=הפינהה היומית=

=הפינהה היומית=

לעורר טיפפה את הפוורום ;C איך עבר/עובר עליכם היום
משהו מצחיק/משמח לספר
משהו עצוב/מעצבן לספר
שיר היום
תמונת היום
משהו שאתם מתכננים להמשך היום
שללליP: איך עבר/עובר עליכם היום
נחחמד [: משהו מצחיק/משמח לספר
אייין משהו עצוב/מעצבן לספר
המחשב נדפק ויש מלא מבחנים :[ שיר היום
she's hot משהו שאתם מתכננים להמשך היום
ללמווד |: תענווו ;]

nitzangro2

New member
עונה..[[=

איך עבר/עובר עליכם היום?חראאא יוווו היה היום הכי מעצבן בחיים שלייייי משהו מצחיק/משמח לספר?לאאאא משהו עצוב/מעצבן לספר?היום עיצבנו אותי כל היוםםםםםםם שיר היום?היפו היפופוטם היפו היפופוטם (ילדות בכיתה ז' שרות לי באוטובוס\=) תמונת היום?בינתיים איןן משהו שאתם מתכננים להמשך היום?לישון+טניס+פסיכולוגית

urimz5

New member
שיטטטטטטט

אם הם חוזרים אז אין לי סיכוי עם מאיה חחח

nitzangro2

New member
יא בוגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

יאללה לךךך מי צריך אותךךךךךךךךך

עניתייייייי:)

איך עבר/עובר עליכם היום? אממ עבר לי בסדר האמת שקצת מעייף כי למדתי מלא לסוציאולוגיה וכבר יצא לי מכל החורים.... משהו מצחיק/משמח לספר אממ קיבלתי 96 במתמטיקה משהו עצוב/מעצבן לספר מעצבן שהזמן עובר לאט...ואני כבר מתה שיגיע ה9.11 שיר היום if you waite for me תמונת היום תמונה של ניצנוש שהיתה קטנה עם כלב חמודיייי משהו שאתם מתכננים להמשך היום אממ לחרוש עוד לסוציאולוגיה ואח"כ לראות אמא מחליפה ואולי לדבר עם ניצוש בטלפון

nitzangro2

New member
ליטלייי איזה פאדיחה את עושה לי...

ומי רוצה לדבר איתך אחרי מה שרשמת למטה?? אההה??? סתאםםםםםםםםם תקשרי אלי.. יש לך שיחות חינם!

urimz5

New member
עונההההההההההההההההההה

איך עבר/עובר עליכם היום? ישנתי מלאןןןןןןןןןןןןןןן משהו מצחיק/משמח לספר? ישנתי מלאןןןןןןןןןןןןןן משהו עצוב/מעצבן לספר? ישנתי מלאןןןןןןןןןןןןןןןןן שיר היום? ישנתי מלאן: ישנתי מלאן,חשבתי על ניצן אנסתי את ליטל,. ובדיוק אז נגמרו לי החרוזים... תמונת היום? משהו שאתם מתכננים להמשך היום? לישון מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif שליייייייייייייייייייייי

אני כותבת על אתמול כי זה מאתמול איך עבר/עובר עליכם היום? ווואווו היה לי את היום הכי מדהים בעולםםםםםםםםםם משהו מצחיק/משמח לספר? עברתי בצפר אתמול וזה היה היום הראשון שלי שם... משהו עצוב/מעצבן לספר? אין.. היה ייום מושלם שיר היום? שיר של cascada לא זוכרת איך קורים לו... תמונת היום? אין משהו שאתם מתכננים להמשך היום? אמממ היום כבר ניגמר

למעלה