הפינה לשיפוטכם

דגדגה

New member
הפינה לשיפוטכם

זה לא בדיוק עידכון אז פתחתי חדש (סליחה על חוצפתי הרבה) באקווריום נפתחה פינה חדשה לשיפוטכם, בה תוכלו לתרום השבוע את קולכם לכותרות היפות של חבריכם (ואולי גם שלכם?) ואיך אומרים? זוהי רק התחלה לה לה..

akravit

New member
בקשר לפינה...

למה חוצפה? יופי שהודעת לנו על הפינה החדשה (רעיון מקסים!) לפעמים נדמה לי שישראבלוג התפתחה להיות קהילה סגורה ושהסגנון שם הוא די אחיד, אז תודה שאת משתפת גם אותנו, הבלוגרים שלא רשומים בישרא, ברעיון המקורי שלך ויהיה נהדר אם עוד בלוגרים מישראבלוג יגיעו לכאן ויספרו קצת על עצמם ועל בלוגם/יומנם. בשביל מה יש לנו פורום? אגב, כמו שמישהו צייך אצלך, גם אני חושבת שרצוי לצרף קישור לכותרות היפות. אני מבקרת בהמון בלוגים בחו"ל ויש כמה "קליקות" שאני מאוד אוהבת שרשומים בהם אתרים שהמיוחד בהם הוא בעיקר העיצוב. למשל: The quilting bee כי גם זה חלק מחוויית הבלוג. אצלי בבלוג הלכתי על כותרות מתחלפות בכל פעם שמרעננים את הדף.

דגדגה

New member
אלוהים אדירים! עכשיו אני מבינה הכול

את יודעת כמה פעמים נכנסתי לדף שלך בזמן שאני "משוטטת ברשת" ואני אומרת לעצמי- אבל אני הייתי פה, אני מכירה אותה, אז למה אני לא זוכרת !!! כי אני לרוב זוכרת כותרות, זה יותר קל לזכור פרצוף של מישהו מאשר את הקול שלו, יו נואו. בכל מקרה, אני כבר תרה אחר בלוגי-חוץ (מחוץ לישרא) כדי לערב אותם באקווריום, בהמלצות, בפינות וכאלו. כי כמו שהכרזתי בכותרת- האקווריום הוא מדור הרכילות של הבלוגספירה פחות מזה לא מעניין אותנו בכלל

krina

New member
אני חושבת שזה רעיון ממש חמוד,

גם הבלוג עצמו וגם ה"פינה" החדשה. :)

למעלה