הפינה לשיפוטכם

תמרי35

New member
הפינה לשיפוטכם ../images/Emo202.gif

אז אני מדגישה מראש - זאת שאלה בתחום המוזיקלי בלבד... השאלה הפעם קשורה לקשר משפחתי - האם מאיר ואביתר יכולים ללכת יחד ? המוזיקה של אביתר יותר שקטה , של מאיר קצת יותר עם עוצמה , פעם קראתי ( לא זוכרת איפה-אולי אפילו פה..) שמישהו מבין גדול במוסיקה כתב שאביתר יותר רוחני , יותר מדבר גבוה ומאיר יותר גשמי-יותר מחובר למציאות למצבי היומיום הארציים ( או כמו שדוד כתב פה איפהשהו שכשמאיר כותב כלב הוא מתכוון לכלב בלי יותר מדי פילוסופיה!!) , הקול של אביתר שקט ושליו ,של מאיר עם עצמה ורגש ( אבל כן צרידות שגורמת לזה להישמע יותר מחוספס ) מאיר רוקיסט ואביתר - הממ. ...פחות. בקיצור- האם אפשר לשלב במוזיקה ביניהם ? האם הופעות יחד יכולות להצליח ? האם דיסקים משותפים יעבדו על הקהל ? והאם הרוחניות זורמת טוב עם הארציות או שעדיף להשאיר כל תחום בנפרד ? ושוב , השאלה במישור המוזיקלי בלבד- כיוון שהם אחים שנראה שמסתדרים והולכים ביחד מצויין !!!

Growler

New member
לא רק הולכים יחד - הם משלימים אחד את השני

קודם כל מאיר מוכיח את זה כל יום לבד עם עצמו שכמו שתמרי אמרה פה מאיר אמנם שקט ורגוע הוא שר עם מלא עצמה ורגש. הוא בעצמו סתירה אחת גדולה. גם ניתן לקחת עוד הצלחה לא קטנה שלו. דומינו. יש לנו כאן שני זמרים מאוד שונים, גם חיצונית וגם פנימית. אמנם ארקדי לא רוחני כמו אביתר (הכוונה בשירים), הוא רומנטיקן חסר תקנה. באותו זמן מאיר אוהב לצרף לשירים שלו לא מעט ציניות וסרקזם (עוד משהו שאני מאוד אוהב אצלו). בקיצור, כמו שאומרים, כל ההפכים ערבים זה לזה.

חמדמדת1

New member
אני דווקא חושבת שלא צריך..

לערבב בין התחומים - ככה כל תחום יהיה מובלט וייחודי. למשל מבחינה ווקאלית - אם הקולות יתערבבו כל אחד יאבד את הייחודיות וככה ייצא שאף קול לא יישמע כמו שצריך וככה גם מבחינה המוסיקה - לכן השיפוט שלי - לא לערבב!

ms pizza

New member
מסכימה ממש! אביתר מיוחד בתחום שלו...

ומאיר מיוחד ממש
בתחום שלו.. והעובדה היא שבמהלך כל השנים הם לא יצרו יחד או הפיקו אחד לשני ( למעט אצלך בעולם והקאבר שמאיר עשה ליש לי סיכוי..) בפועל הם לא יצרו ( הלחינו, כתבו ) יחד. ההופעות המשותפות שלהם אחת לשנה - לא נחשבות ( על אף שהן מהממות..) אז גם אני נגד!!!

איף

New member
אני חייבת להודות שאני בעד

לערבב
אבל גם, לא באופן קבוע. והאמת שאני עדיין לא כל כך בטוחה שהם כל כך שונים. קשה לקטלג אחד מהם כרוקיסט ואחד כשקט ושליו כי שניהם יכולים להיות שני הדברים. הגיוון הזה בסגנונות של כל אחד מהם הוא מה שעושה אותם לכל כך מיוחדים. אני חושבת שככל שהשנים עוברות, הם נהיים יותר דומים מבחינה מוסיקלית. יש לי תחושה שאם נשאל כל אחד מהם, הוא יגיד שהוא מושפע מהשני

למעלה