הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

קצת באיחור... 1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? 4.יש לכם שעת עוצר? 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? 7.מה אתם לובשים? 8.אתם לוקחים כסף? 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? 11.עם מי אתם יוצאים? 12.אתם שותים בשישי? 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? 20.איך היה השאלון?

שלי פאר

New member
;)

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? רואה טלויזיה 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? לשום מקום 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? מה יגרום לי לצאת?! 4.יש לכם שעת עוצר? 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? 7.מה אתם לובשים? בגדים 8.אתם לוקחים כסף? לא 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? חחח 11.עם מי אתם יוצאים? 12.אתם שותים בשישי? 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? מפגר 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 8 בבוקר 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?מה שאני עשוה כל בוקר 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? 20.איך היה השאלון? מפגר! אני בכלל לא יוצאת מה השטויות האלה?! ;)

RTur

New member
עונה:

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? עובד 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? לתנור חח 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? עבודה 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שאני מסיים חחח 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? כלום 7.מה אתם לובשים? בגדים 8.אתם לוקחים כסף? ברור 9.אם כן, כמה? כמה שצריך 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אני 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? לפעמים 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? כל אחד קונה לעצמו.. הגיוני לא? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? שטות 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? מתי שאני מתעורר 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? מתלבש 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כן 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? הופעות/פאב כלשהו 20.איך היה השאלון? נחמד

...

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? משתנה. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? לא הולכים. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? גשם וקור. ? 4.יש לכם שעת עוצר? לא. 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שבא לי. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? לא יקרה. 7.מה אתם לובשים? בגדים. 8.אתם לוקחים כסף? על מה? 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אמאבא. 11.עם מי אתם יוצאים? עם מי שבא לי. 12.אתם שותים בשישי? כן, מים. 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? מה? מים? יש בתמי 4 או משו. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? סבבה. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? באסה. ? 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? מה שבא לי. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? אנאערף. 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? אולי. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? 20.איך היה השאלון? מקרצץ.

למעלה