הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

גיל? 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? 4. והתחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? 12. סדרת טלויזיה אהובה? 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? 24. איך הגעת לפורום הזה? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? 26. שולת או שולט? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. פחדת מהמלחמה? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: עיסוק: תחביב: מקום מגורים: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: טלוויזיה בחדר כן\לא: חבר\ה כן\לא: קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: פירסינגכן\לא אם כן איפה: מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: חילוני\מסורתי\חרדי? האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד: עישון: סמים: נישואי הומולסבים: אלכוהול: חוק חינוך חובה: מוזיקה: שומעים גלגל''צ? 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->

שלי פאר

New member
היום אני סלב עצוב :(

גיל? עוד מעט 20 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג שהיה פעם שחור חולצה מיוסי מעיל תחתונים וגרביים 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אפור עם ורוד 4. והתחתונים? או כחול או אדום אני לא יכולה לבדוק 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? נס קפה 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? מספיק בשביל לרדת עוד 5 קילו 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? דודו טסה 12. סדרת טלויזיה אהובה? חברים 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? נס קפה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אין לי סוודרים אבל 16. הספר האחרון שקראת? המסע של פירוונה 17. מה הספר האהוב עלייך? יש כל מיני 18. האתר האהוב עלייך? אטרף 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? דברים אסורים 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? טובה יותר 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? לבד 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול 26. שולת או שולט? מה!? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? טוב לי עם החום שלי 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אין לי אייסי 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? חחח בטח כבר אמרתי אותו 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? להפוך לצימחונית 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? ^^^^ 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? לא יודעת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? כן! שיתן לי 10000 שקל 37. פחדת מהמלחמה? על אחותי 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?אריק ברמן! 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אבל זה לא הסיום... עיסוק: שרות לאומי תחביב: יש כל מיני מקום מגורים: צפון יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לא ממש לבד ולא ממש לא לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא:לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: כן! אחד מכוער של פרח פירסינגכן\לא אם כן איפה: באף מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? בבית איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: לא בעד בכלל באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כמו תמיד רגילים כאלה מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? כלום מה יש לי לחשוב עליהם!? בעד\נגד: עישון: תלוי מה סוג הסיגרה ואם מתאים לבן אדם לעשן סמים: נגד נישואי הומולסבים: לא מעניין אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: נגד מוזיקה: שומעים גלגל''צ?לא 3 תחנות רדיו מועדפות: רשת ג (ג=3) חחח 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: ה5 שירים הראשונים בדיסק של מירי מסיקה, כי זה מה שאני שומעת עכשיו אסוציאציות: גן חיות: הבית שלי ראש הממשלה: לא באמת כזה הנשיא: נשיא ותהני מחשב:חרא אהבה:זולה בוקר:חם חורף:רע טלוויזיה: דפוקה אמא:זונה אבא:דפוק מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן שתיהם רוני דואני\דנה עדיני קור\חוםחום פוך\צמר פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->

שלי פאר

New member
חחח שכחתי לענות

מה אי אפשר להגיד עליך: אי אפשר להגיד שאני יפה! כי אני לא!

שלי פאר

New member
...

ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> חיה ותן לחיות ומה שהלך, הלך כוסאמוק!

RTur

New member
עונה:

גיל? 18 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס בהיר, חולצה ירוקה.. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן 4. והתחתונים? כחול 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וודקה 6. מאכל אהוב? פיצה 7. סרט אהוב? סוף העולם שמאלה 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'ים קארי 9. כמה את/ה שוקל/ת? אממ.. 46? 10. מה האייקון האהוב עלייך? יש כמה -
,
.. 11. והפורום? הזה 12. סדרת טלויזיה אהובה? חברים 13. שיר אהוב? No Doubt - Don't Speak 14. משקה אהוב? שוקו, מנגו 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אין לי סוודרים חח 16. הספר האחרון שקראת? "החוק הראשון"/ג'ון לסקואה.. ועכשיו אני באמצע של "מיליון רסיסים קטנים"/ג'יימס פרי 17. מה הספר האהוב עלייך? נראה לי ש"מיליון רסיסים קטנים" הולך להפוך לאהוב.. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? שוקו? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? גשר 24. איך הגעת לפורום הזה? מהאתר של דודו 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול 26. שולת או שולט? זה באמת משנה? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? לא משנה 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני כבר לא נמצא באייסי חח 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לירז צ'רכי, דודו טסה, בטי.. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לא יודע 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? לא יודע 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? לא תודה 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? לא תודה 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? חלאס 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "יש'ך שקל?" 37. פחדת מהמלחמה? קצת 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אנג'לינה ג'ולי? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: עיסוק: מוסיקה תחביב: מקום מגורים: באר שבע יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: אין חבר\ה כן\לא: אין קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: אין פירסינגכן\לא אם כן איפה:אין מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: חילוני\מסורתי\חרדי? האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד: עישון: לא סמים: לא נישואי הומולסבים: לא אכפת לי אלכוהול: כן חוק חינוך חובה: כן מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לא ממש 3 תחנות רדיו מועדפות: רשת ג', רדיו דרום.. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: אין 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: נו אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן - הממ... עברי רוני דואני\דנה עדיני - דנה עדיני קור\חום - חום פוך\צמר - פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה - זה אותו דבר... חחח ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->

שלי פאר

New member
זה באמת אותו דבר

חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה חח

שיהיה P:

גיל? 13. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? ורודות.(זה מעניין מישהו?) 4. והתחתונים? שחור. (זה מעניין מישהו?) 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? נמ, טקילה.
6. מאכל אהוב? סלט. 7. סרט אהוב? סתיו בניו יורק, אישה יפה. 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? P: 10. מה האייקון האהוב עלייך?
,
. 11. והפורום? יש כמה. 12. סדרת טלויזיה אהובה? יש כמה. 13. שיר אהוב? יש המון. 14. משקה אהוב? מים. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? O: שנים לא הלכתי עם סוודר, אבל לבן או שחור. 16. הספר האחרון שקראת? המ, המקלדת. 17. מה הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז / וואלה. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? אין לי שמץ. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 2-3.
21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? כשאגדל אודיע לכם. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? עדיין. 24. איך הגעת לפורום הזה? בקלות. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול. 26. שולת או שולט? שולתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!1111111111 סתם. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק / כחול. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אוואי - NA. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? המ, לא יודעת. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אנאערף. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי כלבה. וזהו. P: 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? כלום, תודה. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? איכ, די. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? שאלה טובה. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? היי. 37. פחדת מהמלחמה?
38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? המ, בראד פיט? P: 39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים / עט. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: עיסוק: המ, תלמידה? תחביב: X: מקום מגורים: נמ. יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן. טלוויזיה בחדר כן\לא: כן. חבר\ה כן\לא: לא. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא. פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?
איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?
מה את\ה חושב\ת על חתונה:
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):
דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: לא. חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כן. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? משתדלת שלא לחשוב עליהם. בעד\נגד: עישון: נגד. סמים: נגד. נישואי הומולסבים: למה לא? אלכוהול: הממ, לא יודעת. חוק חינוך חובה: שאלה מכשילה. מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן. 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ, רשת ג', רדיו י-ם. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק רך, פופ, אלקטרוני. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: X: אסוציאציות: גן חיות: חיות? ראש הממשלה: שחיתות. הנשיא: שחיתות. מחשב: מסנג'ר. אהבה: רגש. בוקר: מסריח. חורף: קור. טלוויזיה: יס סטארס? אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן - עברי
. רוני דואני\דנה עדיני- דנה עדיני, איפה השאלה פה? O: קור\חום - קור. פוך\צמר - פוך. חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה - נמח, זה אותו דבר. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> X:

למעלה