הפינה השבועית

איף

New member
הפינה השבועית ../images/Emo202.gif

הפעם החלטתי ללכת על אחד השירים האהובים עליי ביותר!! מרגישה בסרט מה עושים? בוחרים שורה או שתיים שאתם מתחברים אליהן...ומסבירים למה אתם כל כך מתחברים אליהן... תתפרעו אנשים, תתפרעווווווו

ms pizza

New member
האמת ...

שאין לי שורה שאני מתחברת אליה ספציפית אלא לכל הרעיון הכללי של השיר - צריך לעצור מדי פעם ולראות אם אנחנו בתוך מסלול החיים המטורפים שלנו מאושרים - ואם לא-אז צריך לעשות עצירה ולשנות דברים ולגרום להם להיות מאושרים. לא העיקר הריצה וההישגיות - אלא האושר
האמת שזה די מזכיר לי את "תחרות כלבים" של אביתר בנאי

איף

New member
עכשיו אני

קודם כל, אני ממש , אבל ממש אוהבת את השיר הזה... אני מרגישה שהוא נכתב עליי קצת.
בחרתי את המשפט הבא: כבר הרבה ימים זה אפור בפנים היא לא צוחקת היא לא בוכה זו מעין תחושה כזו של ריקנות. לא שמח, לא עצוב...פשוט תחושה של כלום גדול. מעין רגש שטוח כזה.... האמת שגם הפזמון מאד מדבר אליי: והיא שוב עוצרת, מרגישה בסרט לא שלה בכלל לא היא לא חושבת שהיא מאושרת ושזה חבל הרגשה כזו שהחיים הם סרט ושאין לנו שליטה על מה שקורה...יש איזה "במאי" שעושה שהדברים יקרו כמו שהם קורים...מישהו מושך בחוטים. ולגבי השורה השניה - תחושה של חוסר אושר היא תחושה נפוצה לדעתי...וזה באמת חבל. הרבה פעמים אני מסתכלת לאחור ואומרת שחבל על כל מיני רגעים שעברו והתעסקתי בכמה רע ועצוב..סה"כ הכל תלוי באיך תופסים את הדברים. כאילו האושר התפספס איפשהו בדרך... שיר מהמם!!!!

למעלה