הפינה לשיפוטכם

• פותח הנושא orrin
  • פורסם בתאריך

orrin

New member
הפינה לשיפוטכם

בעקבות שיחה אל תוך הלילה עם קבוצת חברים שנגמרה בלי מסקנות אני מעלה את הנושא פה: במידה וברור לך שהאדם מולך מעוניין בקשר פיזי נטו, ללא התחייבות למשהו רציני- האם הייתם נכנסים לזה? האם הייתם מוכנים להכיר אדם חדש (לא ידיד שהופך ליזיז) כשאתם יודעים שזה יוביל לכמה לילות ותו לא? שאלות, טענות, מענות ועגבניות משבוע שעבר יתקבלו בברכה

השאלה היא : למה לא ?

מה מפסידים מכל עניין בעצם ? התשובה - כלום. אז אם יש גליוי נאות והמטרה היא הנאה הדדית - ולראייה באו הצדדים והסכימו - ומדוע לא ?

magenta73

New member
ברור שבטח

אם הוא מוצא חן בעיני פיזית, ואני יודעת ומודעת לכך שזה הולך להיות רק סקס זמני, ומסכימה לכך, אז למה לא? לא להיכנס לזה בתקווה שאולי הוא פתאום יבין , יפול לו האסימון והוא ירצה עוד. ואז גם נתחתן בקיסריה... חלילה. אלא לעשות חשבון פשוט - בא לי או לא בא לי. בא לי - סבבה. רק עם גומי.

orrin

New member
זה מה שאני אמרתי

אבל נגמרו לי המילים כשמי שמולי העלתה תהייה נוספת: נניח ואתה נכנס לזה בעיניים פקוחות- כיפ נטו בלי מחויבות- מה קורה במידה ואתה מפתח רגשות לאותו אדם? הרי רגש לא בא בהזמנה.... מה דעתכם?

ואם ואם ואם....

אני מניח כמה הנחות יסוד : א - מדובר בשני אנשים בוגרים בגופם ובנפשם. ב - מדובר בהחלטה הדדית ושום דבר לא נעשה בכפייה (רחמנא ליצלן). ג - אף אחד מהצדדים לא נכנס לעניין כשהוא מקווה/מייחל/בונה על.. שיצא מזה משהו רציני - וזהו רק הצעד הראשון שיראה לצד השני את האור... לכן לאור הנתונים דלעיל - אדם אשר חושש מן האופציה הזאת - שיעשה חושבים ושלא יכנס לזה מלכתחילה - והיה ונכנס - שלא יתלונן על-כך אחר כך (ראי סעיף ב') ולקינוח - זה שחושש, לא יגיע לשום מקום - כי תמיד יכול להיות "ומה יהיה אם...".

bulb

New member
ואם...

א. אני בגיר בגופי וקטין בנפשי? ב. הייתי בטוח שהיא בת יותר מ-18 ג. היא הביאה את האזיקונים מהבית

magenta73

New member
אז אתה מפתח רגשות.

מה לעשות?... אין סיכוי בלי סיכון.

זמשוש

New member
תלוי מה מחפשים

אם נמצאים בתקופה שלא מחפשים/ מעוניינים להיכנס לקשר רציני ובעצם מוכנים להיכנס לקשר יזיזותי נטו, אז למה לא?

ורד גגג

New member
אפשר להתערב?../images/Emo9.gif

היי אני מוכרחה לומר שסיטואציה כמו שהזכרת קרתה לי לראשונה לפני כמעט שנה.. ואני בת 26 כל חיי הייתי עם גבר אחד בלבד ולא הייתה לי כימיה מינית איתו כל-כך אז לפני שנה הכרתי בחור שנמשכתי אליו עד כדי טירוף.. וחיזרנו אחד אחרי השני הרבה זמן עד לפני כמה חודשים שהתחלנו להעביר ביננו SMS ממש מיניים כשזה הגיע לרגע האמת נסוגתי הרגשתי מנצלת ומנוצלת כיוון שלשנינו לא הייתה כוונה זוגית למרות שלא הייתי מעוניינת ליצור איתו מערכת יחסים זוגית עדיין הטרידה אותי המחשבה שמא הוא רוצה בי רק באופן מיני ולא יותר אני מודה שזה עניין של אגו בלבד אפילו שאלתי אותו אם בזמן אחר כשהוא היה רוצה זוגיות האם הוא היה יכול לראות בי בחורה למערכת יחסים הוא אמר שכן וזה היה לי נורא חשוב לדעת כנראה שבתור אישה חשוב היה לי לדעת שאני שווה יותר מסתם ז**ן וזה מכעיס אותי נורא שאני מרגישה פחותת ערך אם משהו רוצה אותי רק מינית כי אם זה הדדי אז למה אני מרגישה כך? האם זה עניין חברתי? האם זה האגו שלי? אני באמת לא יודעת.. בכל אופן בלבלתי את הבחור יותר מידי והוא ירד ממני לחלוטין ואני עד שגבשתי החלטה כן ללכת על זה היה כבר מאוחר מידי אני יודעת שאני אחראית לחלוטין למצבי אבל בגלל שזו פעם ראשונה שזה קרה לי פחדתי לשים את הרגשות שלי בסיכון. באופן עקרוני אני בעד העניין כששני הצדדים בטוחים בעצמם ובמיניותם ואין להם תלות רגשית אחד בשני ובאשר אלי... פספסתי את המומנטום לצערי.

magenta73

New member
הייתי אומרת שכן.

זה כנראה עיניין חברתי. רק שהעיניין החברת הזה כבר קצת פס מהעולם... היום כבר מותר להזד**ן. גם נשים. וזה לא נקרא "ניצול".

bulb

New member
הלו, זיונים זה לא הכל בחיים...

יש גם מציצות

lower sky

New member
תלוי באיזה שלב בחיי...

בגדול, אם באותה תקופה אני פנויה רגשית ומתאים לי משהו לא מחייב - אכנס לזה. אם לא, אז לא.

למעלה