הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה?

שלי פאר

New member
;)

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את הרטט של הפלא מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] הרטט של הפלא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? חח קורה כל בוקר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? בין 20 דקות לשעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] זאת כבר לא הארוחה הכי חשובה ביום וכי אין לי זמן בבוקר צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מנשקת את אחותי יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תמיד יש אנשים בבית מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אני בקושי אוכלת צהריים. מקסימום אוכל של עצורים מכינים לבד? או שמכינים לכם? כשאני אוכלת אז ברור שאני מכינה לבד יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מטיילת, קוראת, שומעת מוזיקה, כל מיניי... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? חחח כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? האלופה לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? במיטה מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה מה אני עושה בלילה!?... סתם מתי אתם הולכים לישון? בזמן האחרון מאוחר, בדרך כלל 10 קל/קשה לכם להרדם? נחמד כזה לא יודעת אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן

nuna19

New member
עונה:

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שוטפת פנים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר ואם זה לא עוזר אז אמא. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?ברור?! כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?רבע שעה אם אני לא שומעת מוסיקה. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?אם יש לי שיעור פרטי (או בימים שהיה לי פסיכומטרי) אז כן. אתם אוכלים ארוחת בוקר?אכן. אם כן, מה?מה שאמא מכינה. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?זורקים את התיק בחדר יש אנשים בבית? או שאתם לבד?לבד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?מה שאמא מכינה נשאר רק לשים בצלחת ולפעמים גם זה נחסך ממני. מכינים לבד? או שמכינים לכם?תלוי מתי. יש לכם חוגים?ברור?! אני במקרמה כבר חמש שנים... (מה זה חוגים?! עברנו את השלב! או שבעצם עוד לא הגענו אליו...) ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מוסיקה,מסנג'ר,טלוויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?בטח! לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?יאפ איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?במיטה מתחת לפוך! מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון?היום מוקדם (מחר פסיכו') אבל באופן כללי ב-23:00 קל/קשה לכם להרדם?אם ישנתי צהריים אז קשה. אתם עושים מקלחת לפני השינה?לפעמים כן ולפעמים לא.

:]

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? יאפ. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה - שעה. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לפעמים. אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא. אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אני לא אוהבת. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? המ, או הולכת לישון או למחשב. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אח שלי. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש. מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים. יש לכם חוגים? איזה? לא. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] משתנה. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כלמיני. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] כשמשעמם. D: אתם שומעים מוזיקה בלילה? ברור. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חדר. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? מתי שאני עייפה. קל/קשה לכם להרדם? קשה. אתם עושים מקלחת לפני השינה? יאפ.

למעלה