הפינה של חמישי

שלי פאר

New member
הפינה של חמישי

מצטערת שאני שמה עכשיו את הפינה שלי של יום חמישי פשוט לא הייתי בבית כל הסופש וגם היה לי קטע שאמא שלי לא רצתה אינטרנט ועכשיו אני משךמת עליו (דודו רק בשבילך) סורי שהשאלון שואף לאפס זה מה שמצאתי! (ארתור דרך אגב את השאלון הרשמי של הפורום אתה צריך לשנות כי אתה זוכר שיום אחד שמתי אותו מחדש וכולם ענו? את זה שאני שמתי אתה צריך לשים) הנה עוד שאלון "זה או זה" לשבת.בואו ענו בהמוניכם. בקשה: 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? 2.שוקו או מוקה? 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? 4.אוכל או שתייה? 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? 7.קטשוף או אלף האיים? 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? 12.גן ציבורי או פארק גדול? 13.אגם או מפל? 14.ראשון לציון או רמת גן? 15.ארוחות גדולות או קטנות? 16.ארטיק או טילון? 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? 18.נקניקיות או המבורגר? 19.שניצל או מעורב ירושלמי? 20.אחים גדולים או קטנים? 21.אות מועדפת-ש' או מ'? 22.אביב גפן או שלמה ארצי? 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? 25.אוכל מתוק או חריף? 26.שם לבן-גל או גידי? 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? 30.דגים או נחשים? 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? 35.חרדל או מיונז? 36.חלבה או חמאת בוטנים? 37.פירות רגילים או פירות יבשים? 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? 39.עברי לידר או ברי סחרוף? 40.לשיר או לרקוד? 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? 42.בוגי או גלשן? 43.לשחות-במיים קרים או חמים? 44.לבן או צהוב? 45.כחול או ירוק? 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? 47.העבר או העתיד שלך? 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? 50.ילדים או מבוגרים?

שלי פאר

New member
אני תמיד-הכי סלב שיש;

שכחתי לציין שרק בפינה שלי אתם יכולים לחוש סלב כמו שאף פעם לא תהיו רק כאן אתם יכולים לתת את התשובות הכי מוזרות שיכולות להיות ולהיות הסלב הכי סלב שיש אוהבת אתכם, של"י והתשובות שלי כי אני הכי סלב שיש: הנה עוד שאלון "זה או זה" לשבת.בואו ענו בהמוניכם. בקשה: 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב אני משתגעת שאני רחוקה מאנשים שאני אוהבת 2.שוקו או מוקה? שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה ברור שחביתה 4.אוכל או שתייה? אפשר לשלב את שתיהם? 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? חחח לא מפריע לי 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? לפני השינה (אחחחחחחח עברי, אם רק הייתי יכולה להירדם איתך באמת) 7.קטשוף או אלף האיים? אלף האיים 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? ברור שלהיות מקורי, למרות שכולם בסוף הולכים אחריי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? מממממ לשלב את שתיהם ביחד 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? לא יודעת אני רואה האלופההההההההההההה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? אף אחד מהם 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול 13.אגם או מפל? מפל הכי יפה 14.ראשון לציון או רמת גן? טבריה 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות ומשביעות 16.ארטיק או טילון? לא משנה לי 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? שתיהם נורא חשובים 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? יש לי קטנים אני לא יודעת איך זה גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? ש- כי זו האות של השם הכי יפה בעולם, של"י ;) 22.אביב גפן או שלמה ארצי? שתיהם 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שיר אהוב 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? אוכל טעים הכי חשוב 26.שם לבן-גל או גידי? גדי לא טוב? 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מבושל מהבית ורצוי בבית 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? עבודה קשה עם משכורת גבוהה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?מ לא משנה לי 30.דגים או נחשים? איכססססססססססססססססססססס 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? שיעור ספורט 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? להיות אחד הנוסעים 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? ישנים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? אורז הכי טוב תאמינו לי 35.חרדל או מיונז? חרדל 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים? שתיהם 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? דודו טסה 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 40.לשיר או לרקוד? לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? האלופהההההההההההההההההההההה 42.בוגי או גלשן? מהההה? 43.לשחות-במיים קרים או חמים? במים נעימים 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? לא חוויתי אף תקופה לא כזו ולא כזו 47.העבר או העתיד שלך? העתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? חבר וחברה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? לא מייחסת לה חשיבות 50.ילדים או מבוגרים? שיהיו בגילי חחחח איזה שאלון 2 שקל אוהבת את כולכם!

RTur

New member
עונה:

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב 2.שוקו או מוקה? שוקו! 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה 4.אוכל או שתייה? שתייה.. מן הסתם אי אפשר בלי 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? אה? 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? תמיד 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? שניהם 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? האלופה
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? בלינצ'ס 12.גן ציבורי או פארק גדול? לא משנה 13.אגם או מפל? לא יודע 14.ראשון לציון או רמת גן? נו באמת.. חחח 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות 16.ארטיק או טילון? טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? איכס לא 18.נקניקיות או המבורגר? נקניקיות 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? אני לא יודע איך זה עם גדולים.. 21.אות מועדפת-ש' או מ'? שיהיה ש' (בגלל שלי חחחח
) 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שניהם 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גידי 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מבושל מהבית 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? תלוי 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? תלוי מה יש בכל אחד מהם.. יש פירות שאני שונא וכנ"ל לגבי הירקות 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? כרגע אני לומד נהיגה וזה מאגניב 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? העידה שלי 35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? כלום 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי 40.לשיר או לרקוד? לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? רמת אביב ג' 42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? חמים 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? שניהם 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? בגרות 47.העבר או העתיד שלך? עתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? איזה מין שאלה זאת? 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מחכה 50.ילדים או מבוגרים? לא יודע

../images/Emo11.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? מוקה
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?
לא זה ולא זה. 4.אוכל או שתייה? מה אתם חושבים
בוהו, נכון תופתעו לשמוע ששתייה
<בעיקר הדר וארתור
>. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? זה לא הצורה שעושה את העבודה, זה המבט
6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? תמיד
. 7.קטשוף או אלף האיים? לא זה ולא זה
. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי, עד גבול מסויים
ותלוי במה. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ
. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ראשונה. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק. 12.גן ציבורי או פארק גדול?
יש הבדל
13.אגם או מפל? אגם. 14.ראשון לציון או רמת גן? ר"ג. 15.ארוחות גדולות או קטנות? אנאערף
. 16.ארטיק או טילון? טילון:_D. 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה, ברור. 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר, נקניקיות זה קקה
. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שטו
20.אחים גדולים או קטנים? גדולים
. 21.אות מועדפת-ש' או מ'?
22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן
23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שיר אהוב
. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר. 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל מהבית, מנה חמה זה דוחה!!! 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? שאלה קשה
. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות
. 30.דגים או נחשים? לא זה ולא זה. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חנ"ג. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? להיות אחד הנוסעים, משום שמעולם לא התנסתי בנהיגה
אבל זה גם יגיע מתישהו. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? תלוי. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? ואם אני סינית
. סתם, לא יודעת. 35.חרדל או מיונז? לא זה ולא זה
. 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים. 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים. 38.אהוד בנאי או אביתר בנאי? אביתר, אבל שניהם מהממים
. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי
, אבל גם ברי סבבה
. 40.לשיר או לרקוד? לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? רא"ג
. 42.בוגי או גלשן? נממ... 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? כחול. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הגעתי כבר לבגרות
סתם. 47.העבר או העתיד שלך? ההווה
. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? זה כמו לשאול את מי אני יותר אוהבת, אמא או אבא
, משמע- אין לי תשובה
. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? כל דבר בעתו
50.ילדים או מבוגרים? אנאערף.

למעלה