הפינה הזאת היא סיפור בהמשכים/tapuzforum/images/emo13.gif

הפינה הזאת היא סיפור בהמשכים/tapuzforum/images/emo13.gif

זה הולך ככה, מישהו אומר קטע של סיפור ומישהו ממשיך אז אני אתחיל , /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif

פרק א`

דודו עומד חסר אונים מול הסיטואציה איך אישתו לעתיד שהייתה כ`כ נאמנה לו פתאום בגדה בו, עכשיו להתחיל מערכת יחסים חדשה להתחיל הכל מחדש? לרגע קטן נזכר בשירן , ואז הטלפון מצלצל... /tapuzforum/images/emo70.gif... מה הלאה/tapuzforum/images/emo35.gif תמשיכו אתם/tapuzforum/images/emo70.gif

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifעל הקו הוא שמע קול מוכר, זה היה קולה של

שירן... היא סיפרה שהיא

טינקר12

New member
המשך

היא סיפרה שהיא בסדר, שאין מה לדאוג, ושבקרוב היא תגיע. היא כמעט ניתקה, וברגע האחרון לחשה: "אתה זוכר את התוכנית נכון??" הוא לא ידע........

בכריתוש

New member
על מה היא מדברת..

אולי זה היה אחיו התאום הזהה שקבע איתה..

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifשקבע איתה שהם יפגשו ברגע שתגיע

דודו לא ידע למה הם רוצים להיפגש, אבל הוא חשב שאולי זה בשביל...

פרק ב`

דודו קובע להיפגש איתה, בטוח שיעביר את הלילה בנעימים , הם ניפגשים ומדברים לא על משהו מיוחד מעבירים חוויות, ופתאום היא אומרת לו אני אני רוצה להגיד לך משהו, אתה זוכר את האירוסין שלך כמה חשבת שאישתך נאמנה אני רוצה להתוודות אבל הצטרפתי אליה ועשינו אורגייה עם מישהו ... ואז היא קמה והלכה... פתאום הוא רואה את....

פתאום הוא רואה את...

עוגיפלצת מפלצת העוגיות האימתנית מרחוב סומסום!! עוגיפלצת התנפל עליו, והוא...

נעה 124

New member
זרק עליו עוגיות כדי שיעזוב אותו../images/Emo113.gif

עוגיפלצת ראה את העוגיות, אבל במקום ללכת אליהן, הוא הלך אל...

טינקר12

New member
אישתו של דודו.

שבדיוק עמדה שם, וחייכה. כן, היא חייכה. דודו היה בהלם, הוא לא הבין מה קורה! הכל התערפל.... נעשה חשוך... 7:00 בבוקר. "דודו!! תתעורר! אתה תאחר לעבודה!"....

למעלה