הפינה של הסלב משהו מיוחד

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב משהו מיוחד ../images/Emo41.gif

כמה פעמים יצא לכם לראות יאיר לפיד ולרצות להיות הסלב שמולו?! נכון הרבה?! אז הנה שאלון יאיר לפיד לסלב המקפיד (ניסיתי חרוז) שבת קסומה 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? 6.מה עושה אותך מאושר? 7.מה יכתבו על מצבתך? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.מה ישראלי בעינייך?

שלי פאר

New member
ואני הכי יפה,והכי רעה וככה גם שחורה

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? האף של פינוקיו ואיש הפיל 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לרגע שגיליתי שאני באמת הבת של אמא שלי 3.מה פלצני בעינייך? תאמת.. לא יודעת 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? נכון לעכשיו!? 5 אלף שקל 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אישתו של **** 6.מה עושה אותך מאושר? ח'וריש, אחותי, צחוקים, בנים יפים, לקום מאוחר, אוכל טוב, להתסתכל במראה לדעת שאני יפה.. כל מיניי קטנים כאלה 7.מה יכתבו על מצבתך? :לא כל הנוצץ זהב" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" האבא והאמא שיש לי, אבל לא באמת! 9.מה ישראלי בעינייך? אני! שיא הישראליות שיא הערסיות שיא הפוזה שיא ה...אני!

אוקיי,

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מישהו לרוץ איתו - דויד גרוסמן. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לרגע כלשהו שקורב כל פעם לפני משהו. :] 3.מה פלצני בעינייך? המורה שלי לחנ"ג. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? כלום, הוא דג זהב! 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אמא, ללמוד להעריך אותה. 6.מה עושה אותך מאושר? אנשים. 7.מה יכתבו על מצבתך? אין לי מושג, מקווה שיש עוד זמן. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" לא קיים. 9.מה ישראלי בעינייך? חוצפה, הידחפות, צעקות.

למעלה