חבר'ה, רילקס.
קודם, אני חושב שחשוב להבהיר שכשדודי אמר לי שפינת שומרי השבת זה התפקיד של אביגיל, אז הוא אמר את זה בצחוק. לאף אחד פה לא באמת אכפת מי יעשה איזו פינה. שנית, חבר'ה, תירגעו. מה הלחץ? פורום. אנשים. נפגשים (וירטואלית, אבל בכל זאת). מדברים. זה הכל. מה הלחץ? אני חושב שנכון לעכשיו, גם ההנהלה (דודי) וגם חברי הפורום קצת, קצת, קצת לוקחים דברים קשה מידי. ואומנם קשה לכם לראות את זה, אבל מאיפה שאני מסתכל (מהצד), שניכם מתנהגים באותה צורה לחוצה. אז דודי, תן לאנשים להשתולל קצת עם השיחות. גם ככה אחרי שירגע כל הבאז עם הדיסק לא יהיו חדשות יומיומיות על רם, וטוב שלאנשים יש על מה לדבר חוץ ממנו. זה נותן לפורום אוויר. וחבר'ה, רדו קצת מדודי. אתם יודעים שהוא כאן בדיוק מאותה סיבה כמו כולם, ויש לו את אותן השאיפות כמו כולם. אם יש משהו בשיטת ההנהלה שלו שמפריע לכם אז תעשו את זה בצורה המכובדת ביותר- במסרים. ואם זה ממש מפריע, אז תציעו להיות שותפים בהנהלה. למה לא? אז נכון, רם אוריון הוא אלוהים. אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לאמץ את מינהגיהם של הדתות האחרות ולהתפלג ולצאת לטבוח אחד בשני בשם אהבת האל, נכון? בואו נהיה קצת יותר בודהיסטים מאשר נוצריים, או יהודיים. אתם יודעים: שיוויון, אחווה, הרמוניה (וכל שאר הקשקשת הזאת). ואמרו אמן!