הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון?

RTur

New member
עונה:

איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? כבר לא מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: No Doubt - Don't Speak זמר/ זמרת/ להקה אהובה: דודו טסה, לירז צ'רכי, הדורבנים לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? אין כיתה באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? זמר כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שרתי עם הדורבנים
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא משנה ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: שוקו, תה טעם גלידה מועדף: בננה מה את/ה עושה כשמשעם לך? מנגן/שר באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בזמן האחרון 3-4 היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: כחול/ירוק היום המועדף בשבוע: לא יודע מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שטסתי למשלחת לקנדה למרות שלא הייתי אמור בהתחלה מה משמח אותך? מוסיקה מה מעציב אותך? כל מיני מה מכעיס אותך? לא יודע מה מרגיע אותך? מוסיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? הדורבנים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 2-3 ובירושלים? 5? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא יודע עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? לא יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? שני אוהבים לשחק? לפעמים איזה סוג משחקים? מעפנים כאלה ישנים.. מריו וכאלה חח שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא יודע עיר אהובה בארץ: לא יודע ארץ שנואה בעולם: אני חושב שכרגע איראן חח אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ברק מה הכי כיף לעשות בגשם? מה כיף בגשם בכלל? קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? לא ממש ראיתי בילית פעם בכלא? לא פשעת? כן רצחת? לא גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חמצון יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? קצת משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה ותה? רגיל או לימון או פטל מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? השאלון אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? כן מאמין/ה בה'? לא כל כך למה? כובע צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? ברור אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מנסג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? כובע טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? פסדר

שלי פאר

New member
אני עונה אחרי ארתור!? חח

איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: חלאס שאלה כזאת זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כנ"ל לומדים? מהחיים בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? בבית משפט כמה אחים יש לכם? 3 אחים ואחות בני כמה? 18 15 13 5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: יש הרבה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: מממ זה סוד ספורט מועדף: הליכה משקה מועדף: נס קפה טעם גלידה מועדף: חום מה את/ה עושה כשמשעם לך? עונה על שאלונים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 23.00 היית מעורב פעם בתאונה? אפשר לומר צבע אהוב: ירוק היום המועדף בשבוע: אין מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שאמא שלי אמרה לי שהיא בהריון מה משמח אותך? אחותי מה מעציב אותך? ח'וריש מה מכעיס אותך? כנ"ל מה מרגיע אותך? כנ"ל מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? עושה שרות לאומי, שיא ההתנדבות! מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? אף פעם לא שתיתי איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? שאומר את האמת אוהב/ת את מדינת ישראל? משהו כזה כמה פעמים היית בכותל? 2 נראה לי ובירושלים? גם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בשנה עישנת פעם סמים? לא! איזה סוג? יש רשיון? לא! על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן.. איזה סוג משחקים? מצחיקים שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: טבריה! עיר אהובה בארץ: כנ"ל ארץ שנואה בעולם: מממממממ רוסיה?! אוהבים את החורף? לא! לא! לא! מפחדים מרעמים וברקים? כן מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מאיפה אני יודעת.. שתיהם! מה הכי כיף לעשות בגשם? להתפלל שהוא יפסק קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כשהייתי קטנה אהבתי בילית פעם בכלא? לא פשעת? כן רצחת? כן גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? בהסכמה! חח סתם סתם חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? כן לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? שחור וחום יש פירסינג? היה איפה? באף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא מגדירה את עצמי משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? נביעות וסוג קולה? לא שותה קולה! נגד זה! זה טוב רק בשביל לנקות את השרותים! ותה? רגיל.. מתגעגע/ת לקיץ? כן! כן! כן! מה עובר לכם עכשיו בראש? כואב לי הגב, הלוואי נשבר לי האף, איפה סוניק?! אוהבים להתחכם? חח זה כבר לא עניין של אהבה זה עניין של הרגל המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? כן למה? לא יודעת צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? ברור אוהבים סרטים? לפעמים אוהבים טלויזיה? לא ממש מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר! טלפון או פלאפון? אף אחד מהם מחשב או טלויזיה? אף אחד מהם שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? 0 כי אחד תמיד יכול להיות אבודים או נמלטים? זוג או פרט? מה!? בליינד דייט או דאבל דייט? זובי דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות! שונאים כרגע מישהו? כן! למה? בא לי! טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? מעפן!

למעלה