הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

משהו חדש כזה... הפעם אני שמה 2 שאלונים תענו על שתיהם!

שלי פאר

New member
הראשון (והוא מוקדש לצליל)

1. מהו האייקון הכי אהוב עליכם? מדוע? 2. מהו האייקון הכי שנוא עליכם, שגם אם יכוונו לכם אקדח לראש לא תשימו? מדוע? 3. איזה אייקון הייתם רוצים שיהיה, ואין? 4. אם אתם רואים הודעה מפוצצת באייקונים, זה גורם לכם לרצות יותר לקרוא אותה? גורם לכם לרצות להתעלם ממנה? לא משנה לכם? ושאלה לא קשורה לסיום: 5. בכנות- מה דעתכם על הטרנד החדש של לכתוב "חח" כל שתי מילים?

שלי פאר

New member
בע

1. מהו האייקון הכי אהוב עליכם? מדוע? אין אייקונים שאני אוהבת! 2. מהו האייקון הכי שנוא עליכם, שגם אם יכוונו לכם אקדח לראש לא תשימו? מדוע? שונאת את כל האייקונים! 3. איזה אייקון הייתם רוצים שיהיה, ואין? 4. אם אתם רואים הודעה מפוצצת באייקונים, זה גורם לכם לרצות יותר לקרוא אותה? גורם לכם לרצות להתעלם ממנה? לא משנה לכם? זה עושה לי להקיא ושאלה לא קשורה לסיום: 5. בכנות- מה דעתכם על הטרנד החדש של לכתוב "חח" כל שתי מילים? אה זה טרנד?! אני תמיד עושה את זה חח

RTur

New member
עונה:

1. מהו האייקון הכי אהוב עליכם? מדוע? הממ.. זה -
כי אני אוהב לצחוק 2. מהו האייקון הכי שנוא עליכם, שגם אם יכוונו לכם אקדח לראש לא תשימו? מדוע? אני אוהב את כולם 3. איזה אייקון הייתם רוצים שיהיה, ואין? |נעל| והיו לי עוד אבל אני לא מצליח לזכור עכשיו 4. אם אתם רואים הודעה מפוצצת באייקונים, זה גורם לכם לרצות יותר לקרוא אותה? גורם לכם לרצות להתעלם ממנה? לא משנה לכם? לא משנה ושאלה לא קשורה לסיום: 5. בכנות- מה דעתכם על הטרנד החדש של לכתוב "חח" כל שתי מילים? חח.. איזה טרנד? חח.. בכלל לא שמתי לב שיש כזה טרנד חח..

שלי פאר

New member
השני (מהארכיון-כי אני לא מוצאת חדש)

שם: מקום מגורים: פירסינג: קעקוע: צבע שיער: עיניים: אחים\אחיות: תוכנית אהובה: דברים שאת שונאת: משפט לחיים: חייה אהובה: בית ספר: מזל: מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: זמר/זמרת מועדף/ת..? סוג מוזיקה מעודף? שיר אהוב? חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר?: את חושבת להתאבד?: אהבה ממבט ראשון?: את רוצה פירסינג?: האם את מתחרטת על משו שעשית?: אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: מה את עושה כשאת עצובה?: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: שיעור אהוב: בושם אהוב: יש חבר: האם אי פעם.. עישנת?: התגעגעת למישהו? שיקרת? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בכית בסרט: נכשלת במיקצוע: רצית ליהיות המין השני.? בכית על בת?: בכית על בן?.: ביקרת בארץ אחרת?: נרדמת בשיעור?: עשית אמבטית קצף: נשארת ערה כל הלילה: קורנפלקס אהוב: צבע אהוב: חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? חורף\קיץ?: בית ספר או חופש: טעם גלידה אהוב? סנדל או נעל?: טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: אמא או אבא?: לישון או לקום?: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מי שיקר לך? עם מי דיברת בטלפון? היה אצלך? ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? האחרון שישנת אצלו? האם אי פעם- היית פעם בירח? רכבת על פיל? רכבת על גמל? האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: שחור או לבן: סתיו או אביב...: רעש אחרון ששמעת: בשר או חלב: דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סרט: שרשרו כמו שצריך!

שלי פאר

New member
מה נהיה ממני?!

שם: שלי פאר מקום מגורים: נצרת עליץ פירסינג: קעקוע: יש צבע שיער: חום עיניים: חומות אחים\אחיות: 3 אחים ואחות תוכנית אהובה: חברים דברים שאת שונאת: או-הא...המון! משפט לחיים: חיו ותנו לחיות! חייה אהובה: אין בית ספר: מה איתו?! מזל: אין! מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? פותחת עיניים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: סוגרת עיניים זמר/זמרת מועדף/ת..? אריק ברמן דודו טסה עברי לידר מירי מסיקה קרן פלס איה כורם סוג מוזיקה מעודף? עברית שיר אהוב? יש מלאאאאאאאא חברות הכי טובות: אין! האם??- האםם!? את דלוקה על מישהו? קצת כזה... את רוצה לגור במקום אחר?: כן את חושבת להתאבד?: לא מה יש לי לחשוב על זה?! אהבה ממבט ראשון?: מה איתה!? את רוצה פירסינג?: כן אני רוצה לעשות שוב אחד באף האם את מתחרטת על משו שעשית?: לא אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: הורסת לו את החיים מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: כל מיניי דברים שחוויתי בילדות מה את עושה כשאת עצובה?: בוכה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היום שגיליתי מי אמא שלי שיעור אהוב: בושם אהוב: לא שמה בושם יש חבר: לא יודעת האם אי פעם.. כן כן עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן (שקרן מי שעונה לא) אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: אף פעם לא אמרתי את זה בלי להתכוון בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: לא זכור לי שעברתי איזה מקצוע רצית ליהיות המין השני.? כן בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: לא נרדמת בשיעור?: כן עשית אמבטית קצף: כן (רק בלי קצף) נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: קורנפלקס צבע אהוב: ירוק חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? לישון חורף\קיץ?: קיץ! בית ספר או חופש: בית ספר טעם גלידה אהוב? שוקו סנדל או נעל?: בלי וזהו טלויזיה או מחשב?: ספר חוף או הרים?: ממממ שתיהם אמא או אבא?: להיות יתומה לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- מה מה מה עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? לא יודעת מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא יודעת למה בכית? לא זוכרת בטח בגלל חו'ריש מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אמא שלי מי שיקר לך? אמא שלי עם מי דיברת בטלפון? דניאלה היה אצלך? לא באים אלי אנשים ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? בן בן האחרון שישנת אצלו? לא זוכרת האם אי פעם- באמתתתתתתתתתתתתת היית פעם בירח? כן בטח יש לי חלק שם מה לא ידעתם!? רכבת על פיל? בטח שלא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: מתו הכי כיף להיות איתם: מתו אתה חושב עליהם המון: נשואים את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: שונאת את זה מה השעה עכשיו: 22.46 תפוח או בננה: שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אח שלי אביב רעש אחרון ששמעת: עזבו פאדיחה בשר או חלב: דברים מועדפים:- ממתק אהוב: מתוק סרט: מעפן!

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור מקום מגורים: באר שבע פירסינג: לא קעקוע: לא צבע שיער: שחור עיניים: חום אחים\אחיות: אח קטן תוכנית אהובה: כרגע "בשורות טובות" דברים שאת שונאת: כל מיני משפט לחיים: חייה אהובה: בית ספר: סיימתי מזל: עקרב מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מתלבש מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: שם דיסק בדיסקמן ו/או קורא ספר זמר/זמרת מועדף/ת..? הדורבנים, דודו טסה, לירז צ'רכי סוג מוזיקה מעודף? פופ, רוק, לטיני.. שיר אהוב? No Doubt - Don't Speak חברות הכי טובות: רוזי, רוקסי האם??- את דלוקה על מישהו? לא את רוצה לגור במקום אחר?: בעתיד כן את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: מה איתה? את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולח מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: משהו שפגע בי מאוד חח מה את עושה כשאת עצובה?: מתבודד או מדבר עם מישהו איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לא יודע שיעור אהוב: מוסיקה בושם אהוב: הוגו דארק בלו יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: כן. פעם אחת והספיק לי התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: לא נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: לא בכית על בן?.: לא ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כמעט עשית אמבטית קצף: לא נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: רגיל או קוקו או שוגי צבע אהוב: כחול/ירוק חנות\חברה מעודף? טאוור רקורד'ס חח מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? בננה סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: שניהם חוף או הרים?: שניהם אמא או אבא?: נו באמת.. לישון או לקום?: נו באמת.. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? רוזי, רוקסי וליאור מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא זוכר למה בכית? לא זוכר מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אחי מי שיקר לך? אבא ואחי חחח.. חיים בסרט עם מי דיברת בטלפון? אורלי מפורום הדורבנים היה אצלך? המתקן של המכונת כביסה חח ישן אצלך? לא זוכר האחרון שהיית אצלו? לירן האחרון שישנת אצלו? לא זוכר האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? כן האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: יש הרבה הכי כיף להיות איתם: כנ"ל אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: 1:04 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: השיר מהמחשב בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: אגוזי!
סרט: סוף העולם שמאלה

למעלה