הפינה לשומר השבת

mulon1984

New member
הפינה לשומר השבת ../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

שיר השבוע של רם: שיר השבוע בכללי: אלבום השבוע: דבר שהשגתם השבוע: הגיג השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע: תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!)

mulon1984

New member
אני ראשון(?)

שיר השבוע של רם: BMO (שנוגן השבוע בלייב אחרי כל כך הרבה זמן) שיר השבוע בכללי: שירים של יהודית רביץ (אל תשאלו...) אלבום השבוע: הממ.... דבר שהשגתם השבוע: הממ... הגיג השבוע: "אתה, לא יכול לעשות ילדים" (רם למעריץ בזמן הופעה) משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בברבי משהו שהרס את השבוע: הציעו לי לעשות קומיקס אבל אין לי רעיון תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!) אסור לי להוריד אותה, אבל קבלו קישור: http://whymeiry.haoneg.com/shows/07.04.html#ramorion אני מתייחס כמובן לתמונה הראשונה בסט (לחצו על התמונה כדי להעביר הלאה). לדעתי, זה מוכיח סופית שרם הוא אלוהים

dsol

New member
זו הפינה של אביגיל ../images/Emo11.gif ../images/Emo196.gif ../images/Emo191.gif_../images/Emo189.gif

והיא נפתחת כל ראשון בערב... לא כל שבת בערב
שיר השבוע של רם: רינגטון שיר השבוע בכללי: לא יודע אלבום השבוע: אפרת בן צור דבר שהשגתם השבוע: את האלבום השני של אפרת בן צור ואת האלבום של ברק חנוך הגיג השבוע:א ה ? משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע היה מהנה משהו שהרס את השבוע: שהתחיל חדש תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!) בתגובה מהירה

dsol

New member
ברור שיש ../images/Emo11.gif_../images/Emo189.gif

כמו שלך יש את ה"פינה" של הרשימת תפוצה, לאביגיל יש את ה"הפינה לשומר השבת"

שלמונזה

New member
הא זה הפינה שלו? ../images/Emo168.gif

תגיד לי שאני אדע ולא אפרסם בטעות [ואני צינית, כי זה ממש לא הפינה שלו]

dsol

New member
לבנתיים הוא זה שמפרסם כל פעם ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

ככה שלי נראה שזו הפינה שלו

mulon1984

New member
אין "שלי" "שלו", יש רק "לא" או "כן"

אממ... התבלבלתי. התכוונתי, שמי שרוצה, שיפרסם. לא צריך להיות קנאיים.

dsol

New member
רק בגלל שבייגל אמרה שזה בסדר../images/Emo150.gif_../images/Emo189.gif

שלמונזה

New member
לא בקטע קטנוני ../images/Emo168.gif

ממש לא אכפת לי מי עושה מה או מי מפרסם מה, אבל דודי אתה כבר מתחיל לצאת לא בסדר בפורום, ותסלח לי שזאת הדרך שלי להגיד לך הוא מפרסם כל פעם? שיפרסם, זה לא העניין, אבל אני פרסמתי כמה פעמים [עוד לפני] את רשומת התפוצה שיש דברים חשובים, שיש דברים שחוזרים על עצמם אני לא מפרסמת כי כבר הודיע על זה, אם זה מה שהפך את זה לפינה שלו שיהיה בכיף כמו שאמר מולי אין שלו שלה יש רק כן או לא, ואללה מסכימה איתו. האמת באמת, נמאס מהקטנוניות פה בפורום וזו הסיבה שרבים ואחרים לא כותבים בה, כי זה הפך למקום של ריבים וקטנוניות במקום מה שהוא אמור להיות. בשביל זה יש לנו פה 3-4 אנשים בלחץ בפורום במקום 10-20 אנשים שאוהבים את רם ואת הההופעות והנה נתתי רשמיות לא מפרסמת רשימות תפוצה יותר, אם זה מה שדורש, שיהיה

dsol

New member
הוו סליחה יפית הגדולה ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

באמת סליחה שאני קטנוני או איך שלא תקראי לזה סליחה שאני אשם בריבים בפורום סליחה שבגללי אין הרבה אנשים בפורום ודווקא ממך ציפיתי לקצת טאקט שתדעי שזה לא המקום לרשום לי דברים כאלו, כנראה שטעיתי... אבל בסדר אני זה שאשם בהכל אז מגיע לי אני מניח שיהיה לכם יום נעים, כי באמת שלי אין כוונה להיכנס לפה בימים הקרובים עד שאני אבין מה יקרה הלאה עם מקומי בפורום הזה

L i l o s h

New member
דודי , נו באמת...

אל תצטדק פתאום...אתה הטחת בי ובמולי האשמות ועשית זאת מעל גבי הפורום ולא עשית זאת במסרים , מאוד לא אהבתי את הדרך שבה הערת לנו וניצלת את מעמדך ומחקת את ההודעות שלדעתך לא "עינייניות" ולא מתאימות לפורום למרות שלדעתי לא היה כל פסול בהודעות אלו. גם אני לא נכנסתי לפורום כמה ימים עד שמולי התעניין לשלומי וראיתי שהפורום לא זז ורציתי להמשיך ולהיות פעילה על מנת שהפורום יתפקד ויפרח, אז קיבלתי את דברייך ואף התנצלתי(!)בפנייך וכיבדתי את בקשתך למרות שלא הסכמתי ואני עדיין לא מסכימה עם ההאשמות שהטחת בי ובמולי , אבל החלטתי להמשיך ולהיות חברה בפורום בשביל רם וכדי שהפורום, כאמור, ימשיך להתפתח ולפרוח.אז אל תצטדק פתאום ואל תהיה "ריגשי" ודרמטי , אני מסכימה עם יפית ובמקום להיעלב , אתה יכול לנסות , יחד איתנו , לפתור את הבעיה (כמו ש ניסית לעזור לי ולמולי ולפתור את "הבעיה שלנו" והפנית אותנו להתכתב בקומונה). יכולתי להיעלב ולעזוב את הפורום , אבל קיבלתי את דברייך ואני מכבדת את בקשתך והמשכתי להיות חברה בפורום לפי התנאים והנהלים שלך.אז זו ביקורת בונה , לא צריך להעיר על כל דבר שנעשה פה , רק אם הוא באמת עובר את גבול הטעם הטוב ,ולפתוח שירשור שבדר"כ מישהו אחר פותח (ע"ע הפינה לשומר השבת) לא כזה... אז אנחנו אנשים בוגרים והדרך שלך להתמודד עם ביקורת אינה לעניין כלל . בסה"כ כולנו רוצים שהפורום יהיה מספיק מעניין , כיפי ומגניב כדי שאנשים אחרים יצטרפו אלינו וייחשפו לרם אוריון, אז בואו נהפוך אותו לכזה במקום שכל הודעה שנייה תהיה הערה קטנונית או עקיצה לא במקום. אם גם לך חשוב מהפורום אתה לא צריך להיעלב אלא לקבל ביקורת

mulon1984

New member
חבר'ה, רילקס.

קודם, אני חושב שחשוב להבהיר שכשדודי אמר לי שפינת שומרי השבת זה התפקיד של אביגיל, אז הוא אמר את זה בצחוק. לאף אחד פה לא באמת אכפת מי יעשה איזו פינה. שנית, חבר'ה, תירגעו. מה הלחץ? פורום. אנשים. נפגשים (וירטואלית, אבל בכל זאת). מדברים. זה הכל. מה הלחץ? אני חושב שנכון לעכשיו, גם ההנהלה (דודי) וגם חברי הפורום קצת, קצת, קצת לוקחים דברים קשה מידי. ואומנם קשה לכם לראות את זה, אבל מאיפה שאני מסתכל (מהצד), שניכם מתנהגים באותה צורה לחוצה. אז דודי, תן לאנשים להשתולל קצת עם השיחות. גם ככה אחרי שירגע כל הבאז עם הדיסק לא יהיו חדשות יומיומיות על רם, וטוב שלאנשים יש על מה לדבר חוץ ממנו. זה נותן לפורום אוויר. וחבר'ה, רדו קצת מדודי. אתם יודעים שהוא כאן בדיוק מאותה סיבה כמו כולם, ויש לו את אותן השאיפות כמו כולם. אם יש משהו בשיטת ההנהלה שלו שמפריע לכם אז תעשו את זה בצורה המכובדת ביותר- במסרים. ואם זה ממש מפריע, אז תציעו להיות שותפים בהנהלה. למה לא? אז נכון, רם אוריון הוא אלוהים. אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לאמץ את מינהגיהם של הדתות האחרות ולהתפלג ולצאת לטבוח אחד בשני בשם אהבת האל, נכון? בואו נהיה קצת יותר בודהיסטים מאשר נוצריים, או יהודיים. אתם יודעים: שיוויון, אחווה, הרמוניה (וכל שאר הקשקשת הזאת). ואמרו אמן!

mulon1984

New member
טעות2X

ראשית, זה "יש רק לא או כן", ולא "יש רק כן או לא". באמת, יפית, ציפיתי לקצת יותר
שנית, אני חושב שזה באמת עניין בינך לבין דודי שאפשר לסגור אותו במסרים. או במכות. תמיד אפשר ללכת מכות. אבל עדיף במסרים.

L i l o s h

New member
../images/Emo42.gifשיהיה שבוע מצויין!

שיר השבוע של רם: יומי שחור כמו כביש בחוף ורק פסים זרחניים יומי שחור כמו כביש בחוף במהירות חיי עוברים ........... שיר השבוע בכללי: guns n roses - dont cry. לא יודעת מה החליט להידבק ולא יצא לי מהראש השבוע... אלבום השבוע: האוסף של הdoors, חרשתי עליו השבוע בהחלט דבר שהשגתם השבוע: שעות נוספות בעבודה הגיג השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: שהגיע סוף השבוע... משהו שהרס את השבוע: מחסור רציני בשעות שינה
וגיליתי שאני מתקשה לתמרן בין עבודה ללימודים...
תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!)

גוטשה

New member
זה בסדר!

חוץ מזה שלא שמת את האייקונים שלי >: שיר השבוע של רם: מראה אחורית שיר השבוע בכללי: i love you Porgy אלבום השבוע: אין משהו מסוים דבר שהשגתם השבוע: נהנתי מאוד מאוד אם אפשר לענות על זה ככה הגיג השבוע: >: משהו שעשה לכם את השבוע: רוק עצמאות משהו שהרס את השבוע: הייתי עייפה בערך כל השבוע תמונת השבוע: (נו! תעזרו לי כבר למצוא אייקון!) אין לי כוח

למעלה