הפינוקים הקטנים שלנו

שרון 8

New member
הפינוקים הקטנים שלנו

בהמשך לשרשור של נאווה, חשבתי מהם הפינוקים הקטנים שלנו שמשפרים לנו את התחושה, אפילו במעט... נכון שזה לא האושר הגדול ... אבל אולי זו הדרך אל האושר... אני לאחרונה משתדלת לזכור ולמרוח קרם רגליים נחמד לפני השינה.... מה אצלכם? ומה הייתם רוצים להכניס לרשימה?

אני אוהבת לבשל לעצמי משהו טעים

אוכל בריא דורש עבודה במטבח פי כמה מג'אנק ודברים מזיקים. אז הפינוק שלי היום הוא לפעמים להכין לי... גם המנקה שלי היא פינוק
- אחרי ביקור שלה, יש לי בית חדש "כוס קפה" עם חברה. פעם, זה היה קורה הרבה. היום, גרה בסוף העולם ימינה, עצמאית ומגדלת ילד בבית, ורוב חבריי רחוקים, עסוקים בהישרדות, מטופלים בילדים, ו/או חולים בעצמם מפגש עם חברה 1:1 בבית או בחוץ - זהו פינוק אמיתי. פעם אהבתי אמבטיות - שעה וחצי של מים חמים חמים, עם שמן או קצף, עם מוסיקה / ספר / טלביזיה + שתייה + משהו לאכול והטלפון קרוב. היום אני פשוט לא נכנסת (גדולהההה מדי)
מתגעגעת נורא לאמבטיה טובה עם פדיקור קל, מריחת קרמים ועיסוי עצמי. אם אזכר בעוד - אוסיף

yamit23

New member
אהמ, על קצה המזלג../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

אולי אני דוגמה לא כל כך טובה - אני באופן כללי במצב טוב, פעילה מאוד כמעט לא מוגבלת. מכיוון שאני לא מנסה לשאול את עצמי אם החלצתי או לא, אלא אם אני מתפקדת או לא, אז גם התשובה בהתאם, ואני מחשיבה את עצמי כסיפור של התאוששות, התמודדות חיובית, או אפילו, למרות שיש בזה סתירה - "החלמה". בעריכה מאוחרת, נראה לי שזה הדבר הראשון: לאחרונה יצא לי לספר לידיד חדש על המחלה, ובעקבות השיחה איתו פתאום שמתי לב, שלא כל הזמן כואב לי
, כלומר - מפעם לפעם כואבים לי כל מיני דברים, אבל זה לא משהו עקבי וקבוע (בניגוד לסיפורים של חולים, שהם כבר שכחו מה זה חיים בלי כאבים. אני לא יודעת אם זה תמיד היה ככה או לא, אבל בטוח זו שאלה שאף פעם לא שאלתי את עצמי, וזה מאוד אופטימי לחשוב בצורה הזאת. ועכשיו לכמה דברים שחשבתי עליהם כשהתחלתי לכתוב: * לנסוע ולראות נוף יפה (ואתם לא מאמינים כמה הארץ שלנו יפה!)
* לשחק עם האחיינים שלי.
* ללטף את הכלבה שלי וכלבים בכלל.
* לעמוד בשקט במקלחת ולהרגיש את המים זורמים על הגוף.
* ולסיום, הכי הכי חשוב (וגם מכיל בתוכו דברים שכבר היו) - לאהוב ולהיות נאהבת
אז שיהיה לכולכם יום מלא אהבה, יופי ושמחה, ימית, שקוראת כאן הרבה, וכותבת הרבה פחות.

tiaa1

New member
גם אני ,גם אני, אוהבת לאכול "פינוק"

-נישנוש... ללטף "ולדבר" עם החתולים, לפתור תשבצים, לשמוע מוזיקה שאני אוהבת... לכתוב...

ornelia

New member
פינוקים רגעיים שעושים לי טוב

ספר טוב סרטים ועוד סרטים (בורחת מהמציאות לעולם הדמיון) מגע בכל צורה אם במעשה האהבה או רפלקסולגיה, סתם ליטוף, חיבוק יכולה להתמכר לזה לכתוב שירים ושמישהו גורם לי לצחוק עד דמעות למעשה צחוק כזה שאי אפשר להפסיק אותו

למעלה