הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

שלום לכל העלק כוכבים שיש פה (תרתי משמע) אני שמה את הפינה היום כי מחר אני לא אהיה פה (ועדיף מוקדם מאשר אף פעם!?) תסלחו לי שמרפי ל-א פסח עליי והשאלונים מזה רדודים בזמן האחרון... אוהבת את כולכם! שלי פאר זה מזה לייט ;) חח שם: כינויי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו?

שלי פאר

New member
בונא יא כוסית (עלקקק)

שם: שלי פאר כינויי: שלינקה, שלי לייט תאריך לידה: 15.05 מזל:שור סגנון לבוש: נכון לעכשיו, גינס (חרוששש) וחולצה עם גופיה מתחת סטייל כללי: או-הא טי טן טי לייף פירסינג:היה קעקועים:יש צבע אהוב:ירוק צבע שנוא:מי שונא צבעים!? מאכל אהוב:שניצל תירזס חטיף אהוב:במבה?! חטיף שנוא:חחחח שאלה דבילית פרי אהוב:פתוח פרי שנוא:תפוזים! בע"ח אהוב:אין! יש בע"ח?אין וטוב שכך! מקום בילוי מועדף: אין מוטו:חיה תן לחיות וסתום תפה! סרט:מארגנת חתונות שיר:הרוח על המים ולו הרבה גוונים..חחחח זמר:דודו טסה תעשה לי עברי לידר זמרת:מירי מסיקה בלילה בים עם קרן פלס עושות שיר אהבה פשוט לאיה כורם (שלי מה נהיה!?) להקה: גייז בויז (בכוונה רשמתי גייז) סטייה: אויששששששששששש שריטה:אוישששששששששש חולשה:אויששששששששש מפחיד:אלוהים מוות כלא משמח:אוישששששששששש מיתררר מכעיס:דניאלה מעציב:עוד יום בלעדיו מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:הלוואי לא יצמחו לך שערות יותר שיר שעושה מצב רוח טוב:יש מלא! בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אוישששששששש מיתררררר ביה"ס: כיתה : עיר מגורים:נצרת עילית כאן ויאלהה בלאגן גובה:מטר 53 (גבהתי!) מוצא:אמא ואבא גרוזינים אופטימי \ פסימי:שאלה הבאה... העדפה מינית:א-מינית סטרייטית טלויזיה:קטנה כזאת... רדיו:אין לי תודה! דיסק: כל מה שקניתי הכי אוהב בגוף שלך: את הפנים והסביבה הכי שונא בגוף שלך:את הבטן תכונה שנואה בעצמך:חחח רוע לב תכונה שנואה באחרים:בכל אחד משהו אחר לוקח לכל מקום: תעודת זהות שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:כל מיני בחיים לא יתפסו אותך עם:כסף 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספרים תמונה של מיתר ואת אויש איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן, עם אויש למה אתה לא שם?אתם לא רוצים לדעת עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם אויש רוצה אבל לא יכול? אין כזה משפט אבל בשבילי זה הכל! את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי את מי אתה הכי שונא בעולם?את אמא שלי לא יכול בלי:מוזיקה מתגעגע ל:אויששש גורם לך לבכות:עצבים מצחיק אותך:אני בחיים לא:לא?! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:וואימהה אויש מתנה שהיית רוצה לקבל:מלא מלא כסף! כישרון:יש המון! תחביבים:לישון לקרוא לשמוע מוזיקה וללכת אוסף:של אהבות ציטוט אהוב: מי שלא עומדת על שלה יושבת על שלו מקלחת או אמבטיה:מה ההבדל!? ים או בריכה:שתיהם חורף או קיץ:אף אחד מהם לבן או שחור:שחור אופי או יופי:או-הא קשה כמות או איכות:לא יודעת קור או חום:פושר חלום שאתה זוכר:זוכרת את כולם חלום שהיית רוצה שיתגשם:כולם מתגשמים הדבר הכי נועז שעשית:הבאתי לו מכתב ליד מלאאאא עו"S הדבר הכי טיפשי שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שעשית:עשיתי מלא הדבר הכי מצחיק שקרה לך:קרו מלא הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא זוכרת מקרה הכי טוב שקרה לך:קרו הרבה מקרה הכי רע שקרה לך:לא חסר הרגש הכי שלילי בעולם:שנאה הרגש הכי חיובי בעולם:אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם:לא יודעת דבר ראשון על הבוקר:להעיר את פרח דבר אחרון לפני שהולכים לישון:לא יודעת מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:זה מתחלף מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:מה השעה?! נרדם בקלות?לא קם בקלות?לא, קמה בעצבים! איך אתה עונה לטלפון?:כן מותקקקקקקק, אה כפרע, מה (והשם של המחייג) איך הציונים: איך העסקים?:חרא גיבור על מצויר:צריך גיבור עם עוצמה שיסדר תעולם! דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב:פוקהונטס הכי היית רוצה לפגוש את:אויששששששששש יכתבו על המצבה שלך: חיה נתנה לחיות וסתמה את הפה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? לא אומרת! איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:חח לא ידועת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אישתו של... אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?גבר! יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: יש מלא סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: היו כמה אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כן סטוץ או מערכת רצינית?:רציני (בחיים לא היה לי סטוץ) האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:חח לא אפשרי אצלי אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? לא יודעת העיקרון הכי חזק שלך:יש לי הרבה שיר שתקוע לך בראש:אין כואב לך משהו עכשיו?הגב איך אתה מרגיש עכשיו?עצבנית כפרע עלי!

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור כינויי: ארת תאריך לידה: 19.11.88 מזל: עקרב סגנון לבוש: רגיל סטייל כללי: רגיל פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כחול, ירוק צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: פיצה חטיף אהוב: אפרופו חטיף שנוא: במבה ורוד פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? דגים מקום בילוי מועדף: פאב/הופעה מוטו: סרט: סוף העולם שמאלה שיר: No Doubt - Don't Speak זמר: דודו טסה זמרת: לירז צ'רכי להקה: הדורבנים סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: באר שבע גובה: 1.72-3 מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: כמה שיותר טלויזיה: 24, 22 רדיו: רשת ג' דיסק: רק אחד? הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? בית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן.. בבארבי למה אתה לא שם? כי אין לי כסף עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם קהל בהופעה של הדורבנים בבארבי רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: לשיר, לנגן תחביבים: לשיר, לנגן, טלווזייה, מחשב אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: מרים ת'שפופרת איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו?

אני רוצה גם קטשופ!!! (יופי, ארתור)

שם: צליל. כינויי: המ, לא יודעת. תאריך לידה: 18.5.93 מזל: שור. סגנון לבוש: אנאערף, ג'ינס וחולצה
. סטייל כללי: ^^ פירסינג: אין. קעקועים: אין. צבע אהוב: כחול. צבע שנוא: המ, ירוק. מאכל אהוב: סלט. חטיף אהוב: במבה. חטיף שנוא: צ'יפס. פרי אהוב: אפרשזיף. פרי שנוא: אפרסמון. בע"ח אהוב: כלב/ה. יש בע"ח? כלבה
. מקום בילוי מועדף: עם חברים, לא משנה איפה. מוטו:
סרט: סתיו בניו-יורק, אישה יפה. שיר: המ, יש המון. זמר: כנ"ל. זמרת: כנ"ל. להקה: כנ"ל. סטייה: המ, לא יודעת. שריטה: חולשה: מפחיד: מוות. משמח: אנשים. מכעיס: אנשים מעצבנים. מעציב: כלמיני. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: דוגרי, תכלס, אשכרה, "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"
. שיר שעושה מצב רוח טוב: ספרד, על קו המים - עברי לידר, בזמן האחרון ממש גורמים לי לקפץ P: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: המון. ביה"ס: כדורי. כיתה : ח'. עיר מגורים: שום עיר. גובה: 1.62 מוצא: המ, אין לי כוח לרשום
. אופטימי \ פסימי: אופטימית - עד כמה שאפשר. העדפה מינית: טלויזיה: גדולה. רדיו: קטן. דיסק: הרבה. הכי אוהב בגוף שלך: עיניים. הכי שונא בגוף שלך: השאר. תכונה שנואה בעצמך: המ, לא יודעת. תכונה שנואה באחרים: כנ"ל. לוקח לכל מקום: את עצמי. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: מליון כוכבים. בחיים לא יתפסו אותך עם: קרוקס. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חלאס עם השאלה המחרפנת הזאתי! איפה אתה עכשיו? בחדר. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן. למה אתה לא שם? כי ככה יצא. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אנאערף. רוצה אבל לא יכול? אין כזה משפט. את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה, חברים. את מי אתה הכי שונא בעולם? אנאערף. לא יכול בלי: אנשים. מתגעגע ל: המון. גורם לך לבכות: המון. מצחיק אותך: המון. בחיים לא: לא יודעת. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אנאערף. מתנה שהיית רוצה לקבל: לא יודעת. כישרון: אין. תחביבים: לא יודעת. אוסף: אין. ציטוט אהוב: "How can you know it if you don't even try?" מקלחת או אמבטיה: מקלחת. ים או בריכה: ים. חורף או קיץ: חורף. לבן או שחור: לבן. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: כמות
. קור או חום: קור. חלום שאתה זוכר: כ"כ הרבה. חלום שהיית רוצה שיתגשם: כ"כ הרבה. הדבר הכי נועז שעשית: שומדבר. הדבר הכי טיפשי שעשית: אנאערף. הדבר הכי מצחיק שעשית: כל מיני. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: כל מיני. הדבר הכי מפדח שקרה לך: כנ"ל. מקרה הכי טוב שקרה לך: לא יכולה להצביע על אחד. מקרה הכי רע שקרה לך: חלאס. הרגש הכי שלילי בעולם: שנאה (?!). הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה (?!). החפץ הכי חשוב לך בעולם: יש 2. ולא בא לי להגיד לכם
. דבר ראשון על הבוקר: חושבת (מפתיע?). דבר אחרון לפני שהולכים לישון: שוב חושבת (שוב מפתיע?). מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: כל מיני, משתנה. מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: כנ"ל. נרדם בקלות? לפעמים. קם בקלות? לא! איך אתה עונה לטלפון?: "הלו?" איך הציונים: ציונים. איך העסקים?: עסקים. מה? איזה עסקים? גיבור על מצויר: לא יודעת. דמות מצויירת: אנאערף. סדרה מצוירת: לא יודעת. סרט דיסני אהוב: באגס באני
. הכי היית רוצה לפגוש את: באגס באני P: יכתבו על המצבה שלך: בלי מחשבות קקה. אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? כשזה יגיע - דברו איתי. איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: כלב. סתם, לא יודעת. פרה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אף אחד. אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה. יש חבר\ה? לא. השיר הכי רומנטי שיש: יש הרבה. סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: לא הייתה. אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא. סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לא. אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? לא יודעת. העיקרון הכי חזק שלך: לא יודעת. שיר שתקוע לך בראש: אמא, תכיני לי עוף עם צ'יפס (אני רוצה גם קטשופ)! והכל בגלל ארתור :] כואב לך משהו עכשיו? התחת! איך אתה מרגיש עכשיו? טוב, תודה.

nuna19

New member
אני עונה!

אבל לפני כמה הבהרה חשובה! אנחנו כן (!!!) כוכבים! לענייננו: שם:נועה כינויי:נוני (בן דוד שלי שהוא בן שנתיים קורא לי נונה ואני די מחבבת את זה.) תאריך לידה:28.9.87 מזל:מאזניים סגנון לבוש:מה שבא סטייל כללי:? פירסינג:אמא לא מרשה לי עגילים! אז פירסינג?! קעקועים:כואב! צבע אהוב:כתום וורוד צבע שנוא:ירוק רעל. (זה זוהר פחד...) מאכל אהוב:קציצות גזר (לא להיגעל! זה טעים!) חטיף אהוב:אפרופו חטיף שנוא:כיפלי פרי אהוב:תפוח פרי שנוא:כמעט הכל! תפוז קלמנטינה אשכולית בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?אין. אמא לא אוהבת מקום בילוי מועדף:בארבי והייניקן הבימה! מוטו:"בחיים הכל עובר השנים חולפות מהר..." סרט:לנגן מהלב! ממש מומלץ שיר:יש אי שם זמר:דודו טסה. אני באמת לא אוהבת זמרים חוץ ממנו זמרת:אחינועם ניני ולאחרונה נחשפתי גם לקרן אבראשי ואני מאוד אוהבת אותה! (ותודה לארתור.) להקה:הדורבנים נו מה?! הכי הכי שיש! סטייה:לא שידוע לי... שריטה:אחת?! חולשה:גומות. (אני רצינית!) מפחיד:רעמים משמח:הדורבנים מכעיס:נחירות וזיופים מעציב:פסיכו' מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"זה כ"כ הגיוני!" שיר שעושה מצב רוח טוב:"צידו האחר" בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אמא והחברים שלי ביה"ס:סיימתי כיתה :אין עיר מגורים:רחובות גובה:נו מה?! מוצא:עוד משהו?! אופטימי \ פסימי:אופטימית! העדפה מינית: טלויזיה:24 אבל אין לי... רדיו:רשת ג' דיסק:לוי בדיוק בזמן דני סנדרסון כוורת גידי גוב (ובקרוב יהיה לי את של אחינועם ניני) הכי אוהב בגוף שלך:לא יודעת הכי שונא בגוף שלך:הרבה דברים תכונה שנואה בעצמך:בלגניסטית תכונה שנואה באחרים:חוסר נאמנות לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:העיקר זה הרומנטיקה בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?בבארבי!!!!! למה אתה לא שם?בגלל הפסיכו'! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם החבר'ה מהפורום שנסעו להופעה של הדורבנים רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם?את אמא שלי! את מי אתה הכי שונא בעולם?את המורה שלי לתושב"ע לא יכול בלי:הדיסקמן שלי מתגעגע ל:חברה שלי גורם לך לבכות:מלא דברים מצחיק אותך:אורי חזקיה בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון:לשבור קרח (לא פיזית!) תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב:"והיה העקוב למישור והסונדוק לעג'ב!" מקלחת או אמבטיה:אמבטיה... ים או בריכה:ים! חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם:הרבה דברים הדבר הכי נועז שעשית:עשיתי סנפלינג הדבר הכי טיפשי שעשית:רק אחד?! הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:אתמול בחמש בבוקר... אני ממש לא אספר הכל הרגש הכי שלילי בעולם:טינה הרגש הכי חיובי בעולם:נאמנות החפץ הכי חשוב לך בעולם:אין דבר כזה. יום אחד זה יכול להיות זה ויום אחר משהו שונה לגמרי דבר ראשון על הבוקר:למקלחת! דבר אחרון לפני שהולכים לישון:אומרים שלום לאנשים במסנג'ר מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:למה?! נרדם בקלות?לא קם בקלות?כן. מדי בקלות איך אתה עונה לטלפון?תלוי למי. אם אני מזהה מי זה אז אני עונה בצורות די מגוונות : איך הציונים:לא רעים איך העסקים?: גיבור על מצויר:אוי נו... דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את:דני סנדרסון יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?שכל מי שאני אוהבת יהיה תמיד מאושר איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה?עוד לא. השיר הכי רומנטי שיש:יש אי שם סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:לא אהבת פעם מישהי עד דמעות?:לא אהבתי מישהי... סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש:אלה-קרן אבראשי... כואב לך משהו עכשיו?כן הגב איך אתה מרגיש עכשיו?לא משהו... אבל יהיה טוב!

למעלה