הפינה של סלב

שלי פאר

New member
הפינה של סלב

הפעם הפינה קצת מוזרה... שאלות מטומטמות להפליא אבל תעברו את זה ;) סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *אם אתה לא היית אתה, היית רוצה להיות אתה?! *אם היית רואה את עצמך ברחוב, היית רוצה להיות חבר של עצמך!? אם כן, למה כן!? אם לא, למה לא!? *אם היית יכול להסתכל על עצמך מהצד, מה היית חושב על עצמך!? *אם יכול להיות רואה שאינו נראה, אחרי מי היית בוחר לעקוב?! למה דווקא אחריו!? *אם יכולת להיות ולו לרגע אחד, מישהו אחר- מי היית בוחר להיות!? למה דווקא בו בחרת!? אוהבת אתכם, שבת קסומה, שלי פאר

שלי פאר

New member
שלי הסלב(?!)

*אם אתה לא היית אתה, היית רוצה להיות אתה?! חד משמעית- לא! *אם היית רואה את עצמך ברחוב, היית רוצה להיות חבר של עצמך!? אם כן, למה כן!? אם לא, למה לא!? לא! אני לא חושבת ששווה להתחבר עם בחורה כמוני. אני דיי מתחברת עם כולם אבל אני ממש לא שומרת על קשר עם אנשים. יש לי קטע שאני פשוט נעלמת- לא יודעת למה! *אם היית יכול להסתכל על עצמך מהצד, מה היית חושב על עצמך!? קודם כל שאני יפה (סתם סתם) מממ בטח הייתי אומרת לעצמי "מי זאת הילדה הזאת!?" והייתי מנסה לחשוב על מה אני חושבת, כי אני כל הזמן נראת חושבת.. (ואני לא!) *אם יכול להיות רואה שאינו נראה, אחרי מי היית בוחר לעקוב?! למה דווקא אחריו!? אחריי ח'וריש. הוא מעניין אותי. הייתי רוצה לדעת איזה בעל הוא ואיזה אבא הוא ואיך הוא נראה מחוץ לשעות העבודה... הייתי עוקבת גם אחרי המנהלת שלי ואחרי אחותי כי מעניין אותי איך הם שאני לא לידם *אם יכולת להיות ולו לרגע אחד, מישהו אחר- מי היית בוחר להיות!? למה דווקא בו בחרת!? בטח אישתו.. כי הוא בטח שונה כשהוא בעל למרות שהסיפור שלהם לא נראה לי נלווה לאהבה או משהו...

RTur

New member
עונה:

*אם אתה לא היית אתה, היית רוצה להיות אתה?! אממ.. נראה לי שכן *אם היית רואה את עצמך ברחוב, היית רוצה להיות חבר של עצמך!? אם כן, למה כן!? אם לא, למה לא!? נראה לי שכן.. אין סיבה *אם היית יכול להסתכל על עצמך מהצד, מה היית חושב על עצמך!? חחחח *אם יכול להיות רואה שאינו נראה, אחרי מי היית בוחר לעקוב?! למה דווקא אחריו!? לא יפה לעקוב.. לא רוצה.. ואם היו עוקבים אחרייך? *אם יכולת להיות ולו לרגע אחד, מישהו אחר- מי היית בוחר להיות!? למה דווקא בו בחרת!? אני אצטט שיר שאני אוהב - "זה לא קל להיות מישהו אחר.." לא רוצה להיות מישהו אחר חח

../images/Emo13.gif

*אם אתה לא היית אתה, היית רוצה להיות אתה?! יש כמה דברים שהיו גורמים לי להגיד שכן, ויש כאלה שלא. לא יודעת. *אם היית רואה את עצמך ברחוב, היית רוצה להיות חבר של עצמך!? אם כן, למה כן!? אם לא, למה לא!? לא
. למה? כובע. *אם היית יכול להסתכל על עצמך מהצד, מה היית חושב על עצמך!? שאני... צליל. *אם יכול להיות רואה שאינו נראה, אחרי מי היית בוחר לעקוב?! למה דווקא אחריו!? המ, אחרי אף אחד. *אם יכולת להיות ולו לרגע אחד, מישהו אחר- מי היית בוחר להיות!? למה דווקא בו בחרת!? אף אחד. "אני תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני..."

למעלה