הפינצ'

niv_204

New member
הפינצ'

טוב, אז כבר לא ברור. אפשר לשים את הפינצ' על עצמך אבל לא לשחרר? אפשר להעזר במישהו שישים עליך? אני כבר לא מדברת על הזמן.. ראיתי AITST 1+2 היום. זינה שמה על עצמה את הפינצ', ואחרי המווווון זמן משחררת את זה מעצמה, בעצמה, עם כמה מתיחות של הצוואר?!?! אני יודעת שאין הרבה הגיון בסדרה, אבל..

niv_204

New member
ויש לי 2 פרויקטים בשבילכן/ם

שמישהו יכתוב את קורות זינה כמו שצריך לפי לוחות הזמנים. ושמישהו יכתוב באיזה פרקים מהעונה הרביעית הופיע החיזיון של הצליבה..

חזיון הצליבה...

Adventure in the Sin Trade - Part 2 Crusader Past Imperfect Paradise Found Endgame Ides of March​

*neta*

New member
Endgame?

אני לא זוכרת, צריך לבדוק! ואני מוסיפה לרשימה שלך את BETWEEN THE LINES.

יכול להיות שבאמת אין שם../images/Emo3.gif

במחשבה שנייה, עכשיו אני די בטוחה שאין שם...

niv_204

New member
פרויקט שלישי ואחרון..

לאלה שבקיאים גם בהרקולס, את הסיפור של קליסטו, אבל לפי הסדר, מי כלא אותה במערה, איך השתחררה, מתי היא מתה, איך הפכה לאלה ולפני זה, איך הפכה ל-IMORTAL וכו', הסיפור עם דיהאק וכו'..

shanyz

New member
וואי זה גם ממש יעזור לי!

כי אני לא ראיתי הרקולס ומ-א-ו-ד (!!!!) לא ברור לי כל העניין עם קליסטו.. אז...יופי שהעלית את זה ניבה

shiri_b

New member
הרקולס אני זוכרת

שהיה להרקולס יום הולדת והיא עשתה משהו לאוכל שכל המשפחה שלו השתגעה אז כדי להם יבריאו מהסם הזה שהיא נתנה להם. הוא היה צריך לתת לכל אחד מהם ביס מהתפוח אז היא והוא הלכו למערה שהיה שם את עץ התפוחים (גם היא רצתה את התפוח אם אני זוכרת נכון היא הייתה צריכה את התפוח כדי שהיא לא תמות או משהו לא ממש התרכזתי...
) ושהם הגיעו למערה הם נלחמו ובלה בלה היא הפסידה הוא לקח תפוח אחד וכלא אותה במערה עם כל העץ של התפוחים הזהובים, וככה נראה לי שהיא נהפכה לאלה או משהו.

niv_204

New member
אז כל הסיפור עם ולאסקה והתותים (ככה

אני קוראת לאמברוזיה) שנתנו לה חיי נצח היה לפני? לא. לדעתי התפוח בהקרולס נתן חיי נצח והתותים הפכו אותה לאלה כי הרי זינה שחררה אותה מהמערה שהרקולס כלא אותה בה כדי שתעזור לה להילחם בולאסקה. בקיצור, צריך שמישהו יעשה סדר..

shiri_b

New member
כנראה זה רק נתן לה חיי נצח...

הגיוני כי אם אני זוכרת נכון לפני שהרקולס כלא אותה הוא שרף את העץ שם ודי פצע אותה ואז שהוא הלך היא ראו שנשאר תפוח שנפל או משהו
אז כנראה זה רק הציל אותה ונתן לה חיי נצח... אז מי ראה כאן הרקולס סדיר?

X-na GIRL

New member
בוא ניראה כמה אני זוכרת מהרקולס...

אהם בהתחלה ראו את קליסטו מדברת עם הרה בטרטרוס (אחרי INTIMATE STRANGER) והרה החזירה אותה לחיים כדי שהיא תהרוג את הרקולס, היא הרעילה את כל החבר'ה של הרקולס ואז כדי שכולם יבריאו הם היו צריכים לאכול ביס מהתפוח (סיב מרפא, כל התפוח הופך בנאדם לאלמוות) אההם, אחרי שהם הגיעו למערה קליסטו ניסתה לבגוד בהרקולס ולשרוף את העץ (או שהרקולס שרף את העץ, לא זוכרת) בקיצור היא אכלה את כל התפוח והפכה לבת אלמוות, בסוף כמובן הרקולס הצליח להשיג תפוח אחד ולרפא את כל החבר'ה, וקליסטו נפצעה במערה ואז קיבלה את הצלקת שלה על הפנים.

niv_204

New member
טוב, אז לפי הסדר (עדיין חסר..)

קאליסטו - הפכה לרעה אחרי שבגלל זינה שרפו את ההורים שלה.רדפה אחרי זינה וכו', אח"כ זינה הטביעה אותה בחולות, הרה שחררה אותה כדי להרוג את הרקולס, הרקולס כלא אותה במערת התפוחים (אחרי שהיא אכלה מהתפוח וקיבלה חיי נצח), אח"כ זינה שחררה אותה כדי שתעזור לה להרוג את ולאסקה, אח"כ זרקה אותה ללבה. פה חסר לי משהו - כי ב-MI הופ משחררת אותה מאיפהשהו (כנראה הלבה) וב-Sacrifice היא יוצאת מהמערבולת של היקומים המקבילים.. אח"כ זינה הורגת אותה, היא מגיעה לגהנום וב-IDES OF MARCH רואים אותה שוב אחרי העסקה שהיא עשתה כדי להרוג את זינה ולהביא אותה לגהנום, אח"כ זינה/גבי מתות, מגיעות לגן עדן ושם זינה מחליפה איתה נשמות והיא מגיעה לגן עדן, ואז איב מגיעה וזהו. בקיצור, אם יש תיקונים נא לתקן ואם מישהו יודע לסתום את החור שיש לי בין MI ו-Sacrifice, אני אודה לכם מאד..

niv_204

New member
נזכרתי, היה הסיפור עם HINDS BLOOD

(או איך שכותבים את זה)..

X-na GIRL

New member
אהה זה גם בהרקולס...

בפרקים ARMAGEDDON NOW 1 ו- 2 , אההם קליסטו כבר אלה וזה קורה בדיוק אחרי ששורפים את הגופות של הופ וסולן(MI), הרוח של הופ יוצאת והיא חוזרת לחיים (קצת שרופה), היא נפגשת עם קליסטו ואמרת לה שהיא רוצה לגרום כך שהרקולס אף פעם לא היה נולד, קליסטו מסכימה לעשות את זה בתנאי שהיא תוכל לחזור לעבר ולהרוג את עצמה ואז מתחיל כל הקטע עם חורי התולעת, חוזרים לעבר, קליסטו הורגת את אמא של הרקולס ואז מגיעים לעולם מקביל שבו זינה היא הכובשת. אהה והופ נתנה לקליסטו את שרשרת הצ'אקרם (עם דם הצביאה) שזינה 2 לבשה בפרק STRANGER IN A STARGE WORLD.

למעלה