הפין הזכרי-מחשבה בעקבות הגן האנוכי

Wolverchenus

New member
הפין הזכרי-מחשבה בעקבות הגן האנוכי

אני קראתי במספר מקומות שהפין האנושי הוא גדול בהרבה מפינים של בני דודינו הקופים ושבניגוד לשלהם - אצלנו אין עצם. יש השערה של דוקינס במהדורה השניה של 'הגן האנוכי', בהערות, שאומרת שפין שעובד על עקרונות הדראוליים (כשלנו) הוא עדות חיה ונושמת לבריאות של זכר שכן ידוע שבשעות מחלה אלה ואחרות (פסיכולוגיות וביולוגיות) אין זיקפה. אני מהמר שלדחוף כמות גדולה יותר של דם בצורה הידראולית זה מצריך אפילו יותר מאמץ ואולי אפילו יותר מרשים בסופו של דבר. יכול להיות שזו הסיבה לקנאת הפין של המין האנושי? יכול להיות שהסיבה שדגמים פחות גודלים גם שורדים זה בגלל שהם פחות מסורבלים למשל ובאמת קלים יותר לתפעול וזו גם הסיבה שאין פין אינסופי?

jayawan

New member
צריכה להיות התאמה בין הגדלים

של אברי המין הזכריים לבין מה שהנשים יכולות לקבל בגופן ללא כאבים ונזקים. כך אצל בני אדם וכך אצל שאר היצורים שאצלם ההפריה היא הפריה פנימית.

Wolverchenus

New member
אוקיי,

למישהו יש ידע על יכולת הקיבול של נשים בכל מיני מינים? נגיד ונשים אנושיות כן יכולות להכיל יותר ואפשר להסביר את זה על ידי זה שהראשים של תינוקות אנושיים גדולים יותר ושצריך תעלת לידה רחבה יותר... האם בגלל זה האיברים הגבריים היו צריכים לגדול?

שמע, יכול להיות!

אני לא מתמצא באנטומיה התפתחותית, אבל זה נשמע אחלה הסבר. אגב, זה מוביל לתוצא מעניין: אם התיאוריה שלך נכונה, אז באופן אבולוציוני תינוק שהראש שלו היה גדול יותר ונולד בלי בעיה, סימן שתעלת-הלידה של אמו היתה גדולה יותר, ומכאן נובע שאביו היה מצויד כראוי להפריית התחלה הזו. וכיוון שהתינוק קיבל גנים מאביו... ומכאן: ראש גדול= xxx גדול. אז בנות! מצאתן בחור חדש? תיכף לקחת אותו למדוד כובעים!

למעלה