הפיצו בכל דרך!!!

אלעד2

New member
מי שעדיין

לא הפיץ מוזמן בכל לשון של בקשה לעשות זאת. תודה!

פריפטס

New member
למה?!

א. ראיתי סטיקרים יותר טובים. ב. זו הדרך הכי טובה שלך לשכנע? סיסמאות?

Zack DA

New member
דווקא סטיקר לא רע.

והוא לא רק בגדר סיסמה, אתה מבין.

Zack DA

New member
למה ?

יש כאן אמירה שצריך להפסיק להתפס לאשליות החוזרות ונשנות.

פריפטס

New member
נו אז מה?

זו סיסמה! זה לא משנה מה היא אומרת. אם זה נכון או לא. אם היא דמגוגית או לא. סיסמה זו סיסמה.

Zack DA

New member
נו באמת.

כל אמירה בפני עצמה היא סיסמה. מה ציפית, שהוא יפרסם מאמר ? מה שהוא הביא - זה סטיקר שכתובה בו אמירה בעלת היגיון ולא מסקנה בלתי מבוססת.

פריפטס

New member
תגובה...

"כל אמירה בפני עצמה היא סיסמה." לא. כל משפט אחד שאמור לתמצת רעיון כלשהו ולהציגו בדרך קצרה, קולעת ולרוב דמגוגית, הוא סיסמה. "מה ציפית, שהוא יפרסם מאמר ?" באמת... איך אפשר לדרוש כזה דבר מליכודניק?... "זה סטיקר שכתובה בו אמירה בעלת היגיון ולא מסקנה בלתי מבוססת." אני חושב שאנחנו מתווכחים הרבה מאוד זמן אם האמירה הזאת בעלת הגיון או לא... אל תסתמך בהסקת מסקנותיך על טיעונים שנויים במחלוקת.

E l i z a b e t

New member
דווקא אפשר לדרוש

מליכודניק לכתוב מאמר ורבים מהליכודניקים כותבים מאמרים השאלה היא , האם אפשר לבקש ממך לענות מבלי לרדת על הליכודניקים אם אתה מעלה לעצמך כך את הביטחון שדעותיך צודקות אז זה עלוב תחשוב על זה, אליזבט

פריפטס

New member
קראי שוב את השרשור

הכוונה שלי היא לא שאי אפשר לדרוש מליכודניק לכתוב מאמר, דבר שאני לא מאמין בו בשום אופן. התגובה שלי היתה פשוט תגובה סארקאסטית לשאלה של צחי בקשר לציפיותי ממנו לכתוב מאמר, כלומר, העוקצנות היתה מכוונת לצחי.

Zack DA

New member
ואם מחר אתה תגיד לי ש- 1+1=3

אז אני כבר לא אוכל להשתמש במתמטיקה, כי היא תהיה שנויה במחלוקת ----------------- המטרה שלו לא הייתה לכתוב מאמר, אלא להעביר מסר מהיר. לכן הוא עשה סטיקר ולא כתב מאמר. הסטיקר בא בדיוק בעיתוי שעוד יוזמת "שלום" מתנפצת --> הווה אומר, שצריך להפסיק עם יוזמות ה"שלום" הללו.

דווקא סיסמה מוצלחת - אהבתי...

אכן, הגיע הזמן להפסיק להיות תמימים, ולהאמין שנוכל לשלוט לעוד זמן רב במליוני פלשתינאים.

Zack DA

New member
מה אני אגיד לך,

זאת בדיוק השאלה שעומדת היום על סדר היום הציבורי....

ומה החליטה הממשלה?

ראש הממשלה אומנם הודה כבר שלא טוב לנו לשלוט במליוני פלשתינאים, אולם לא נראה שהוא מתכנן באמת להיפרד מהם. לפחות לא על פי תוואי גדר ההפרדה (החומה), שגורמת למדינת ישראל לספח אליה אלפי פלשתינאים, להאצת חיסולנו מבחינה דמוגרפית.

זבה שתיקר של השמול ?

מה אתה רוצה להביעה בסתיקר הזה שאני יבין כי אים זה של השמול אני לא יפיץ אתו אני יעשה משהוא אחר אני ישרוף אותו כי אני שונאת שמולנים וחוץ מיזה זה עתר של נוער ליכוד אז מה לעזזל אתם עושים פה

למעלה