הפינה השבועית - מה עושים שישי שבת וחג

gils33

New member
הפינה השבועית - מה עושים שישי שבת וחג

מה אתם עושים ? אנחנו הולכים לשבת בסוכה היום. מחר הבן שלי הוזמן למוזיאון המדע בחולון לחוויה בחושך שמעתי שזה פשוט שוס מיוחד מאד. יש לנו כלב חדש בבית שזה חוויה בפני עצמה. מרגיש שהשנה הזו תהיה מצויינת. איך אצלכם?

גרי רשף

New member
אותי הוציאו לחופשה מרוכזת..

..ולטף יש גן בימים א'-ד'.. ארבעה ימי חופשה!

Master Stav

New member
לא הרבה ../images/Emo13.gif

שישי בבית שבת היא לוקחת את הילדים אל הוריה לארוחת בוהרים בסוכה ( אני כבר לא מצטרף לשם ) אחר כך יחזרו ואקח אותם לים כולה שבוע מלא באירועים שונים ומשונים שאני לוקח אותם אליהם כמו פסטיבל חיריה וכאלו בחמישי הינו בלונפארק .....היה מדהים אבל זה נושא לפוסט אחר

akavishon

New member
הרגע חזרנו מהסחנה. היה מדהים! מקום יפיפה

ואפילו הצלחנו למצוא מקום עם המון צל ולא בתוך המנגל של אף אחד. אתמול בנינו סוכה. בעצם לא בנינו, הרכבנו...

Master Stav

New member
יאאאאא חבל שלא ידעתי

שנתיים יתים שם בנגה ...( בן גרעין ) עבדתי במיגלשות בסחנה כול סופשי השבוע היתי ממליץ לך על מקם בעצם 3 קרובים הראשון הג'וסק .... השני בריכת הקיבוצים השלישי ....הולכים לאורך השביל של הסחנה עד לקיבוץ ניר דויד ממשיכים הלאה ממש עד למעלה ומגיעים לבריכות המבוע ....מקום מדהים

gils33

New member
פששש

שנים לא הייתי בסחנה,צריך לקפוץ לשם. איך המקום? מטופח? שמור? יש צל?

akavishon

New member
מקום מדהים.

אם באים בזמן, יש המון המון מקומות עם צל. מקום מאוד מטופח וגדול, וגם כשיש הרבה אנשים זה לא ממש מורגש.

hirshfe

New member
סחנה היה מקום שכילד הייתי שם המון

אז הוא מקום שהרבה לא הכירו ואז הוא נהיה המוני וצפוף ודי דוחה ולכן לא הייתי בו מעל לעשר שנים אז שווה לבוא שוב?

gils33

New member
לצערי הרב../images/Emo67.gif

קמתי בבוקר כולי עקום. נתפס הגב(שלוש פריצות) הגדול הלך למוזיאון בחולון. האשה נסעה לספורטק בהרצליה. אני בבית שוכה אחרי כדורים חזקים מאד לשיכוך כאבים.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo201.gif אויאויאוי נתפס הגב או פריצות דיסק? חוץ מכדורים, אתה נעזר בעוד משהו (מסאז'/אקופונטורה/כירופרקטיקה/אחר)? תרגיש טוב!

gils33

New member
תודה רבה

כבר טופלתי בכל מה שאפשר, הכאבים מגיעים מהפריצות ויחסית הם לעיתים רחוקות,חיים עם זה כמו שאומרים כי ניתוח ממש לא מתכוון לעשות

hirshfe

New member
היו תיכנונים ים ולקפוץ לגבעת חיים לחוות ליטוף

אבל התעוררתי עם החום קל וזה אומר שאני הולך לישון אז ישנתי עד עכשיו (אישתי והילדים אצל הורייה) ואני מתכנן לחזור לישון בקרוב ובראשון אני אהיה אדם חדש

למעלה