הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

כל מיני שאלות על כל מיני נושאים, וזה ארוך! תהנו... שם: גיל: תחפושת השנה: תחפושת הכי שווה שהתחפשתי אליה: אוהב להתחפש?: מאיזה גיל התחלת להתחפש?: מהי התחפושת הכי נדושה לדעתך?: איזו תחפושת מקורית ראית שאחרים מתחפשים אליה?: ישלך תמונה של התחפושת של השנה?: מתי פורים אצלכם?: מה עדיף, להתחפש עם עוד מישהו או לבד? למה בחיים לא תתחפש? מה בגדר תכנון של תחפושת? האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? אוכלים בריא? עושים/עשיתם דיאטה? הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

שלי פאר

New member
פורים שמח חברייה

שם: שלי גיל: עוד מעט 20 תחפושת השנה: תחפושת הכי שווה שהתחפשתי אליה: אביב גפן אוהב להתחפש?: לא מאיזה גיל התחלת להתחפש?: שנה מהי התחפושת הכי נדושה לדעתך?: בחורה איזו תחפושת מקורית ראית שאחרים מתחפשים אליה?: לא ראיתי משהו מיוחד ישלך תמונה של התחפושת של השנה?: לא מתי פורים אצלכם?: כל יום מה עדיף, להתחפש עם עוד מישהו או לבד? לבד למה בחיים לא תתחפש? לדג מה בגדר תכנון של תחפושת? מה בגדר?! האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? 4 פעמים בשבוע אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? מכון כושר אתם אוהבים לעשות כושר? כן אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? כן כי זה כיף וזה דרך להוציא את העצבים בלי לצעוק אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) מממ רגיל כזה... רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לשמוע מוזיקה ולדבר אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)בשביל לרדת 5 קילו וכי זה כיף אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לא! אוכלים בריא? לא יודעת עושים/עשיתם דיאטה? לא עושה ולא עשיתי הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לא! אני מתחילה... מין: נקבה בית: יפה איפה עוד גרת? בעוד בתים מזל: שור מידת נעליים: 37 גובה: מעט 52 וחצי מוצא: נולדתי בישראל ואני ישראלית חיות מחמד: אחים: 3 אחים ואחות צבע שיער: חום שחור אדום אורך שיער: סביר צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : שחור, סיני, חום כיתה: תחביבים: מוזיקה מוזיקה: טובה להקה: שווה איזה שפות אתה מדבר? רק עברית אוהב ספורט? איפה נולדת? בחדר ניתוחים אתה בן אדם של לילה או של יום? של שינה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן! יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? מיניאטורית יש לך גשר? לא תודה לאל יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מלאה בכסף איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? עפתי מההליכון אתמול איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שח'וריש נישק אותי והיו לי עוד מלא ימים מה הדבר הכי חשוב לך? אחותי וכסף יש חבר/חברה/קראש? מה זה קראש?! ממה אתה הכי פוחד? מהמוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על ח'וריש ועל מה שאני רוצה שיהיה מחר למה אתה הכי מתנגד? להתפתחותם של ***** אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אישתו של.... פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן (ארתור) מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יש מלא כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא! החיים טובים לדעתך? סבירים היחסים עם ההורים טובים? לא! לבוש: ספורטיבי איפור: לא שמה! רק שחור בעיניים ומסקרה (וזה גם רק כי זה עולה 10 שקל) דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

שלי פאר

New member
חחח יצא לי באמצע

דברים אהובים מאכל: שניצל של אמא שתיה: נס קםה המקום האהוב לחופשה: ים טעם גלידה אהוב: שוקו פרי אהוב: ממתק: מכונית: אוטובוס! שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: לא מתה על הימים במיוחד צבע: ירוק מגזין: שם לבת: יריב שם לבן: סרי קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: של היומולדת שלי ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: טובה! אומר הרבה: מביע מעט מילה אהובה: מי אוהב מילים!? נעליים: נוחות תחנת רדיו: רשת ג חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: שלי! כשאני שרה מירי מסיקה דיסק אהוב: נכון לעכשיו החדש של מירי מסיקה נשיא: סלט: בשר: כנפיים תוספת לפיצה: ביצת עין ארץ: ישראל שלי "יפה וגם פורחת" עיר: קטנה... ממש לא.. (שכחתי ממש לא מה) מקום אהוב: ים ריח: מנטה רעש: מעצבן! טעם: טעים רגש: רע מספר: 3 או 7 ספר: מאתגר מוחית סבתא: איפה היא?! דגנים: של נסטלה דברים פחות אהובים אוטו: צבע: כתום מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: שונאת חגים עונה: שונאת חורף חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל:שונאת דגים שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: שהחלב שלהם נשאר לבד ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כמעט צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: הרגתי מושפלת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא זוכרת נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? למה אני הולכת לאנשהו יום שישי!? היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?לא ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת לא! ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת?כן נסעת ברכבת? לא רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? מממ משהו דומה... שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? דודווווווווווווווווווווווווווווווו עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא מאמינה שאפשר לשבור לב! שברת למישהו את הלב? ^^^ רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה!? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? נס קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? קיץ! מה או מי היית רוצה...? להרוג: את אישתו לשמוע: אותו להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: את המאחורה של איזשהו ספר עשיתי: כתבתי סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: שלו דבר אחרון ששתיתי: נס דבר אחרון שאכלתי: כבד פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: ממש מקודם הבנאדם האחרון שנישקתי: אותו (אה לא, זה הוא נישק אותי) הבחור האחרון שדיברת איתו: ח'וריש

הפסקתי לחפש מעבר לים.

שם: צליל. גיל: 13. תחפושת השנה: תחפושת הכי שווה שהתחפשתי אליה: נמ, דובי? |: לא, הא. אוהב להתחפש?: לא. האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? כבר לא. אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? כן. אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? כן. כובע. אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? לא. משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. כן, ואין לי כוח. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) אנאערף. רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לא. אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) לכיף. אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לא. כובע. אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? כן, כדורסל. אוכלים בריא? לא. עושים/עשיתם דיאטה? לא. הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? כן. מין: צליל. בית: מה איתו? איפה עוד גרת? שומקום. מזל: שור. מידת נעליים: 40. גובה: 1.66 מוצא: חלאס, ארוך. חיות מחמד: כלבה. אחים: ? צבע שיער: שחור. אורך שיער: ארוך. צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? : כיתה: ח'. תחביבים: חלאס. מוזיקה: טובה. להקה: גם. איזה שפות אתה מדבר? מה שיש. אוהב ספורט? כן, כוסעמק. איפה נולדת? בבי"ח. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה. רגיש לדגדוגים? יאפ. מאמין באלוהים?
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן. מה הם? מה אכפת לכם?P: יש לך גשר?כן. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חלאס! יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? מוות. מאמינה באהבה וירטואלית: מסתבר. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?
. למה אתה הכי מתנגד? גזענות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? באינטרנט? או מהאינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? יאפ. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? כן. את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אבל הוא לא מוצא חן בעיני. החיים טובים לדעתך? יש תק' ויש תק'. היחסים עם ההורים טובים? כן. לבוש: ? איפור: ? אני עוד אתפחלץ מהשאלון הזה, אז די.

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 18 תחפושת השנה: לא מתחפש תחפושת הכי שווה שהתחפשתי אליה: פלאפון אוהב להתחפש?: כן מאיזה גיל התחלת להתחפש?: 6 מהי התחפושת הכי נדושה לדעתך?: פאנקיסט איזו תחפושת מקורית ראית שאחרים מתחפשים אליה?: מנה חמה ישלך תמונה של התחפושת של השנה?: לא מתי פורים אצלכם?: מחר מה עדיף, להתחפש עם עוד מישהו או לבד? לא יודע למה בחיים לא תתחפש? לא יודע מה בגדר תכנון של תחפושת? אין האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא אתם אוהבים לעשות כושר? אממ אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אין לי כוח אוהבים חדר כושר? מדוע? כן, נחמד שם אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? לא יודע משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. הייתי בתחרות קרטה כשהייתי קטן. מקום שלישי חח איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) שמן
חח סתם, רזה רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לצפות בטלוויזיה תוך כדי ו/או לשמוע מוסיקה אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) חיטוב/שרירים אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לא, זה מעפן אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לא ממש אוכלים בריא? לא עושים/עשיתם דיאטה? כל החיים חח הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לא מין: כן בית: יש איפה עוד גרת? בקיבוץ מזל: עקרב מידת נעליים: 40 גובה: 1.73 בערך מוצא: בלרוסי חיות מחמד: אין אחים: 1 צבע שיער: שחור אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : חמצון כיתה: אין תחביבים: לשיר, לנגן מוזיקה: כן, והרבה להקה: הדורבנים איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, רוסית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? בלרוס אתה בן אדם של לילה או של יום? אחה"צ רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמר איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נפלתי לשלולית בבצפר בכיתה א' איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודע מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? לא יודע מאמינה באהבה וירטואלית: אולי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? גב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כמה זמן יש לי להינות מזה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? קרן אבראשי אמרה פעם: "זה לא קל להיות מישהו אחר" פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: שוקו, תה, מנגו המקום האהוב לחופשה: אילת טעם גלידה אהוב: בננה פרי אהוב: תפוח ממתק: אגוזי מכונית: אין העדפה שיעור: מוסיקה חג: לא יודע צבע: כחול/ירוק חודש אהוב: נובמבר שחקנית אהובה: לירז צ'רכי שחקן אהוב: מוסקו אלקלעי אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: רשת ג' ההופעה הכי טובה שראית: הדורבנים דיסק אהוב: הדורבנים, דודו טסה, לירז צ'רכי תוספת לפיצה: טונה/זיתים ארץ: ישראל עיר: באר שבע ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? בערך מישהו בגד בך? בערך נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת - לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? בערך שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? קצת יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודע רצית להרוג מישהו? בערך נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? לא זה ולא זה קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ הדבר האחרון ש: קניתי: הדיסק החדש של מירי מסיקה קראתי: "מיליון רסיסים קטנים" - התחלתי עשיתי: כתבתי תגובה בפורום סרט אחרון שראיתי? החדש של וודי אלן, שכחתי מה שמו מספר אחרון שחייגתי: נועה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סיגר כזה עם תפו"א פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר פעם אחרונה שצחקתי: לפני איזה שעה

RTur

New member
כי יש שאלות שהתשובה שלי אליהן היא

"אין תגובה". אז פשוט מחקתי אותן חחח

למעלה