הפיל הגדול בחדר

הפיל הגדול בחדר

תמיד אני מרגישה שקיימת 'זרימה טבעית' מהפורום השני לכאן, שכל מי שאיבדה הריון מיד מסתערת הלאה וקדימה על הנסיונות להרות שוב.
גם אני, כמו כולן, רציתי יותר מכל ולפני כל דבר אחר - להיכנס שוב להריון.

רק מה.... היתה מכשלה קטנה. פצפונת. לא משמעותית.
בעלי לא רצה.
הוא סרב בכל תוקף.
לא עזרו בכי ותחנונים, ויכוחים, שיחות, רשימות ומה לא.
סירוב עקבי, עיקש, נחרץ.

נאלצתי לעשות סיבוב. לעבוד על עצמי. להשלים עם זה שהורות היא עניין משותף. שאני לא מחליטה לבד בענייני הילודה. ושעל אפי ועל חמתי, בעניין הזה מי שקובע הוא מי שרוצה פחות.

היה לי לא פשוט. אבל הצלחתי לקבל את עמדתו. לא קיבלתי אף אחד מהנימוקים הרציונליים שהוא פרט, אבל קיבלתי את השורה התחתונה. שהוא לא רוצה. ולא משנה למה, אם הוא לא רוצה, בזאת סיימנו. עברתי למקום המבין, המקבל, המשלים. השקעתי המון אנרגיה רגשית בתהליך הזה.

כשהתחלתי לחשוב על יתרונות באי כניסה להריון נוסף, באי הרחבת המשפחה, במתן תשומת לב רבה יותר לכל ילד, לבעלי, לעצמי, בחיסכון הרב במשאבים רגשיים, בחרדות, דאגות (לא מתייחסת לצד החומרי כי הוא לא היה במסגרת השיקולים המרכזיים, אבל כמובן שמדובר גם בחיסכון כלכלי עצום)... כשהגעתי לשם ---------------
הוא שינה את דעתו.

הוא שינה את דעתו והחודש הזה אנחנו מנסים, ויש סיכוי שאני מצטרפת אליכן. לא להאמין.
אני עוד זוכרת את הקיטורים של רונית שניסתה להיכנס להריון במשך כמה חודשים אחרי האובדן. הבת שלה כבר בת 7 חודשים נדמה לי.... אז זרמו קצת מים מאז.

תחזיקו לי אצבעות.

רונית 294

New member
אני כבר בתקווה לסיבוב נוסף....

חחחחחחחחח עברו 7 חודשים מאז הלידה. אבל אני קצת יותר סקפטית ממך וקשה לי להאמין שדווקא החודש זה יקרה. והאמת שיש הרבה דברים באופק ומאמינה שאלוהים ייתן לי את זה בזמן הנכון. עשית כבר בדיקת שתן??? ממש אשמח לראות אותך כאן. ולא יודעת מה הייתי עושה אם בעלי לא היה רוצה ואני כן. כנראה שזה לא היה נגמר טוב.

בינתיים רק מקווה

יש לי עוד כמה ימים עד שאפשר ממש לבדוק.
בעניין השלישי - לו אני את (בהיבט של הגיל) הייתי מחכה טיפה (ברמת החודשים)
אני ילדתי פעמיים בהפרש של שנה + 9
הפרש כזה יוצר את השילוב המנצח של תינוק + פעוט
לא תמיד זה פשוט
את מדברת על תינוק + פעוט ממש קטן
נשמע לי אפילו קצת יותר קשה.....
מאחלת לך את כל הילדים שאת רוצה :)

רונית 294

New member
נראה לי שמשהו במה שעברתי

ממש גורם לי לרצות שוב הצלחה. שוב הריון... משהו לצפות לו... לידה.... זה כיף ענק. יודעת שיש לי זמן... ויודעת שיש לי הרבה דברים על הפרק עכשיו. ושוב, יודעת שזה יגיע בסוף בזמן הנכון.

שיהיה בריא בעלך

מחזיקה לך אצבעות
להיקלטות מהירה

להריון ארוך ומשעמם

לידיים מלאות

חנית 6

New member
וואי כמה שאני מזדהה

סיכוי טוב שרק בגלל שהצלחת לשחרר הוא קיבל את המרחב שבו הרצון שלו יכול היה להפציע...
החזרת אותי אחורה בבום, כמה כאבי לב עברתי כשהוא לא רצה, ולא ניסיתי יותר מדי לשכנע, לא היו לי כוחות נפש לזה, השתבללתי, ביכיתי את המצב, את הדינמיקה. אח"כ עברתי להשלמה וקבלה. ובסוף כשהוא כבר הסכים לנסות (הסכמה מאולצת משהו) חווינו הפלות בזו אחר זו, אח"כ הוא כבר פחד להגיד שהוא לא רוצה כי גם ככה הלך קשה. ובסוף - אחרי בערך שנה וחצי של מפחי נפש ואכזבות הגיע ההריון המיוחל שהולך ומתקדם (וסוף סוף גם בועט
)
ועדיין מדי פעם הוא מזכיר לי שאם זה היה תלוי רק בו - לא היינו נכנסים לזה שוב. ו"רק בשבילי הוא הסכים" (אין איזה אייקון טוב ל"אוף"?)
למען ההגינות חייבת לציין שבתחומים האחרים הוא בן זוג מקסים, תומך, מתחשב, שותף אמיתי. (באיזשהוא מקום מצליחה אפילו להבין את הקושי שלו בעניין - מנקודת מבטו, גם אם לא מזדהה או מסכימה איתו)
מאחלת לכם שילך בקלות!!! מחכה לעדכונים משמחים

התמודדות לא פשוטה

כשאנחנו בהריון אנחנו מצפות מהסביבה ובייחוד מהבעל, שייתפסו אותנו כגיבורות. אולי זה רק אני?
בכל מקרה אני ממש מקווה שנקבל ממך בשורות מעולות!

וואו

אני ממש זוכרת את כל הדילמה. זה נורא לא קל כשאין הסכמה על משהו ככ עקרוני.
ולדעתי ההכלה שלך השתלמה ודווקא בגלל שלא לשם כיוונת.
את אמיצה וגיבורה והלוואי שתצליחי!
נשיקות

GonnaB40

New member
וואו, כמה כאב זה!

את החזרת גם אותי אחורה. אצלי הריון שאיבדתי לא היה מתוכנן, וכל התקופה הזו הייתה תקופה של משבר זוגי גדול מאוד והוא לא רצה עד שלא נפתור את המשבר.
הייתי מגיעה לחמותי כל שבוע ורואה על המקרר את התמונה של הגדולה שלי מחזיקה באחותה ביום שחזרנו מבית החולים עם הקטנה והלב שלי היה מת.
ואז קראתי על נשים שאין להן ילדים ואיך הן פותרות את המצב עם עצמן. בכיתי את כל התקופה הזו עם עצמי, ולמחרת אמרתי לו - לא צריך. באמת לא צריך (בא לי עכשיו לבכות שוב). אני מוותרת. אתה רוצה רק 2 ילדים יהיו רק שני ילדים. זה טוב, גם אני ואחותי היינו 2 בנות. עזוב. חבל. באותה התקופה גם הייתה לנו מישהי בעבודה בת 44 שלא הצליחה להביא יותר מילד אחד וסיפרה לי איך היא עבדה על עצמה, וזה מאוד עזר לי (תמיד יוצא שפוגשים את האנשים שצריכים בתקופות בהן צריכים אותם. איכשהו הם נקלעים לנו בדרך).
ככה, שלוש שנים. אבל הוא כל הזמן אמר- אני רוצה 3 ילדים, אבל לא עכשיו. רוצה, אבל לא כרגע. וזה הכאיב לי ושיגע אותי כי זה גם הזכיר לי את ה3 שנים שעברו עד שהסכים להכנס להריון עם הגדולה שלי, סתם כי לא היה בשל מיד אחרי החתונה.
בקיצור, ו"ממרומי" שבוע 36+3, כשכנראה עוד שבועיים כבר מקדימים לי את הלידה בגלל גודל העובר (ענקק), אני נורא שמחה בשבילך. כשהוא כבר רצה, אני בכיתי ולא האמנתי.
זו הסיבה שאת ההריון הזה אני מעבירה בחרדות, שלא יורדות עד שאחזיק אותו חי, בידיים שלי (כבר שמעתי כאן על לידה שקטה בחדר הלידה עצמו בשבוע 41).
מחזיקה לך אצבעות להריון תקין ולידה בידיים מלאות.

ספרקית

New member
וואו, מחזיקה לך אצבעות

הייתי באותה סירה שנים רבות. כמעט שש שנים חלפו מאז שנולד הקטנצ'יק שלי ועד שבעלי הסכים סוף סוף לניסיון נוסף.
אני מבינה את בעלך ומבינה אותך.
איזה כיף שהוא הסכים לניסיון נוסף. מחזיקה לכם את כל האצבעות

כיף שאתן פה

זו הרגשה ממש טובה לשתף כשאני יודעת שיש בצד השני של המקלדת נשים שבאמת (באמת) מבינות על מה אני מדברת.

כנראה שהחודש לא יהיה החודש שלי כי נדמה לי שהמחזור מגיע, אבל לא כל כך אכפת לי.

האמת שמרגע שהבנתי שהוא רוצה - באמת רוצה - בזכות עצמו ולא בגלל לחץ שלי, שהוא עשה את הדרך שלו לרצון ולהסכמה, שאנחנו שותפים למסע הזה (שהלוואי ויהיה מוצלח) -

האוכל טעים יותר
הצבעים חזקים יותר
אני שמחה יותר
ובהמתנה יש משהו מתוק ולא מורט עצבים כמו בעבר

אי שם בעתיד אני מקווה לחזור עם שני הפסים שלי
עד אז - הריונות רגועים (במידת האפשר) נעימים (כמה שניתן) מהירים (שיזוז כבר הזמן) וידיים מלאות לכולכן

למעלה