הפיסבוק מזייף שעות

kookola

New member
הפיסבוק מזייף שעות

היי, משום מה מאז שהשתנה הפייסבוק, אז הוא כותב לי ליד שורת הסטטוס שעה שבכלל לא נכונה, נניח עדכנתי בשש וחצי בערב, והוא כותב כאילו עדכנתי בחמש בבוקר... השעון של המחשב שלי כן מכוון אז זה כראה לא מקור הבעיה... קורה לעוד אנשים? מה עושים? תודה

meital always

New member
../images/Emo133.gif שעון בפייסבוק

בשלב ראשון, למרות שהשעון שלך מכוון, בצעי את הבדיקה הבאה: הקליקי פעמיים על השעה שמופיעה לך בתחתית המסך (בהנחה שאת משתמשת בחלונות XP , אם יש לך מערכת הפעלה אחרת- תגידי לי מהי). בחלון שיפתח בחרי למעלה את הלשונית Time Zone ותגידי לי מה בדיוק הכיתוב שמופיע לך בשורה העליונה. כמו כן עשי נסיון קטן, כתבי משהו (לא משנה מה) בשורת הסטטוס שלך ובדקי שלאחר מכן מופיע שזה נכתב 1min ago . כתבי לי גם באיזה דפדפן את משתשמת (לדוגמה אקספלורר 7 , פיירפוקס 3 וכו') והאם את משתמשת בפייסבוק בגרסה העברית החדשה או באנגלית.

kookola

New member
קודם כל תודה על התגובה המהירה :)

אני משתמשת בויסטה...מופיע לי איזור זמן ירושלים, לאחר שינוי הסטטוס זה כותב שזה התעדכן 1MIN AGO אבל לאחר כמה שעות זה פשוט כותב איז שעה שבא לו חח אני משתמשת באקספלורר 7 ובגירסה האנגלית... בגרסה הקודמת של הפייסבוק לא נתקלתי בבעיה כזו.. :\ תודה רבה!!

meital always

New member
עוד כמה בדיקות-

האם באזור זמן ירושלים כתוב לך GMT+02.00 ? עוד משהו: עברי ללשונית Date &Time , האם התאריך שם מופיע נכון? בדקי במיוחד את השנה...

meital always

New member
עוד בדיקה (אחרונה...)

יתכן שיש בעיה עם קבצי ה"עוגיות" במחשב שלך. העוגיות אלה קבצים במחשב עם מידע והגדרות על האתרים שאת נכנסת אליהם, מידע שנשמר כך שפעם הבאה שתיכנסי לאתר המידע הזה כבר יהיה שמור במחשב. זה אמנם נדיר שבעיה מהסוג של השעון תהיה קשורה אליהם- אבל אני מציעה לך בכל זאת לבדוק ליתר ביטחון, היו דברים מעולם. בצעי Logout לפייסבוק, ומחקי מהאקספלורר קבצים זמניים ועוגיות. כדי למחוק אותם כנסי בדפדפן למעלה את Tools (בעברית- "כלים") ואז אל Delete Browsing History (בעברית- "מחק הסטוריה"). הקליקי על Delete Cookies ועל Delete Files (מחק עוגיות, מחק קבצים). עכשו צאי מהאקספלורר, כנסי אליו שוב וכנסי לפייסבוק ובדקי אם הבעיה נפתרה. אם לא- אז הסיכום הוא שביצענו את כל הבדיקות לבעיות שיכולות להיות קשורות למחשב שלך, ולכן המסקנה תהיה שיש לך תקלה בחשבון הפייסבוק בלי שום קשר למחשב שלך. במקרה כזה עליך לפנות לפייסבוק ולדווח על התקלה בחשבון, אבל בואי קודם נבצע את הבדיקה הזו.

kookola

New member
לא עזר..:(

למי בדיוק אני שולחת ? ומה כדאי לרשום? (אני לא משהו באנגלית חח) תודה :)

meital always

New member
אוקיי...

אם כך כמו שחשבנו יש אצלך תקלה בחשבון. כתבי אליהם בלינק הזה ויש סיכוי טוב שיחזרו אליך ויפתרו עבורך את הבעיה, יש להם אפשרות לרפרש או לבצע אקטיוויציה מחדש של החשבון ואולי זה יפתור את התקלה. חשוב שתכתבי באנגלית ושתצייני שכבר ביצעת מחיקת עוגיות ובדיקה של אזורי הזמן (כי אלה הדברים הראשונים שיציעו לך לבדוק, בדיוק כמו שאני עניתי לך...) אם את צריכה עזרה עם האנגלית תגידי לי, אבל זה יהיה רק מחר כי אני נורא עסוקה היום. בהצלחה וסורי שלא יכולתי לעזור מעבר לזה...

kookola

New member
תודה רבה רבה!!

המון תודה על הזרה והסבלנות =) אשמח אם תוכלי מחר לעזור לי עם האנגלית... תודה, וסופ"ש נפלא!

RYaniv

New member
שאלה בנושא

מדוע לפעמים הוא כותב שהודעה מסויימת נכתבה למשל בשעה 3:30 tomorrow? יש איזה הפרשי שעות שאני לא יודע עליהן או שאולי מדובר פה בסוג של נבואה?

למעלה