JERRI יפה ואופה
New member
הפינה לשיבוטכם ../images/Emo129.gif
מדובר ללא ספק בתופעה המטרידה ביותר בנשים האחרונות (התכוונתי לכתוב "שנים" אבל המעידה הפרוידאנית הזאת כנראה מעידה על משהו) - זמרים וזמרות (בעיקר זמרות) שהופכים לשיבוטים גנטיים (קלונים בשבילכם) של זמרים אחרים ומחחקים אותם אחד-לאחד. הפעם נעסוק בצלילנית כריסטיאנה מיליאן. עד לרגע שAM TO PMS שלה החריב את לנו את האוזניים מעל גלי האתר
היתה מילאין מוכרת בעיקר (נו טוב, היא לא היתה מוכרת כלל) מדואט עם הראפר המעייף ג´-יש לי סרטן גרון-רול ומכך שכתב הלJHO את PLAY המעצבן, והנה היא עושה סימנים שהיא הולכת להיות הג´ניפר לופז הבאה שלכם, אז תחזיקו מעמד ושימו
לסימנים:
קוקיות!!! גם לJHO יש קוקיות!!!!
REMIX החליטה המיליאנית לאמץ את נוהגה הנלוז של הלופז להספיק את הקליפ (והשיר) באמצע ולבצע קטע ריקוד משל היתה לפחות ברישניקוב. הלו???? זה לייק כל כך 1998 אגו? והנה המיליאן מפסיקה את קליפה המלהיב (יו! ברחתי מהבית אני מגניבה!) לטובת קטע ריקוד עם בחור שחום עור שהדבר העדין שביותר שאני יכול להגיד עליו זה שהריקוד נראה כמו 2 אנשים עם צוואר תפוס שמנסים לשחרר אותו. שתהיה בריאה.
ג´ר ג´ר בינקס והנה אנו מגלים שעוד לפני הJ טו דה HO היה למיליאן דואט עם ג´רול המעיק. אז האם היא היתה המקורית או שהיא העתיקה מג´ני בטרם עת? אין לי מושג. כל שאני יודע שלעשות היום דואט עם ג´רול זה יחודי בערך כמו דיאטת חסה במחנה הכנה למיס תבל. בין דר, דאן דט.
not a singer not yet an actress למיליאן היו תפקידים ב
ב Clueless, Sister Sister, Charm, וThe Smart Guy. בקולנוע היה לה תפקיד קטן בAmerican Pie. גם ג´ניפר בתחילה כאמור בסבונייה קטנה בטלויזיה.
מוצא האדם מסיגר קובני מיליאן היא ילידת קובה, לופז היא לטינית, את השאר תמשיכו בעצמכם.
אני מזהיר אתכם - יום אחד נקום בבוקר ונגלה שהיא השתלטה על המדינה. גם לביונסה נתנו כל קלים להנוסיף עוד חימצון אחד פה, הבהרה אחת שם, והנה בוקר אחד היא הפכה לבלונדינית מתחת לאפנו.
מדובר ללא ספק בתופעה המטרידה ביותר בנשים האחרונות (התכוונתי לכתוב "שנים" אבל המעידה הפרוידאנית הזאת כנראה מעידה על משהו) - זמרים וזמרות (בעיקר זמרות) שהופכים לשיבוטים גנטיים (קלונים בשבילכם) של זמרים אחרים ומחחקים אותם אחד-לאחד. הפעם נעסוק בצלילנית כריסטיאנה מיליאן. עד לרגע שAM TO PMS שלה החריב את לנו את האוזניים מעל גלי האתר