הפינה לזכרם

No name for now

New member
הפינה לזכרם

שלום חברים הרבה זמן התלבטתי והחלטתי להעלות את הפינה לזכרם (כרגע היא ריקה) כל מי שמעוניין להעלות חומר על הנופלים למאמרי הפורום מוזמן לפנות אליי במסרים, לא חייב להיות אבות, קרובים אחרים, חברים. מי שתרצו יום נעים לכם ותודה

No name for now

New member
יום הולדת עצוב

היום אבי חיים שהרבני בן 55 שנים, מספר יפה זו השנה ה-17 שאנחנו לא חוגגים ימי הולדת לאבא בחרתי לציין את יום הולדתו ע"י פתיחת הפינה לזכרם והעליתי אליה את סיפור חייו שכתב אורי, אחיו הבכור של אבי, עבור אתר ההנצחה של אגף מודיעין אתר יזכור דרך אגב סירב בזמנו להעלות את סיפור חייו כיוון שלטענתם הם לא כוללים את חללי המילואים
מי שמעוניין להוסיף סיפורים, שירים, תמונות וכו' לזכרו של אביו מוזמן לפנות אליי (בינתיים הצלחתי להוסיף תמונה אחת למאמר)

No name for now

New member
ועוד על ימי הולדת

השנה סבתי (אמו של אבי) תהיה בת 80 הערב אני מתחילה לעבוד עם 2 מדודיי על המצגת (או אולי סרטון) שאנחנו מתכננים למסיבה אין לי מושג איך להציג את אבי, ברור לי שאני אשים תמונה שלו עם אמי, אחי ואני. מה עוד? מישהו עשה משהו כזה פעם?

No name for now

New member
אתמול נפגשנו

האמת שהיה ממש כיף לעבור על האלבומים ובשבת אני אמורה להתגנב לבית של סבתא שלי (היא נוסעת לסוף שבוע) כדי להוציא תמונה של סבא ולסרוק אותה (ולהחזיר כמובן
), אז אל תגלו החלטנו לעשות עמוד או שניים לכל אחד מהילדים עם המשפחות שלהם, ואחרי העמוד של אבא שלי ואנחנו איתו נשים עמוד עם תמונה במסגרת שחורה וכיתוב של תאריך הנפילה (דוד שלי בטח יגיד כמה מלים), עמוד אחרי יוקדש למותו של סבי. באמת היה ממש כיף לראות את התמונות של אבא (חלק אני מכירה) ושל אלה שלא הספקתי להכיר במשפחה, מדהים כמה שאחי דומה לאבא שלי ובכלל כמה שבתור ילדים כולנו נראים אותו הדבר, אני תמיד אומרת שגנים של שהרבני אי-אפשר לנצח
למישהו יש אולי תמונה של (או מ-) מעברת חיריה ב-51-52? או של שכונת מחלול בתל-אביב? (איפה שהיום כיכר אתרים ואיזור המלונות על החוף)

עכשיו באים?

היתה לי תמונה של שכונת מחלול בתוך עבודה סמינריונית שהגשתי לאוניברסיטה, אבל אין לי מושג איפה זה עכשיו. אני אנסה לחפש משהו, יותר מאוחר. תגידי, חשבת על האפשרות שסבתא שלך גולשת לפורום לפעמים?

No name for now

New member
../images/Emo12.gif סבתא שלי באינטרנט?

בטוח
בפורום יהודי עירק מחליפה מתכונים לקובה שיפטה ופאצ'ה
כנראה שלא הייתי צריכה לשאול שם על תמונות ממעברת חירייה
אם זה לא ברור, לסבתא שלי אין מחשב, אולי יש במועדון של ויצ"ו אבל לא בטוח שהיא מבינה מה זה בדיוק אינטרנט ובכול מקרה היא מעדיפה לצייר אם יש לך תמונה או שאתה זוכר מאיפה השגת, אני מאוד אשמח

למעלה