הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

שאלון מטומטם להפליא.. פרטים אישיים שם: גיל: איזור מגורים: חברים הכי טובים: צבעים צבעים אהובים: צבעים שנואים: הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה הפלאפון שלכם? יש לכם מצלמה בפלאפון? מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים? אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? איזה מקצוע אתם הכי שונאים? צעקתם פעם על מורה? השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? יש לכם חולצה אחידה? יש לכם מנהלת או מנהל? מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? הייתם פעם בהופעה כלשהי? איזה שיר אתם הכי אוהבים? איזה אלבום אתם הכי אוהבים? מוזיקה ישראלית או לועזית? מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? גרין דיי או U2? MTV או 24? רוק או פופ? אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? כמה שפות אתם יודעים? מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אוכל אוהבים לאכול? אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? אוהבים מתוקים בכלל? סוג מזון הכי אהוב- ומזון אהוב- זה או זה סבתא או סבא? אמא או אבא? אח או אחות? תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? מה התוכנית השנואה עליכם? אוהבים את ערוץ הילדים? וערוץ 10&22? צופים בערוץ 11? צופים בAXN? השאלה החשובה איך היה השאלון?

וול,

שם: צליל. גיל: 13. איזור מגורים: צפון. חברים הכי טובים: שמות לא יעזרו, יאפ? יופי. צבעים צבעים אהובים: כחול. צבעים שנואים: המ, לא יודעת. הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: בולשיט. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: בולשיט. הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: בולשיט. הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: גם, בולשיט. מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד. מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב. מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? ירוק. פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? פלאפון פלאפוני שכזה. של איזו חברה הפלאפון שלכם? פלאפון. יש לכם מצלמה בפלאפון? לא
. מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן
אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לא. אתם שולחים הרבה SMSים? יותר מדי. אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? חחחחחחחח כן. אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? יש תקופות כאלה ויש כאלה. איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? ספיד אוף סאונד - קולדפליי. בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדת, לומדת. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? היסטוריה, חנ"ג. איזה מקצוע אתם הכי שונאים? מתמטיקה, ביולוגיה. צעקתם פעם על מורה? כן
. השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא. יש לכם חולצה אחידה? כן. יש לכם מנהלת או מנהל? שניהם P: מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? כל מיני. הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן. איזה שיר אתם הכי אוהבים? יש יותר מדי. איזה אלבום אתם הכי אוהבים? המון. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס. גרין דיי או U2? גרין דיי. MTV או 24? 24 רוק או פופ? רוק. אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא. שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית. כמה שפות אתם יודעים? המ, עברית, אנגלית, ספרדית (קצת), טורקית (קצת), ערבית (קצת). אז... 5. מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? לא. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? המ, גרמנית, הולנדית. איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? גרמנית, הולנדית, ערבית. זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? חלאס. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? חלאס. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא.
אוכל אוהבים לאכול? כן. אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא. אוהבים מתוקים בכלל? לפעמים. סוג מזון הכי אהוב- המ, לא יודעת. ומזון אהוב- סלט. זה או זה סבתא או סבא? אוייש. אמא או אבא? אוייש. אח או אחות? אח, כי אין לי אחיות. תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי. אופי או יופי? המ, גם וגם (?!). פריקים או פקאצות? לא יודעת. בעד ההתנתקות או נגד? בעד
. מתמטיקה או ספרות? ספרות. להקות או זמרים? זמרים. כלב או חתול? כלב. טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? אנאערף. נמלטים, מגרש ביתי, אוורווד. מה התוכנית השנואה עליכם? לא יודעת. אוהבים את ערוץ הילדים? לא. וערוץ 10&22? כן. צופים בערוץ 11? לא. צופים בAXN? לא. השאלה החשובה איך היה השאלון? מחרפן ת' שכל.

RTur

New member
ובכן..

שם: ארתור גיל: 18 איזור מגורים: באר שבע חברים הכי טובים: רוזי, רוקסנה, ליאור, רויטל, יעל, אדי, ניצן, חגי, יוגב, לוטם צבעים צבעים אהובים: כחול, ירוק צבעים שנואים: ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? נוקיה לא זוכר ת'מספר של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון? כן מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לא אתם שולחים הרבה SMSים? כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לכל מקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? "אז הבנתי סוף סוף מה רצית רצית, ועכשיו גם אני עצבנית" בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? סיימתי איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מוסיקה איזה מקצוע אתם הכי שונאים? פיזיקה צעקתם פעם על מורה? יכול להיות שקרה השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא יש לכם חולצה אחידה? כן יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? הדורבנים הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? No Doubt - Don't Speak איזה אלבום אתם הכי אוהבים? רק אחד?! מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס גרין דיי או U2? גרין דיי MTV או 24? 24 רוק או פופ? רוק אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לפעמים שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית כמה שפות אתם יודעים? 3 וחצי מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? אממ.. חחח איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? אממ.. לא יודע איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יש הרבה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? W.C!!!! (והמבין יבין) יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא אוכל אוהבים לאכול? לא ממש אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא אוהבים מתוקים בכלל? לא ממש סוג מזון הכי אהוב- ג'אנק ומזון אהוב- פיצה זה או זה סבתא או סבא? נו באמת.. אמא או אבא? אח או אחות? תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? גם וגם כלב או חתול? חתול טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? אממ.. כרגע גומרות הולכות מה התוכנית השנואה עליכם? אודטה? חחח אוהבים את ערוץ הילדים? לא במתכונתו הנוכחית וערוץ 10&22? יאפ צופים בערוץ 11? כשיש אירוויזיון חחח צופים בAXN? לא השאלה החשובה איך היה השאלון? בסדר

שלי פאר

New member
ארתוררררררררררררר

בתור אחד שאני כל הזמן שומעת אותו אומר שהוא הולך לאכול מה זה התשובה הזו!? אוכל אוהבים לאכול? לא ממש

RTur

New member
אני הולך לאכול כי צריך..

לא כי אני ממש רוצה או אוהב

שלי פאר

New member
טוב הקדמתי

פרטים אישיים שם: שלי פאר גיל:19 וחצי איזור מגורים: צפון... חברים הכי טובים: אין! צבעים צבעים אהובים:ירוק שחור לבן תכלת ורוד צבעים שנואים: כתום הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור ולבן הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? אל-ג'י של איזו חברה הפלאפון שלכם? פלאפון יש לכם מצלמה בפלאפון? כן מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לא מה אני צריכה כאלה?! אתם שולחים הרבה SMSים? חייה על זה אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא! אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לוקחת לכל מקום אבל רק כי אני מחכה שכפיר יחייג אליי איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? של בימבה המכונית בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לא לומדת ולא סיימתי איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אהבתי הסטוריה איזה מקצוע אתם הכי שונאים? מתמטיקה צעקתם פעם על מורה? כן השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא יש לכם חולצה אחידה? הייתה יש לכם מנהלת או מנהל? היה לי גם וגם מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז וסינגריה הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? אני אוהבת הרבה שירים. בעיקר את אלה שהם אני/עליי וכו'... איזה אלבום אתם הכי אוהבים? מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? גרין דיי או U2? MTV או 24? 24 רוק או פופ? לא משנה לי אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? כן שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? לא אוהבת שפות כמה שפות אתם יודעים? עברית וג'יבריש מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? מכירה אותו איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? כל מה שלא עברית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? אף אחת זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? רעים בעיקר מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש כמה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא מי יודע מה אוכל אוהבים לאכול? כן... אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא אוהבים מתוקים בכלל? לא סוג מזון הכי אהוב- זה שהכי מהיר להכנה ומזון אהוב- זה שהכי מהיר להכנה זה או זה סבתא או סבא? אף אחד מהם! אמא או אבא? אף אחד מהם! אח או אחות? אחות תפוצ'יפס או ביסלי? אף אחד מהם אופי או יופי? חחח שאלה הבאה פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? לא כזה הפריע לי מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? דואט של שניהם!? כלב או חתול? אף אחד מהם! טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? ים של סודות מה התוכנית השנואה עליכם? כוכב נולד/נולד לרקוד אוהבים את ערוץ הילדים? כן וערוץ 10&22? כן צופים בערוץ 11? לא צופים בAXN? מה זה?! השאלה החשובה איך היה השאלון? איך הוא היה באמת!?

nuna19

New member
יאללה קדימה!

נעבור גם את זה... חחחחחחחחחחחחחחחחח פרטים אישיים שם:נועה גיל:19.2 (זה לא משתנה משאלון לשאלון...) איזור מגורים:רחובות חברים הכי טובים:אתם לא מכירים. צבעים צבעים אהובים:ורוד כתום וצהוב (עולה!) צבעים שנואים:ירוק זית הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:לבן הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:מה זה?! הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:כל הצבעים הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:ירוק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?מסטיק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?"תינוק לא יכול להיות בכזה צבע זורח..." מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?עזבו... לטובתכם שאני לא אתחיל... פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?לא בדקתי. של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג' יש לכם מצלמה בפלאפון?לא. מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?לא אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים?די הרבה אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?אמא ביטלה את האינטרנט אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?בשביל מה זה טוב?! גם ככה הם צריכים להתמודד עם עם ישראל הקרצייתי! אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום אפשרי! איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?"אני מת לראות אותה הלילה אני מת"... בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?סיימתי איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?מוסיקה וביולוגיה איזה מקצוע אתם הכי שונאים?מתמטיקה צעקתם פעם על מורה?ברור! וגם על המנהלת וגם על הסגנית! שעה במחיצתם יגרמו גם לכם לרצות לעשות אתזה! השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא. אני מגה חננה! יש לכם חולצה אחידה?תודה לאל. לא הייתה יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת (ונוראית!) מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?הדורבנים כמובן! הייתם פעם בהופעה כלשהי?בטח! איזה שיר אתם הכי אוהבים?"יש אי שם" איזה אלבום אתם הכי אוהבים?הרבה מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית!!!!!!!!!!!!!! מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אף אחד גרין דיי או U2כלום MTV או 24?24 רוק או פופ?רוק אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?ממש לא. שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?אנגלית ואיטלקית כמה שפות אתם יודעים?2 בצורה נורמלית. מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?ברור שכן אבל אני מכירה אותו יותר בתור מיכאל אלוני איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?גרמנית! איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?אידיש... אני לא מבינה כלום חחחחחחחחחחחח זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?הרבה... מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?אוי... מהופעה של הדורבנים (הופעה ראשונה והתנהגתי כמו מעריצה מפגרת) שלחתי נשיקה לאיתי גלוסקא (הסולן...) ולפחות קיבלתי אחת בחזרה... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?אומרים שכן... אוכל אוהבים לאכול?אם זה טעים. אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא! אוהבים מתוקים בכלל?כן סוג מזון הכי אהוב-? ומזון אהוב-קציצות גזר. זה או זה סבתא או סבא?מה זה?! אמא או אבא? אח או אחות? תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?לחלוטין אופי פריקים או פקאצות?פריקים עדיף. בעד ההתנתקות או נגד?לא מביעה דעה. מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?שניהם כלב או חתול?כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?"בדרך של קייטלין"-נו סדרת נוער כזאת... מה התוכנית השנואה עליכם?אין כזאת אוהבים את ערוץ הילדים?לא וערוץ 10&22?2! צופים בערוץ 11?כן. אין הרבה ברירות. יש רק 2 ערוצים צופים בAXN?לא. כי אין. השאלה החשובה איך היה השאלון?ארוך... זהו הצלחנו!

למעלה