ראית משהו אחר תביא בבקשה קישור

gadgad0

New member
רק פרק 1 (ששודר שלשום בארה"ב) נמצא

מעבר לכך, לא מצאתי עוד פרקים של העונה הרביעית של WEEDS.

dht160

New member
YES קנו את הזכויות ל'המשרד'

עיתון רייטינג מדווח הבוקר כי 'כן' קנו את הזכויות להפקה גרסה ישראלית מהBBC. כן מתכוננת להוציא לפעול את הגרסה העברית במהלך השנה הקרובה.ואני שואל..למה לעזאזל?

hen chen

New member
אוף. אוףףףףף.

שונא אותם. חייבים להשחית ולהרוס הכל. יאאיי המשרד עם משחק גרוע חיקוי מדויק ורפרנסים ישראלים! כמה כיף.

Wish Master13

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למה, למה, למה?? לא חבל להרוס תוכנית כ"כ טובה!

dht160

New member
IN PLAIN SIGHT & ARMY WIVES

ARMY WIVES, ההפתעה של לייף טיים חזרה בעונה חדשה עם נתון מפגיז של כ4.5 מליון צופים וניצחה את הדרמה החדשה של מקורמיק IN PLAIN SIGHT ששודרה מולה עם 4.3 מליון בפרק השני. ירידה של כמעט מליון צופים מפרק הפתיחה. IN PLAIN SIGHT לא משהו לדעתי.לא משהו שלא ראינו קודם.

dht160

New member
'החיים על מאדים' אמריקה ברשת

אפשר להגיד שחגיגת ההדלפות כבר נפתחה רשמית. הגרסה האמריקאית של 'החיים על מאדים' גם דלפה לרשת וגם סקרין של פיילוט לקומדיה שלא התקבלה בעבר לפוקס. בכל מקרה,אל תבנו על 'החיים על מאדים' בגרסה הזאת.בזמן האחרון נשמעים קולות בABC שלא מרוצים כל כך מהתוצר וחושבים לצלם וללהק מחדש את הסדרה.

gadgad0

New member
סדרה חדשה של מתיו פרי עם יוצר "Rescue Me"

סדרה מעניינת מבשל פיטר טולן (אחד מיוצרי Rescue Me), בה מתיו פרי משחק מנחה טוק שואו נאלח, האוהב להשתמש בניבולי-פה. שם הסדרה: The End of Steve.

dht160

New member
יא אלה הרסת אותי עכשיו

הנה אני מתחיל עם צפייה לעוד סדרה.

למעלה