הפינה היומית... והיום...

XenaBoy

New member
הפינה היומית... והיום...../images/Emo71.gif

היום שודר הפרק האלילי "Destinty" היו הרבה מאוד פופאפס בפרק הזה... אחרי צילומי הפרק לוסי עברה את התאונה הקשה על הסוס. השבט שמתואר בתחילת הפרק, וגורם למותה של זינה, הוא שבט הרים, שנשמר מידי הציוויליזציה. המוסיקה בחלק מהקטעים לקוחה מהסרט "Potton" לפי ההיסטוריה פיראטים אכן חטפו את יוליוס קיסר. כשצילמו את הסצינה בין זינה ליוליוס בבטן האונייה העדשות של קארל "קפצו" לו מהעין וגרמו לזיהום. השיר שמלווה את השיט של זינה וחבריה לאחר שעזבה את יוליוס קיסר נקראת "פרוש אה לוגאמה", היא נכתבה כתיאור לשרשרת איים ששימשו מלחים יוונים בימי קדם. דברים שלא הבנתי בפרק: איך אחרי שזינה עשתה למליילה את הפינ´ץ, מליילה לא יכלה להחזיר את עצמה למצב רגיל? באיזה תקופה בחייה של זינה הדבר מתרחש? אספי

X-na GIRL

New member
ובתשובות לשאלותיך!

אני אישית חושבת שמלילה רצתה שזינה תתגבר על הרצון שלה להרוג סתם ככה והיא נתנה לה את ההזדמנות להוריד את הפינץ לבד, אני חושבת שהיא ידעה שזינה לא תהרוג אותה כמו שהיא ידעה שזה לא "הזמן שלה זינה למות" ואני מתארת ליעצמי שהתקופה היא קצת זמן או קצת הרבה זמן (הכל יחסי בזינה!) אחרי שזינה עזבה את אמפיפוליס כי אם אתה שם לב בהתחלה של הפרק זינה עוד בוזזת למען אמפיפוליס וכדי להגן על אמפיפוליס! אהה והקטע שכולם צוחקים ממנו באי! על לוסי הוא הטע שלוסי קראה לעצמה בבית חולים "פרנסיס בלבואה" וכל האחים המשיכו לקרוא לה ככה למרות שהם ידעו מי היא!

למעלה