הפינה לשומר השבת!

גוטשה

New member
הפינה לשומר השבת! ../images/Emo198.gif

שיר השבוע של רם: |תו |שיר השבוע בכללי:
אלבום השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
הגיג השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון! תראו מה היאוש גורם לי לעשות!) הזהרו מהקללה! מי שלא יענה על השאלון יזכה לחיים קצרים במיוחד!
שבוע טוב

mulon1984

New member
ככה את מפילה קללות על אנשים?

אגב, איפה היתה הפינה שבוע שעבר?

גוטשה

New member
מישהו חייב לעשות את זה!

כדי שיהיה לאנשים במה להאמין. המממ, אני חושבת שהייתי קצת עסוקה באותו יום. חוץ מזה סיכמנו שכל אחד יכול להעלות אותה, לא? אבל פעם הבאה עם סמיילים וקללות!

L i l o s h

New member
../images/Emo5.gifאני עונה עליו רק מתוך פחד...

שיר השבוע של רם: "כן" שיר השבוע בכללי: prince-kiss לא ברור, אבל הוא בא לי טוב עם הספונג'ה זאת הייתה חוויה לרקוד ולשיר עם המגב..אח"כ הייתי בשוק מעצמי...
אלבום השבוע: פסקול הסרט "טריינספוטינג", מתנגן ללא הרף ברכב דבר שהשגתם השבוע: המשכורת שנכנסה לחשבון? הגיג השבוע: "מעניין אם נכנסה לי כבר משכורת לחשבון...." משהו שעשה לכם את השבוע: המשכורת שנכנסה לחשבון? משהו שהרס את השבוע: שכל המשכורת שנכנסה לחשבון ירדה בויזה? תמונת השבוע:התמונה שמולי עשה לי! אבל אין מצב שאני מעלה אותה - שכחו מזה שבוע מצוייןןןןן

גוטשה

New member
טוב, אז אני אהיה ראשונה

בניגוד למולי שיר השבוע של רם: תופסת שיר השבוע בכללי: (זה הולך להיות מביך) Carrie Underwood- Jesus Take the Wheel אלבום השבוע: הממממ, ארקטיק מאנקיז הראשון דבר שהשגתם השבוע: מכתב קבלה וחזרה טובה :> הגיג השבוע: נראה לי שאני אבטל את הדבר הזה משהו שעשה לכם את השבוע: ל"ג בעומר! משהו שהרס את השבוע: עייפות תמונת השבוע:

למעלה