הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

שלי פאר

New member
:)

1. שם: שלי 2. גיל: 19 3. מזל: שור 4. סגנון מוסיקה מועדף: עברית 5. זמר מועדף: אריק ברמן (למרות שהוא איכזב אותי) 6. זמרת מועדפת: מירי מסיקה 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: נכון לעכשיו: הכאב הזה של עברי ונינט 9. מתנגן כרגע ברקע: השיר החדש של יהודה סעדו (ולא כי אני שומעת אותו אלא כי זה מה שיש ברדיו) 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? די וי די נחשב?! 12. איך קוראים לסולן של משינה? משהו בנאי... 13. כוכב נולד-כן או לא?לא! 14. מנגן? על מה? על העצבים של אמא שלי 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משקיעה 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? אהבתי אבל בגבול 22. חוגים: הייתי הולכת 23. מבריזן?הייתי 24. משקיע בלבוש? אפשר לומר 25. בגדים רחבים או צמודים? מה שיש 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן יוצא לי לקנות מידיי פעם 27. בעד נודיסטים?לא! 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן! 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? בשיא הקור עם חולצה קצרה 30. אהב לקנות בגדים? כן ולא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא יודעת אני לא שמה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות:משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?חחח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?אין לידי מגירה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חנות שבשכונה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? חחח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחותי הקטנה 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?עוד בית 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? דיי נו 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הוא ישן עכשיו נראה לי 43. תן חיוך, הכל לטובה. : אם זה מה שעושה לך טוב 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? בלי וזהו 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? אמרתי כבר משקפיים 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אח שלי אביב 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? ציורים של אחותי 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? על לכו כוסאמוק 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? חצי שעה 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? את ארתור פגשתי 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: חח כלום 65. מוריד דברים? מה? בגדים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? אחד 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כן 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שינה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: משחק מפגר 75. שעורי ספורט זה..: ספורטיבי מידיי 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כמו עם רק בלי 77. איך שרירי הבטן שלך? חחחחחחחחחחחחח 78. ושרירי השכל? כפרע עליהם 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועל נפש 80. אוהב ספורט? אמרתי כבר שלא!? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מי?! 84. משתמש באייקונים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אין דעה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ממש 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? מעצבנת! 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא משהו מיוחד 91. מה השעה עכשיו? 9.33 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי שמתי אותו 93. מה הצבע האהוב עליך?ירוק 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחח נכון 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? כן 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?איפה?!

:)

1. שם: צליל. 2. גיל: 13. 3. מזל: שור. 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק ישראלי. 5. זמר מועדף: עברי לידר. 6. זמרת מועדפת: איגי וקסמן. 7. להקה מועדפת: אבטיפוס. 8. שיר מועדף: אין חד. :] 9. מתנגן כרגע ברקע: אביתר - קרן פלס. 10. עברי או לועזי? עברי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP4. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי. 13. כוכב נולד-כן או לא? בסה"כ, כן. 14. מנגן? על מה? לא. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית - מזניחה. X: 16. איך הציונים? חרא. 17. והמורים? חרא. 18. עושה שעורי בית? לא. 19. כיתה: ח'. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס. 21. אוהב ללמוד? לא. 22. חוגים: אין. 23. מבריזן? כבר לא. 24. משקיע בלבוש? תלבושת אחידה. >< 25. בגדים רחבים או צמודים? באמצע, נוטה לצמוד. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? להההההההההההה. 27. בעד נודיסטים? שיהנו. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? בסה"כ, כן. אבל זה ממש לא חשוב בעיני. :] סתם מתוך סקרנות. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא. 30. אהב לקנות בגדים? כן. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: סבבה לפאנים. >< 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים. 33. משקפיים\עדשות: משקפיים! 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? זובי אני אעשה את זה. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אין. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על הרצפה, בחדר. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ראו תשובה לשאלה 34. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? כשחושבים על זה, לא בטוחה שיש כזה. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חצר. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? ראו תשובות לשאלות 34 ו-37. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? ^^ כנ"ל. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? שטו? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : טוב. 44. בריכה או ים? בריכה. 45. שחור או לבן? לבן. 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? כלבים. 49. משקפיים או עדשות? משקפיים. :] 50. חורף או קיץ? חורף. 51. סתיו או אביב? אביב. 52. משינה או שייגעצ? משינה. 52. vh1 או MTV? VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? תמונות. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. 56. יסודי או חטיבה? יסודי, בארור. O: 57. ספר או סרט? סרט. 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלוייד. 59. על כן דבר או על לא דבר? עלאדבר. 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה. 62. מדבר עם אנשים? דה. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? דה. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל. :] 65. מוריד דברים? מה? מה שבא לי. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? מה שבא לי. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא. 68. בכמה פורומים אתה? מספיק. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם, בד"כ. 73. טיפוס ספורטיבי? קיינד אוף. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא אוהבת. 75. שעורי ספורט זה..: סבבה. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן. 77. איך שרירי הבטן שלך? סבבה. :] 78. ושרירי השכל? ההפך הגמור. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא יפה :p 80. אוהב ספורט? כן. 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? שטו? 82. קורא פאנפיקים? שטו? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? שטו? 84. משתמש באייקונים? לפעמים. :] 84. איזה סרט זכה באוסקר? אנאערף. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אחלה חיה. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נכון. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה. >< ? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא. 89. נכון אני משעממת? כן. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? קורה. :] 91. מה השעה עכשיו? 23:19. 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? מאותה הסיבה שכתבת אותו. 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אחלה. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון. 96. אוהב לשחק תופסת? לא. 97. אתה גבוה? כבר לא. ]: 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא. 99. אתה במצב רוח טוב? סביר. :] 100. איך היה? מעצבן P: נתמודד.

RTur

New member
שלי אני מצטער אבל..

אני לא אענה הפעם על השאלון.. הוא ממש ארוך ואין לי הרבה זמן, אני צריך להתארגן לצבא מחר

למעלה