הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

אני יודעת שהיא מידרדרת לשבוע לשבוע אבל מה אני יעשה זה הפורום סקרים ושאלונים אין להם שם משהו מיוחד אז לקחתי מהארכיון :) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין? סטרייט/גיי/ביי: רווקה? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: מצבך החברתי: גובה: לפני צבע עיניים: צבע שער: צבע אהוב: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים:? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות את דוברת? ציטוט מועדף/ מוטו: האם את חייה את החיים? יש לך סודות? את שונאת את עצמך? האם את אוהבת את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מי החבר.... שאת מכירה הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? הכי עברת איתם חוויות? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר, ידיד?! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? מי אוהב אותך הכי הרבה:? משהו שאתה חייב בחיים? אם לא היית של"י פאר מה היית? אהבה ראשונה:? אהבה בלתי נשכחת:? הדבר הכי טוב שקרה לך:? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם רבת עם מישהו והצטערת על זה אח"כ: אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? שהלכת איתו לים? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן! מה את חושבת על עצמך!? אתה יודע לשיר? האם אתה מתבודד!? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האם יש משהו שמפחיד אותך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מי החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך!? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שעשיתי?? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? מי אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפללת!? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? בתול? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב את הקול שלך? יש לך ביטחון עצמי? האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? שחית בעירום? פגעת במישהו? הצחקת מישהו עד דמעות? ניפגעת ממישהו? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? ... דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? ישנת לאחרונה? נישקת מישהו מאותו המין : בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? ברוחות? בפיות? במזל? בגורל? באהבה ממבט ראשון? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החברה הכי טובה שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה המשפט הכי מצחיק שאמרו לך לאחרונה? מתי ישבת סתם בסטלבט וחשבת שאת צריכה שינוי בחייך?

שלי פאר

New member
ואני עונההההההההה

אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? וואי, אני לא יודעת מין? שור סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית א-מינית רווקה? אכן תאריך לידה: 15.15.87 גיל: 19 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 5 מצבך החברתי: חרא מינוס 8 גובה: מטר49 צבע עיניים: חומות צבע שער: חום שחור צבע אהוב:ירוק חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? שרות לאומי יש פירסינג? לא קעקועים:? כן אובססיות? בצורה חיובית, כן התמכרויות? להרוס לאנשים את החיים, לצחוק על כל העולם ולראות רק רע בברים (והכל בהומור) איזה שפות את דוברת? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם את חייה את החיים? לא! אני ישנה אותם! יש לך סודות? אכן אכן את שונאת את עצמך? אחת לשבוע האם את אוהבת את הכתב יד שלך? ברור! הוא הכי יפה בעולם! יש לך הרגלים רעים? כן! לנתק לאנשים את הטלפון איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יפיופההההההההההההההההההההההההההה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? זונה! מה הפחד הגדול ביותר שלך? אלוהים והמוות ושאחותי לא תהיה איתי יותר מי החבר.... שאת מכירה הכי הרבה זמן? יש הרבה אנחנו כבר לא חברים הכי מעט זמן? עובד הכי מצחיק? אני הכי קרוב? אחותי הכי מוזר? דניאלה ח'וריש הכי חכם? הכי עברת איתם חוויות? לא רלוונטי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ח'וריש ו**** הזמר הכי טוב? ארתור, דודו, אריק ברמן הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר, ידיד?! לא! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נכון לעכשיו עם שלמה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דניאלה. היא חופרת לי ראבקקקקקקקקקקק על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני מספרת לו וצליל עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אמא שלי ואחותי מי אוהב אותך הכי הרבה:? דניאלה נראה לי משהו שאתה חייב בחיים? כסף! אם לא היית שלי פאר מה היית? בטח לא שלי פאר אהבה ראשונה:? הייתה אהבה בלתי נשכחת:? יש הדבר הכי טוב שקרה לך:? קרו מלא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא! אני ילדה מטעה האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא! בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש. כל אחד צד אחר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מתייחסת אליה בכלל האם רבת עם מישהו והצטערת על זה אח"כ: כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא עשיתי סקר בנושא אבל נראה לי שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? דניאלה וחו'ריש שצחקת עליו? זוהר שהלכת איתו לקניות? דניאלה שהלכת איתו לים? דודה ננה, בקיץ ששבר את הלב שלך? ח'ורישששש שאכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? אחותי ששימח אותך?כנ"ל וחו'ריש שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? מרטין שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? טרנינג חרוש וחולצה הצבע ורוד שקוף באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא? דמי מתפח-יהלי סובול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב לי הגב! אבל נורא! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן! מה את חושבת על עצמך!? שאני חרא של בן אדם אתה יודע לשיר? כן האם אתה מתבודד!? יש לי את זה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אחותי וכסף האם יש משהו שמפחיד אותך? אלוהים המוות ושאחותי לא תהיה איתי האם אתה פסיבי או פעיל? מה זה פסיבי?! יש לך יומן/ ז'ורנל? מה זה זורנל!? יש לי 100 יומנים. אני מכורה! מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים יפים מי החולשה הכי גדולה שלך? ח'וריששששששששששששששששששששששש מה החוזק הכי גדול שלך!? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אף! אף! אף! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שעשיתי?? זה ארוך עזבו אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? למדתי מלא מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השפתיים והעיניים ומה הכי פחות אוהב? אף! אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יותר מזה מי אתה: לא יודעת מעשן? על סמים? קורא עיתון? לא! מתפללת!? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? תמיד ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? בתול? אכן! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן! נוהג? אוהב את הקול שלך? לא יש לך ביטחון עצמי? לא! (תתפלאו) האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא פגעת במישהו? כן הצחקת מישהו עד דמעות? כן ניפגעת ממישהו? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ...כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא ישנת לאחרונה? כן נישקת מישהו מאותו המין : כן אבל בלי לשון בגדו בך? כן אבל לא גבר...חברה היה לך חלום שהתגשם? כמו כל החלומות שלי עברת על החוק? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה?כן פגשת מישהו מפורסם? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? בשתיהם היתה לך התמוטטות עצבים?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חזר והתגשם האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? רק בו! ברוחות? לא בפיות? לא במזל?לא בגורל?כן באהבה ממבט ראשון? כן כן כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?! לא זה מפחיד אותי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא חשובת על זה זה מפחיד אותי יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החברה הכי טובה שלך? אין לי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אף אחד. כל אחד יודע קצת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה המשפט הכי מצחיק שאמרו לך לאחרונה? שאני יפיופה מתי ישבת סתם בסטלבט וחשבת שאת צריכה שינוי בחייך? אתמול

RTur

New member
עונה:

אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין? כן סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווקה? לא, רווק תאריך לידה: 19.11.88 גיל:18 גיל שהיית רוצה להיות: 18 מצבך החברתי: הא? גובה: 1.72 צבע עיניים: חום צבע שער: שחור צבע אהוב: כחול/ירוק חיות מחמד? דגים מה העבודה שלך? זמר יש פירסינג? לא קעקועים:? לא אובססיות? כן התמכרויות? כן איזה שפות את דוברת? עברית,אנגלית,רוסית ציטוט מועדף/ מוטו: האם את חייה את החיים? משתדל יש לך סודות? כן את שונאת את עצמך? לא האם את אוהבת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מי החבר.... שאת מכירה הכי הרבה זמן? יעל הכי מעט זמן? יוחאי הכי מצחיק? ליאור הכי קרוב? יעל הכי מוזר? לא יודע הכי חכם? רוזי הכי עברת איתם חוויות? יעל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? לוטם הכי רועש? ליאור/רוקסי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר, ידיד?! לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רוקסי/רוזי/נועה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נועה/רוקסי/רוזי על מי אתה סומך הכי הרבה? כולם מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רב מי אוהב אותך הכי הרבה:? אמאבאח משהו שאתה חייב בחיים? אם לא היית של"י פאר מה היית? אני לא שלי פאר אהבה ראשונה:? אינה חח אהבה בלתי נשכחת:? הדבר הכי טוב שקרה לך:? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? מאיה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם רבת עם מישהו והצטערת על זה אח"כ: כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? לא יודע שהלכת איתו לקניות? אממ.. אמא? שהלכת איתו לים? פייי אני לא זוכר מתי הייתי בים ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? רוקסי ורוזי שדיברת איתו בטלפון? נועה שראית? נועה מה אתה לובש כרגע? טרנינג ו-3 שכבות של חולצות, 2 זוגות גרביים חח באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק איזה ספר אתה קורא? "החוק הראשון"/ג'ון לסקואה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן! מה את חושבת על עצמך!? אתה יודע לשיר? כן האם אתה מתבודד!? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האם יש משהו שמפחיד אותך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ז'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מי החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך!? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שעשיתי??כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? מי אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפללת!? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא בתול? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב את הקול שלך? כן יש לך ביטחון עצמי? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? שחית בעירום? פגעת במישהו? הצחקת מישהו עד דמעות? ניפגעת ממישהו? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? ... דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? ישנת לאחרונה? נישקת מישהו מאותו המין : בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? ברוחות? בפיות? במזל? בגורל? באהבה ממבט ראשון? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החברה הכי טובה שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה המשפט הכי מצחיק שאמרו לך לאחרונה? מתי ישבת סתם בסטלבט וחשבת שאת צריכה שינוי בחייך?

למעלה