הפינה החדשה!

gal9218

New member
הפינה החדשה!

בגלל שאני ממציא פינות אבל לא יכול להמציא שמות לפינות לפינה עדיין אין שם אז בנוסף לבחירה שלכם תכתבו שם לפינה שלא כל שבוע אני אכתוב הפינה החדשה סיבוב שני והפעם ג'ון בונהם חשבתי הרבה מול מי לשים אותו כי הוא המתופף הטוב אי פעם לדעתי אבל אז קית' מון מ the who קפץ לי לראש ואחרי הרבה שמיעות של the who בזמן האחרון הוא לדעתי מתמודד רציני אין הרבה סולואים למתחרים שלנו, אבל בכל זאות מי יותר טוב לדעתכם בסולואים? ומי לדעתכם יותר טוב בנגינה לאורך השיר ובמעברים? LET THE RACE BEGIN!

One After 909

New member
אי אפשר לבחור

הם שניהם פשוט ענקיים, הייתי אומר שג'ון בונהם לוקח, אבל לפעמים קית' מון פשוט מביא אותה באיזה מעבר שקונה אותי מחדש.

gal9218

New member
אני אשאל גם בונהם נגד גיילס

אבל בינתיים שאלתי על קית' מון זה ברור לי שיש עוד מתופפים טובים פעם הבאה שתורו של של בונהם יגיע אני אולי על גיילס

מיוחד4

New member
גיילס ענק

גם באלבום מקדונלד אנד גיילס הוא היה אדיר. שמע, זה סגנון פרוגרסיב, שהוא שונה מאוד מהסגנון של זפלין, גם בתיפוף. גם קארל פאלמר מELP לדעתי אחד הגדולים בפרוג, אבל זה כבר נושא אחר וסגנון שאי אפשר להשוות. אני חושב שברוק הקלאסי/כבד בונהאם היה הכי טוב (מצד אחד שובר מקלות וקורע עורות, מצד שני מנגן ,כשצריך, כל כך חלש וברגש שאי אפשר להסביר), גם יותר מקית' מון ומהמתופף של גראנד פ'אנק. כמובן שגם פייס של PURPLE שיגיע חודש הבא ללמד אותנו דבר או שניים נחשב בצדק לאחד הגדולים והמעניינים שיש.

pupu2007

New member
קית' מון

הוא בהחלט המתופף הטוב ביותר שהיה ויהיה בתולדות הרוק הוא סגיד הוא היפר אקטיבי הוא ענק והוא גאון ובכלל תחשבו על זה המי ענקים אתם יודעם פיט טאונסנד היה היוצר

למעלה