הפינה שלי-סיכום שבוע

Dorin555

New member
הפינה שלי-סיכום שבוע../images/Emo9.gif

החלטתי לשפץ אותה קצת.. בכל שבוע תכתבו פה את הסיכום השבועי שלכם עם אחייכם, ספרו על חוויות מיוחדות, על הדבר שהכי הציק לכם השבוע, הדבר שהכי שימח אתכם. וכל מה שתרצו-תשפכו פה
הערות, הארות, מכתבי נאצה, מחמאות - אתם מוזמנים לשלוח לי מסר

noooga

New member
נחמד, נחמד....../images/Emo13.gif

טוב... אח שלי ביום ראשון טס עם חברה שלו לטורקיה.. אז חוויות איתו אין לי יותר מדי.. למרות שבשבת בצהריים ישנו שלושתינו- אני, אח שלי וחברה שלו באותה מיטה והיה כ"כ כיף!! (ולא, אני לא מאלה שנדחפות.. אבל לעשות את זה פעם ב.. זה נחמד מאוד! חח) עם אח שלי השני גם אין לי.. כי הוא לא גר בבית... עם אחותי הבכורה לא היה משהו מיוחד כי כנ"ל- היא לא גרה בבית.. ולא היה משהו מיוחד עם אחותי האמצעית... בקיצור- שבוע נטול חוויות עם האחים.

אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

דורין- להבא שינוי כזה בבקשה לעדכן במסר לפני שכותבת. אבל כל הכבוד על הרעיון היפה

פילפולה

New member
כרגיל..צעקות וריבים...

אבל ביום ראשון אחותי חזרה הביתה אחרי שמונה ימים שהיא ברחה ממנו-מרגש,לא
וזהו.הכל כרגיל..

רוצה לספר על אחותי ../images/Emo10.gif

אחותי מתנגדת מאוד שאני אלמד הוראה לגיל הרך, והיא עושה כל מאמץ כדי להוריד אותי מהעניין, לא משנה שאני מאוד רוצה ללמוד את זה, שנרשמתי והתקבלתי כבר ושמתחילה עוד חודש. אתמול זה כבר הגיע לשיאים- היא פשוט התעצבנה עליי למה בחרתי במקצוע הזה ושמתאים לי יותר מזה וכו' ואני יודעת שזה בא מאהבה אבל היא מגזימה. היא פשוט הביאה אותי אתמול לדמעות, כי מתחילה ככה את השנה הראשונה שלי באוניברסיטה בטעם רע ומגעיל כי לא מרגישה תמיכה ואהדה. נשבר לי ממנה ושום דבר לא עוזר, לא שיחות, לא מכתבים ולא גישור של הגיס שלי <שגם אותו היא הצליחה לעשות שטיפת מוח והוא נתן לי על הראש>. בחיי שנשבר לי, היא אפילו לא יודעת על החבר שלי כי לא רוצה לספר לה- תמיד יהיה לה מה לומר וכו'. היא איבדה אותי סופית, עברה כל גבול.

allheart

New member
כרגיל.. צוחקים משגעים אחד את השני

ונהנים מכל רגע של הביחד. אחותי חגגה יומולדת השבוע- מזל טוב
. התווכחתי כרגיל עם אמא. סופשבוע כבר כאן וזה הכי חשוב

Breaking Wave

New member
איכסס בוקר מעצבן

אחי הגדול זה הדבר הכי אגואיסטי, אנוכי, מתחשב רק בעצמו שקיים בעולם הזה. עוד לא נתקלתי בבן אדם כל כך מגעיל שלא מעניין אותו מהסביבה העיקר שהוא יקבל מה שהוא רוצה. פשוט התנהגות דוחה ובלתי נסבלת.

השקמות!!!

מה שהכי מעצבן אותי באחים שלי זה שהם קמים בשישי מוקדם בבוקר ללכת לביצפר. עושים רעש בכל הבית וזה מעיר אותי. הערתי לי להם על זה לא אחת. אבל למרות זאת הם ממשיכים.

lolypop12

New member
ahh..

Every thing was fine but me and my big sister had a fight yestardy and she het my
.... I changed tha channel in the tv and she didn't liked that so she called my stupid.... Than..I don't realy remember why.. I gussed I did something bad so she started to call me by names... Every thing she said I agreed... she said I am stupid- I said she is right... I so made her mad that she het me... ANd it's not good... I mean we didn't realy had a fight for 2 years and it's realy good but in the the past mounth we are always fighting ( but less than two years ago)... Sorry for the long messeage.... Hope you will say something about this... Shana Tova!!!!

mישמישית

New member
כמו בדרך כלל

אנחנו 4 אחים רוצחים אחד את השני למרות שביום שישי היה לנו הישוב שוק עיקרים ואני מכרתי עוגיות אם אחותי שאני והיא עשינו יום קודם במשך 7-8 שעות ולא רבנו כלל רק היום -יום שבת - היא כימעט שברה לי שן והלכנו מכות =דיי הרבה ואם אח שלי למרות שבשנים הוא יותר רחוק מימני איתו אני לא ממש רבה אנחנו צוחקים יחד מספרים אחד לשני בדיחות רואים טלויזיה יחד ומדי פעם הולכים מכות (אתם יודעים איך זה ליהיות אחים -ועוד הסנביצ'ית-) נב' אני מקוה שלא שיעממתי אותכם יותר מידי

למעלה