הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

שלי פאר

New member
וואי כמה זמן לא כתבתי בפורום..

מהו שמך המלא? שלי פאר תאריך לידה:15.5.87 מקום מגורים: איי שם בצפון.. כמה אחים/אחיות? 3 אחים ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם אמא שלי ואחים שלי צבע עיניים?חומות צבע שיער?שחור משקל:55 גובה:מטר 49 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?חוץ מעל עצבים של אנשים, אני לא מנגנת על כלום! על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דודו טסה עברי לידר קרן פלס ואריק ברמן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן. אחד. של פרח. ברגל שמאל יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא הייתי ניסית להתאבד פעם?כמעט אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו רציני עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עם אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מנהל וכלכלה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זנות?! ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חח מה!? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת מה מתנגן עכשיו? אהבה-דניאל סלומון עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כל מיניי ישנת טוב אתמול? אפשר לומר תישן טוב הלילה?לא יודעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אותי הכל מרגיז התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: כסף איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בטבריה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בבוקר אכלת? ב15.00 התנשקת? :'( התאהבת? ב9.10.06 נשבר לך הלב? אף פעם צחקת?היום בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי בלב מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?בכיתה ז נראה לי לבשת חצאית?שנה שעברה באוגוסט קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?לא בזמן האחרון מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?יריב התקשרת אליו?יריב התקשר אלייך?אמא שלי פגע בך? שימח אותך?אף אחד היום: באיזו שעה התעוררת? 7.00 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי!? מה אכלת?כל מיניי.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "ולא הייתי אני עד שכאב לי..." מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: תומר ומיתר וח'וריש ויריב הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: שיחטפו אותו את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה?כן את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?קמצנית איפה היית רוצה לגור בארץ?בטבריה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאף אחד איזה צלצול יש לך? של עברי לידר ועופר ניסים הקול הכי יפה ששמעת? של יריב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושומר מסך?אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כל השירים מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):כל השירים מזכיר לך את הילדות:אין כזה גורם לך לבכות:כל השירים גורם לך לצחוק:כל השירים גורם לך לרצות לרקוד:כל השירים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:כל השירירם שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כל השירים שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך:אין כזה דבר ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין כזה דבר שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא מתעוררת לצליל שיר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:כל השירים של עופר ניסים שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: כל השירים שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן? עד עכשיו ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן. כי היינו חברים חצי שנה התנשקתם: כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? תשאלו את לידור ותומר וח'וריש ויריב מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? השיניים שלו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מאיפה אני יודעת!? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? :'( אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? בעבודה מה אתם הכי אוהבים בו? הכל! מה גרם לכם לבחור דווקא בו? העובדה שהוא לא יהיה שלי אף פעם אתם רבים? לא האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?כן כל הזמן אתם פוחדים לאבד אותו?כן. למרות שאני יודעת שזה יקרה עוד מעט אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן וזה לא הכי הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?את שתיהם השאלון הזה עשה לי לבכות!

../images/Emo122.gifמנסה.

מהו שמך המלא? צליל. תאריך לידה: 18.5 מקום מגורים: בית. כמה אחים/אחיות? 4. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. צבע עיניים? חום. צבע שיער? שחור. משקל:
גובה: 1.65 בערך. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. על מה היית רוצה לנגן? הרבה. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש המון בעיני. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. ]; יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. ]; התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. O: באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? XDDDD ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיפה כלום. [: עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? מה הקשר להעדפה מינית?XDD ואני עוד לא הגעתי למגמות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חח. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת. מה מתנגן עכשיו? yellowcard - Everywhere עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 7. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר. ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? אני מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נמ, לא יודעת. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: >< איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הרצליה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני שעה וחצי בערך. התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב?
צחקת? אתמול. בכית? יום חמישי אחה"צ. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? >< מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? >< חיבקת מישהו/י? נמ, אתמול. עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת. השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית? חחחחחחחחח אף פעם. S: קנית בגד? אתמול חיפשתי, אבל לא מצאתי. P: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר? ביומולדת. D: שיפרו לך את המצברוח? הרבה פעמים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא. חשבת עליו? לא יודעת, אף אחד. XDD התקשרת אליו? מתן. התקשר אלייך? ים. פגע בך? לא זוכרת. שימח אותך? הרבה. [: היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 בערך.
מה/מי העיר אותך? יקיצה טבעית (?!). P: מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב
." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב1" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת. מה אכלת? אוכל. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת. מיקום כרגע: חדר. להקה אהובה: לא יודעת. איזה כיתה את: ח'. הבנאדם הכי יפה שראית: ביום חמישי, באדיר מילר.
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים, אולי. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה פ. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת >< איזה צלצול יש לך? Speed of Sound. הקול הכי יפה ששמעת? חח לא יודעת, נו. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם, של חוף - כזה שבא עם המחשב. ושומר מסך? לא יודעת. >< מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: >< מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): >< מזכיר לך את הילדות: "את הילדה הכי יפה בגן.." גורם לך לבכות: יש הרבה. גורם לך לצחוק: יש הרבה. גורם לך לרצות לרקוד: יש הרבה. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: וואו, יש מלא! אבל באמת. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פיי. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Useless ID - It's Alright.
סתם. שמסכם את שנות הנעורים שלך: חחחחחחחחח מסכם? ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודעת. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא יודעת. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא יודעת. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודעת. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נראה לי. אם כן, כמה זמן? לא יודעת. ניסיתם להתחיל איתו? לא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? חח אם אפשר לקרוא לזה ככה. XDD התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודעת, לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? >< לא יודעת. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? די!111 זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא.

nuna19

New member
טוב... נענה!

מהו שמך המלא?נועה תאריך לידה: מקום מגורים:רחובות כמה אחים/אחיות?אין גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים. צבע עיניים?חום שחור. צבע שיער?שחור משקל:עזבו... גובה:1.65 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי 4 שנים פסנתר. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ומפוחית. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?יש מלא. אבל הכי? לדעתי דני סנדרסון. יש לך קעקועים?חס וחסה! אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג?לא. גם לא באוזניים. אמא לא מרשה. אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים?לא. אחרת הייתי יכולה לכתוב בפורום?! איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?לא הפסקתיץ אני מגה חננה. ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן?לא. ובחיים לא! אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציב. סתמי זה מרגיז. (אבל לא בקטע של יציב וחתונה.) עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקה רחובות... פעם אמרו לי שאם אני לא אלמד זה יהיה העתיד שלי. מה מתנגן עכשיו?dani california-red hot chili peppers עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?שניים. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר. ישנת טוב אתמול?לא ממש. תישן טוב הלילה?ועוד איך מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?באנגליה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול. אכלת?לפני חצי שעה. נשבר לך הלב?אף פעם. צחקת?לפני שניה. בכית?ביום שישי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?בטח! לאמא. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן חיבקת מישהו/י?כן עישנת?די נו! שתית משקה אלכוהולי?שוב?! די עם שאלות כאלה! השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?ביום רביעי לבשת חצאית?כל יום קנית בגד?לפני שלושה שבועות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן הקדישו לך שיר?לא זוכרת... שיפרו לך את המצברוח?לפני שניה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו? התקשרת אליו?ידיד שלי התקשר אלייך?אמא פגע בך? שימח אותך?דוד שלי היום: באיזו שעה התעוררת?8:00 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?"למה כ"כ מוקדם?!" מה היה הדבר הראשון ששמעת?ריאיון ברדיו עם רופאה מהמחלקה שהייתי בה. מה היה השיר הראשון ששמעת?"לבדוק לך ת'מנוע" מה אכלת?לחם. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי יגיע הטכנאי של המחשב. מיקום כרגע:בחדר. להקה אהובה:הדורבנים! איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית:חברה שלי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו את חושבת שאת יפה?שאחרים יגידו! את חושבת שאת צבועה?לא. את חושבת שאת קנאית?לא. זה משעמם. את חושבת שאת קרצייה?אני מקווה שלא... את חושבת שאת עקשנית?לפעמים? חבל"ז... את אוהבת את עצמך?לא תמיד. בזבזנית או חסכנית?תלוי באמא. איפה היית רוצה לגור בארץ?בגליל. יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאמא איזה צלצול יש לך?מהסטנדרטיים... הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של בנדוד שלי ושומר מסך?אוסף תמונות. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא היה לי. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות:"איך שיר נולד" גורם לך לבכות:"יש אי שם" גורם לך לצחוק:"הידעת" גורם לך לרצות לרקוד:"עוד לילה" מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:"קול גלגל"-שוטי הנבואה. באמת! שמעתי פעם מישהו שר את השיר הזה בהופעה והייתי בהלם שעה אח"כ. שהיית רוצה לכתוב אותו:"הידעת" שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:טוב אני אמנה אותם:"can you fell the love tonight""יש אי שם" "that what friends are for" ועוד כל מיני שירים חסידיים. שמסכם את שנות הנעורים שלך:ועכשיו אני באחוזת ראשונים?! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:"מה אברך" שאתה אוהב להתעורר לצליליו:השיר "הללויה" של לאונרד כהן. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:"מדוע לא באת"-ירמי קפלן שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:"stand by me" האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?מה לעשות?! אם כן, כמה זמן?שנה ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שזה היה קשר רק מתי שצריך טובה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כרגע לא... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

nuna19

New member
התכוונתי ל-can you feel

אני לא עד כדי כך עילגת...

למעלה