הפינה השבועית

TauberiT

New member
הפינה השבועית../images/Emo98.gif

ערב טוב לכם, והרי פינתינו:
שיר שבועי של שי:
שיר שבועי לא של שי:
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
המלצה שבועית: ושאלת השבוע: שהפעם מתחלקת לשני חלקים: 1- האם תיכננתם להגיע לקוקה-קולה לייב בחיפה? 2- האם הספקתם להזמין כרטיס? שבוע טוב, מקסים, ומוצלח לכולם
ליאור

"אז מה את באמת רוצה../images/Emo35.gif"

שיר שבועי של שי: "מישהו גדול". שיר שבועי לא של שי: "תקפוץ"-גלעד שגב
. אלבום שבועי:"האהבה נשארת"-גלעד שגב. תמונה שבועית:אין לי. המלצה שבועית:על הדיסק החדש של גלעד שגב. ושאלת השבוע: שהפעם מתחלקת לשני חלקים: 1- האם תיכננתם להגיע לקוקה-קולה לייב בחיפה?
בדיוק. 2- האם הספקתם להזמין כרטיס?
.

TauberiT

New member
אתם לא משתפים פעולה../images/Emo11.gif

שיר שבועי של שי: תגידי לי את שיר שבועי לא של שי: ג'קו- אני מאבד אותך
אלבום שבועי: יוני בלוך- אולי זה אני תמונה שבועית: המלצה שבועית: לישון
ושאלת השבוע: שהפעם מתחלקת לשני חלקים: 1- האם תיכננתם להגיע לקוקה-קולה לייב בחיפה? כן
2- האם הספקתם להזמין כרטיס? במזל!

:)

שיר שבועי של שי: יצאתי
שיר שבועי לא של שי: אמממ.. אין משו ספציפי
אלבום שבועי: במקומי תמונה שבועית: אממ לא יודעת חחח המלצה שבועית: מצעדים שנתיים מצעדים שנתיים- זה כייף, אללה זמר השנה:p www.glglz.msn.co.il ושאלת השבוע: שהפעם מתחלקת לשני חלקים: 1- האם תיכננתם להגיע לקוקה-קולה לייב בחיפה? ברור, שי שם:p 2- האם הספקתם להזמין כרטיס? כן כן כן

shronet

New member
שלי

שיר שבועי של שי: אפלס את דרכי שיר שבועי לא של שי: "יש פרחים", ביצוע ממש יפה אבל אני לא זוכרת של מי. אני אבדוק ואכתוב... אלבום שבועי: על המשמרת, פורטיסחרוף תמונה שבועית: אין כרגע המלצה שבועית: שבת לבד זה כיף:] ושאלת השבוע: שהפעם מתחלקת לשני חלקים: 1- האם תיכננתם להגיע לקוקה-קולה לייב בחיפה? אני תכננתי, אבאמא תכננו שלא
2- האם הספקתם להזמין כרטיס? לא, למרות שתכננתי להזמין ולשכנע את ההורים...

NiTz13

New member
../images/Emo9.gif

שיר שבועי של שי: "במקומי"
שיר שבועי לא של שי: "נשארתי נורמלי"- ג'קו אייזנברג
אלבום שבועי: סינרגיה- מרגיש אחר
תמונה שבועית: אממ כל תמונה של ג'קו
המלצה שבועית: הדיסק החדש של סינרגיה
ושאלת השבוע: שהפעם מתחלקת לשני חלקים: 1- האם תיכננתם להגיע לקוקה-קולה לייב בחיפה? לא :/ 2- האם הספקתם להזמין כרטיס? ...

למעלה